Sparta – Kometa Brno 4:5 (1:3 po s.n.) | Třinec – Litvínov 5:2 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 0:3 (kon.)
Kladno – Plzeň 3:4 (po pr.) | Motor ČB – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:1 (kon.)
Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Neděle 18.02.2024, 17:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Tipsport extraliga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:15:00)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    České Budějovice – Filip Přikryl
    Mladá Boleslav – Jan Růžička
     
    Utkání mezi Motorem a Mladou Boleslavi je za námi a o osudu celého utkání rozhodla jediná branka! Tu vstřelil pár vteřin po začátku druhé třetiny Robert Lantoši v dlouhé přesilové hře. Jihočeši sice byli střelecky jasně aktivnější, jenže branku se jim vstřelit nepovedlo. Je to pro domácí velká škoda, protože výhra za tři body by se rovnala postupu na čtvrté místo. Takhle to ale bude zajímavé nejspíše až do samotného konce extraligy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Během chvíle jsme viděli dvě tečované rány od modré ale obě končí těsně vedle branky! Jihočeši se ale nadále drží s pukem v útočném pásmu.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    58:38
    Dominik Hrachovina ujíždí na střídačku, Motor to zkusí se šesti hráči!
     
    58:06
    Milan Doudera zahrál jasně vysokou holí, to mu u sudích projít nemohlo. Je tedy pískáno a domácí lavička si vyžádala oddechový čas...
     
    57:26
    Hostující hráči si počkali na Přikryla, který se snažil něco vymyslet směrem dopředu a bez problémů mu sebrali kotouč... Motor se nemůže dostat do tlaku.
     
    56:52
    Středočeši nyní drží hru daleko od své svatyně, což jim samozřejmě naprosto vyhovuje.
     
    56:07
    Pavel Pýcha se objevil úplně sám na levé straně, kam se k němu také kotouč dostal. Místo střely ale volil přihrávku, takže záhy bylo po obrovské šanci.
     
    55:44
    Sebastián Malát měl spoustu prostoru na levé straně a dostal se k zakončení. Dominik Hrachovina si ale bližší tyčku pohlídal a připisuje su úspěšný zákrok.
     
    54:51
    Lukáš Vopelka se ještě snažil udržet puk v útočné třetině, ale proti přesile mnoho šancí neměl. Budějovice navíc mají problémy s udržením puku na holích.
     
    54:16
    Jan Ordoš se sice šikovně vymotal ke střele, jenže kotouč mu na poslední chvilku sjel z hokejky. Boleslav se následně dostala s pukem do středního pásma.
     
    53:52
    Dnešní utkání sleduje 6162 diváků.
     
    52:39
    Jakub Valský zkoušel najít najíždějícího spoluhráče z lajny, ale přihrávku poslal daleko za něj.
     
    52:10
    Komerční přestávka.
     
    51:36
    Alex Lintuniemi vyslal hodně nebezpečnou střelu od modré, když toho Dominik Hrachovina moc neviděl... Kotouč ovšem jen zaduněl o zadní mantinel.
     
    51:05
    Róbert Lantoši je na ledě!
     
    50:48
    Bruslařům se povedlo vyhrát vhazování a poslat kotouč daleko od branky. přesto se ještě ke střelce dostal Brant Harris, který těsně minul prostor brány.
     
    50:24
    Další rána od modré, která byla ti tentokrát poslána brankářem do ochranné sítě. Motor sice má tlak, jenže se mu dnes nedaří vstřelit kýženou branku.
     
    49:35
    Milan Gulaš doslova nabil Janu Štencelovi, který vyslal parádní ránu. Tu ale ještě škrtl gólman Mladé Boleslavi a kotouč nakonec končí jen v ochranné síti.
     
    49:05
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Róbert Lantoši – 2 min., sekání.
     
    49:02
    Tentokrát to byl Mikuláš Hovorka, který vyskakuje hodně slušný projektil od modré. David Bernad se mu ale postavil do cesty a kotouč nepustil až k bráně.
     
    48:27
    Milan Doudera dostal přihrávku na modrou, jenže před hostujícím brankářem nikdo z domácích nebyl. Pro Jana Růžičku tak tento zákrok nebyl problémem.
     
    47:39
    Komerční přestávka.
     
    46:57
    Filip Pyrochta to zkoušel podél levého mantinelu, jenže byl zastaven a puk končí jen na icingu.
     
    46:11
    Adam Kubík táhl akci tři na dva, jenže hráči se dostali blízko k sobě... Nebylo z toho ani pořádné zakončení.
     
    45:29
    Ondřej Kachyňa napřáhl na modré a vyslal pěknou ránu na zadní tyč. Tu ale Jan Růžička slupl jako malinu a nechal raději touš v lapačce, hra je přerušena.
     
    45:08
    Hostům nyní chyběly ale jen milimetry ke druhé brance! Róbert Lantoši v těžké pozici zakončoval bekhendem a puk zůstal před Hrachovinou. Tam se sjelo hned několik hráčů, ale kotouč zůstal před brankovou čárou!
     
    44:44
    Jihočeši sice drží kotouč na svých hokejkách, ale nemohou se s ním dostat do nějaké pořádné šance... Povedlo se jim ale vybojovat alespoň vhazování.
     
