Švýcarsko – Finsko 2:5 (kon.) | Švédsko – USA 6:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:5 (0:1, 0:2, 2:2)
Finsko
Pátek 09.02.2024, 14:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava-Poruba • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    59:02 Eetu ORPANA - 2:5
     
    59:02
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Švýcaři při založení útoku ztratili puk, což bylo způsobeno také vysunutým forčekinkem Finů. Ke kotouči se tak dostal EETU ORPANA a od modré čáry ho namířil do opuštěné branky – 2:5. Asistence: Lauri Kouhia.
    46:05 Van der Kaaij - 2:4
     
    46:05
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři využívají přesilovku a ztrácejí zase dva góly! Od modré čáry vystřelil GUUSVAN DER KAAIJ a Kuusikoski nedokázal jeho projektil zastavit. Zřejmě toho mnoho neviděl. Asistence: Lars Steiner.
    45:07 Jasu MENSONEN - 1:4
     
    45:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Schenkův gól žádné drama neznamená. Finové totiž zase odskakují zpátky na rozdíl tří branek! JASU MENSONEN si z rohu hřiště vybruslil na pravý kruh a střelou k bližší tyčce překvapil Birchlera – 1:4. Asistence: Jere Somervuori.
    42:59 Florian SCHENK - 1:3
     
    42:59
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři poprvé skórují! FLORIAN SCHENK se protáhl mezi beky soupeře, najížděl sám na Kuusikoskiho a po lehkém naznačení forhendové kličky puk hodil nad lapačku gólmana Finska – 1:3. Asistence: Jeremiah Mundy.
    29:54 Eetu ORPANA - 0:3
     
    29:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A je to 3:0 pro Suomi! Podobně jako u druhého gólu se Finové rychle dostali dopředu po buly ve vlastním obranném pásmu. Kotouč převzal na levém křídle EETU ORPANA, který se s ním natlačil za záda švýcarské obrany a po bekhendové kličce zasunul puk za Birchlera. Asistence: Atte Joki a Erno Uusitalo.
    23:32 Rasmus BAGGSTRÖM - 0:2
     
    23:32
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové navyšují své vedení! Skandinávský celek přešel rychle dopředu po buly v obranném pásmu. Výborně to udělal Rasmus Kämäräinen, který kotouč zavezl do útočné třetiny a hezkým pasem uvolnil RASMUSE BAGGSTRÖMA. Ten už byl sám před Birchlerem a po bekhendové kličce zasunul puk mezi jeho betony – 0:2. Asistence: Rasmus Kämäräinen a Aaron Paju.
     
    19:51
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové jdou do vedení gólem do šatny! 9 sekund před první přestávkou otevírá skóre JERE SOMERVUORI. Asistence: Jasu Mensonen a Aaron Paju.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 43. Schenk (Mundy), 47. Van der Kaaij (Steiner) – 20. Somervuori (Mensonen, Paju), 24. Baggström (Kämäräinen, Paju), 30. Orpana (Joki, Uusitalo), 46. Mensonen (Somervuori), 60. Orpana (Kouhia)


    Švýcarsko: Birchler (Gerber) – Heyer, Van der Kaaij, N. Lehmann, Pedrotti, Haas, Vouardoux, Schimdt, Moret – Aeschlimann, Wagner (C), Mundy – Peter, Schenk, Steiner – Etter, L. Lehmann (A), Dandois (A) – Bardutt, Knebuhler, Von Rohr.
    Trenér: Fabio Schumacher

    Finsko: Kuusikoski (Sammalniemi) – Paju, Kotajärvi (A), Saari (C), Boelius, Ruotsalainen, Uusitalo, Tynkilä – Baggström, Strömberg, Kämäräinen – Joki (A), Rajala, Orpana – Pihajasalo, Katavisto, Kouhia – Somervuori, Mensonen, Westergaard – Inkinen.
    Trenér: Mikael Kotkaniemi

    Rozhodčí: Pilný – Bohuněk, Frais

    Diváci: 222
    bahis siteleri