Finsko – Německo 4:0 (kon.) | Česko – Švédsko cz 5:2 (kon.)
konec
Finsko
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Německo
Neděle 11.02.2024, 11:00Euro Hockey Tour (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:18
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A nakonec jsme svědky ještě jedné branky! NOORA TULUSOVÁ úspěšně vložila hůl do střely Eve Savanderové a puk po její teči nakonec zapadl až za záda Hemmerleové. Sudí si ještě u videa ověřily, že se nejednalo o vysokou hůl a poté ukázaly na středový kruh. Asistence: Eve Savanderová, Viivi Vainikkaová.
     
    32:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Emily Nixová nejdříve nevyužila svůj samostatný únik a vzápětí přišel trest! NOORA TULUSOVÁ elegantně obešla jednu z obránkyň a následně blafákem do bekhendu pokořila i gólmanku Hemmerleovou. Krásná individuální akce! Asistence: Michelle Karvinenová, Ada Eronenová.
     
    15:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A seveřanky navyšují skóre! Noora Tulusová se prokličkovala až před bránu a přihrála Petře Nieminenové. Ta jí z první kotouč vracela nepřesně, jenže její pas doputoval až k JENNI HIIRIKOSKIOVÉ, která bekhendem trefila odkrytý roh německé branky. Asistence: Petra Nieminenová, Noora Tulusová.
     
    09:33
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finsko využívá přesilovku a otevírá skóre zápasu! Petra Nieminen přihrála na pravý kruh JENNI HIIRIKOSKIOVÉ, která střílenou přihrávkou zkoušela před bránou najít sovu spoluhráčku. Puk se však za brankovou čáru odrazil od jedné z bránících hráček. Rozhodčí následně ještě přezkoumaly situaci u videa a po krátké poradě branku uznaly. Asistence: Petra Nieminenová.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 10. Hiirikoskiová (Nieminenová), 16. Hiirikoskiová (Nieminenová, Tulusová), 33. Tulusová (Karvinenová, Eronenová), 56. Liikalaová (Savanderová, Vainikkaová)


    Finsko: Pajarinenová (Keisalaová) – Hiirikoskiová (C), Yrjöläová, Savolainenová, Rantalaová, Koukkulaová, Savanderová, Eronenová, Karjalainenová – Karvinenová, Tulusová, Nieminenová – Liikalaová, Vanhanenová, Vainikkaová – Yrjänenová, Nylundová, Holopainenová – Schalinová, Täksová, Antti-Roiková
    Německo: Hemmerleová (Abstreiterová) – Gleissnerová (C), Strobelová, Schaffrathová, Harková, Schmitzová T., Betthofová, Schricková, Hoppeová – Eisenschmidová, Schieferová, Nixová – Feldmeierová, Delarbreová, Häckelsmillerová – Poindlová, Karpfová, Amortová – Kleinová, Schmitzová L., Millerová

    Rozhodčí: Svobodová, Henrikssonová – Cheyrouxová, Suchaneková
    bahis siteleri