Havířov – Nový Jičín 6:1 (kon.) | Mostečtí Lvi – Příbram 2:4 (kon.) | Tábor – Chomutov 4:2 (kon.)
Vrchlabí – Děčín 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Letňany 0:3 (kon.) | Písek – Řisuty 5:6 (kon.)
Kobra – Hronov 3:5 (kon.) | Benátky n/J – Kralupy n. Vltavou 7:4 (kon.) | Opava – Kopřivnice 3:1 (kon.)
Val. Meziříčí – Šumperk 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Vyškov – Vel. Meziříčí 7:3 (kon.)
Technika Brno – SHKM Hodonín 1:4 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
3:6 (0:1, 2:2, 1:3)
DRACI PARS ŠUMPERK
Středa 14.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:45 Tomáš VÁVRA - 3:6
     
    59:45
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jedna malinká radost na domácí straně. Irgl vyrazil betony nahození z větší vzdálenosti. Šumperk poté rozehrával podél mantinelu. Kotouč zachytil na levé straně Michal Popelka a přihrál na zadní tyč, kde jej umístil do branky TOMÁŠ VÁVRA. Kosmetická úprava skóre. Asistence: Michal Popelka a Michael Vavřík.
    53:24 Patrik TARNOCZY - 2:6
     
    53:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk odskakuje na rozdíl čtyř gólů. Skopalova rána byla těsně před brankou zblokována, pohotovou dorážkou se ale prezentoval PATRIK TARNOCZY, jenž zakončoval do levého horního růžku domácí svatyně. Asistence: Pavel Skopal a Jozef Danielčák.
    49:00 Tadeáš JAROŠ - 2:5
     
    49:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté zřejmě definitivně rozhodují o svém vítězství. Ondřej Šišolák vyhodil obloučkem kotouč z pásma. Ve střední části kluziště si ho zpracoval TADEÁŠ JAROŠ, jenž se na levé straně šikovně zbavil Reného Hladiše. Šumperský útočník se dostal až před Pavlíčka, kde si puk přehodil na bekhend a korunoval své povedené sólo šikovným blafákem. Asistence: Ondřej Šišolák a Tomáš Minařík.
    45:43 Pavel SKOPAL - 2:4
     
    45:43
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk znovu vede o dvě branky. Daniel Vachutka nahazoval od modré čáry vedle levé tyče. Kotouč se dostal k PAVLU SKOPALOVI, který se do něj opřel od levého mantinelu. Mířil na bližší tyč a především až za záda Adama Pavlíčka! Asistence: Daniel Vachutka a Ondřej Šišolák.
     
    42:50
    Po chybě v domácí rozehrávce se zničehonic dostal kotouč k úplně volnému Danielu Vachutkovi. Ten se do něj opřel nápřahem a orazítkoval tyčku!
    34:01 Jozef DANIELČÁK - 2:3
     
    34:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk si bere ztracené vedení zpátky. Jakub Horký přihrával od levého mantinelu mezi kruhy JOZEFU DANIELČÁKOVI. Ten se šikovnou piruetou zbavil protihráče a zakončoval z otočky nad vyrážečku Pavlíčka. Asistence: Jakub Horký a Adam Polách.
    31:13 Ondřej HOLOMEK - 2:2
     
    31:13
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí dotahují dvoubrankovou ztrátu a vyrovnávají na 2:2! ONDŘEJ HOLOMEK vystřelil zápěstím od modré čáry a puk zapadl překvapivě až za Irglova záda. Brankář Šumperka teď asi nemá úplně čisté svědomí. Asistence: David Kozubík a Šimon Kuchařík.
    27:56 Vojtěch BAROŠ - 1:2
     
    27:56
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři bleskově využívají přesilovou hru 5 na 3, a to dost kuriózním způsobem. Jeden z hostů napálil při snaze vyhodit kotouč z obranného pásma nápřahem rozhodčího. Od jeho nohy se kotouč odrazil mezi kruhy k volnému VOJTĚCHU BAROŠOVI a ten přízemní bombou do pravé části branky nedal Irglovi šanci. Asistence: Lukáš Finsterle a David Kozubík.
     
    27:52
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Daniel Vachutka – 2 min., hrubost.
     
    27:40
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Roman Vaňo – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Ludvík Rutar – 2 min., hrubost.
     
    26:45
    Lubomír Štach nahazoval od modré čáry puk před branku. David Kozubík ho z otočky tečoval těsně vedle pravé tyčky!
     
    26:11
    Valašské Meziříčí má možnost rychle zareagovat na inkasovanou branku v přesilové hře. Za hákování putuje na trestnou lavici Alex Nilsson.
    25:23 Daniel VACHUTKA - 0:2
     
    25:23
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk se dostal do přečíslení tři na jednoho. Pavel Skopal potáhl puk po levé straně a předložil v závěru akce přihrávku na zadní tyč k volnému DANIELU VACHUTKOVI, který jej pohodlně umístil do sítě. Pavlíček se nestačil včas přemístit. Asistence: Tadeáš Jaroš.
     
    25:00
    Michal Popelka přihrál z levé strany na střelu Tomáši Vávrovi. Ten zakončoval bez přípravy těsně vedle bližší tyče.
     
    22:46
    David Kozubík obdržel z pravé strany krátkou přihrávku před branku. Z dobré možnosti skórovat nedokázal, v ochozech to jen zahučelo.
     
    17:49
    Solidní možnost pro Valašské Meziříčí! K najíždějícímu Ondřeji Martiníkovi se dostal kotouč od zadního mantinelu. Domácí bek střílel nikým neatakován z mezikruží zápěstím jen do Irglova betonu.
    07:33 Daniel VACHUTKA - 0:1
     
    07:33
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté jdou v polovině osmé minuty zaslouženě do vedení. Ondřej Šišolák vyslal skvělou přihrávkou ze středního pásma do samostatného úniku DANIELA VACHUTKU a šumperský kanonýr zakončil povedené sólo přesným bekhendem. Asistence: Ondřej Šišolák a Tadeáš Jaroš.
     
    03:12
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Roman Vaňo – 2 min., podrážení.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 28. Baroš (Finsterle, Kozubík), 32. Holomek (Kozubík, Kuchařík), 60. Vávra (M. Popelka, Vavřík) – 8. Vachutka (Šišolák, Jaroš), 26. Vachutka (Jaroš), 35. Danielčák (J. Horký, Polách), 46. Skopal (Vachutka, Šišolák), 49. Jaroš (Šišolák, Minařík), 54. Tarnoczy (Skopal, Danielčák)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Pavlíček (Ševců) – Martiník, Hladiš, Holomek (C), Baroš, Štach, Holiš, Sviták – Kuchařík, Vavřík (A), Kozubík – Finsterle (A), Gola, Vaňo – M. Popelka, Vávra, Melenovský – Romančík.
    Trenér: Lukáš Plšek

    DRACI PARS ŠUMPERK: Irgl (Ryšavý) – Minařík, Dudycha, Rutar (A) – Nilsson, Müller, Danielčák – Scheuter, Jaroš (C), Šišolák – Tarnoczy, J. Horký, Vachutka (A) – Skopal, Polách.
    Trenér: Tomáš Sedlák

    Rozhodčí: Kapitanov – Konvička, Smetková

    Diváci: 217
    bahis siteleri