    44:01
    Filip Přikryl se nakonec odhodlal ke střele od modré, jenže trefil prvního soupeře před sebou.
     
    43:24
    Jáchym Kondelík a Milan Gulaš se snažili dostat do střeleckých pozic, jenže na malém prostoru bylo hodně hokejek. Jan Růžička tak byl tentokrát bez práce.
     
    42:53
    Ale nyní už je hra přerušena, domácí se totiž provinili při přechodu do pásma postavením mimo hru.
     
    42:32
    Nyní se toho na ledě opravdu moc neděje, navíc se ani nepřerušuje. Viděli jsme dlouhý souboj o kotouč, který nakonec dopadl lépe pro hostující hráče.
     
    41:12
    Nedomluva na domácí straně znamenala velké riziko. Prudkou přihrávku hostů ale neodkázal nikdo zastavit, tím pádem ani vystřelit na Dominika Hrachovinu.
     
    40:48
    Už nástroje čeká poslední dvacetiminutovka a domácí musí dotahovat jednoznakovou ztrátu! Jan Růžička si tak už zkraje třetiny musel připsat zákrok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Je za námi i druhá perioda dnešního duelu, po které vede hostující tým o jednu branku! Tu jsme viděli už po šestnácti sekundách prostřední části v přesilové hře. Od modré vypálil Robert Lantoši a jeho prudká střela po ledě skončila až v síti. Oba týmy si sice následně připsaly hodně zajímavé šance, o něco více jich měli domácí hráči, jenže na další gól musíme stále čekat.

    Další třetina začne přibližně v 18:55.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:12
    Brant Harris měl dvě obrovské možnosti, jenže obě zablokovali obětaví obránci Mladé Boleslavi!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    38:27
    Jáchym Kondelík vybojoval puk na pravé straně kluziště a šikovnou žabičkou hledal spoluhráče u druhé tyčky. Jeho přihrávka byla ale o kousek vedle.
     
    37:31
    České Budějovice se ještě snaží o vyrovnání v závěru drahé části, ale dnes jim to nelepí.
     
    36:37
    Tohle byla obrovská možnost Jihočechů po obrovské chybě Lantošiho! Ten se zalekl souboje u mantinelu a poslal puk mezi kruhy. Tam byl Adam Kubík, jenže Jan Růžička jeho pokus chytil!
     
    35:57
    Dlouhý souboj o kotouč v rohu útočného pásma domácích skončil vyhozením puku do středního pásma. Tam jej na své hokejky opět berou hráči Motoru.
     
    35:01
    Přechod domácích nyní zastavilo ofsajdové postavení, je tedy pískáno a vhazuje se na modré. Snad se dočkáme ještě nějaké branky do konce třetiny.
     
    34:26
    Mnoho zajímavého se toho na ledě neděje v posledních minutách. Oba týmy střídají hodně nepřesné pasáže...
     
    33:58
    Komerční přestávka.
     
    33:29
    Bruslařům se nepovedla rozehrávka z obranného pásma a je z toho další zakázané uvolnění. Oba týmy ale chvilku předtím stihly vystřídat své pětky.
     
    32:52
    Jan Stránský byl úplně sám před brankou, když domácí ztratili puk v pásmu. Milan Doudera ale skvělým zákrokem zastavil přihrávku na něj mířící.
     
    32:12
    Róbert Lantoši si vlastně nahrál o Pavla Pýchu a rázem se ocitl v zajímavé střelecké pozici. Jeho pokus ovšem tečoval jeden z domácích mimo tři tyče.
     
    31:31
    V posledních minutách se nám hodně přerušuje hra. Nyní za to mohlo zakázané uvolnění Mladé Boleslavi.
     
    30:27
    Jan Stránský poslal kotouč před branku, kde byl v souboji jeho spoluhráč. Ten se pokoušel zakončit i v pádu, ale Dominik Hrachovina zasahovat nemusel.
     
    29:52
    Josef Koláček si sjel mezi kruhy, kam dostal s trochou štěstí přihrávku. Na poslední chvíli ale zasáhl hostující obránce a domácí útočník ani pořádně nezakončil.
     
    29:16
    Pavel Pýcha střílel z drobné pozice na levé straně a Filip Přikryl se ještě snažil dorazit jeho pokus. České Budějovice mají nyní obrovský tlak!
     
    28:32
    Jihočeši nyní odstřelovali hostující branku a měli několik zajímavých pokusů, z gólu se ale radovat nemohou.
     
    27:59
    Komerční přestávka.
     
    27:35
    Adam Kubík to nemyslel vůbec špatně, když přihrával skrze brankoviště. Tam byl ale jeho spoluhráč v souboji, takže na jeho přihrávku prostě neměl nárok.
     
    26:49
    Mikuláš Hovorka si zkusil objet branku a vypálit. Jeho rána ale gólmana hostí nijak neohrozila, jelikož trefila jednoho z prvních hráčů před domácím bekem.
     
    26:13
    Ondřej Kachyňa sice zastavil puk ještě v útočném pásmu, jenže Lukáš Vopelka na chvilku ztratil přehled, když puk spadl za ním. Dopředu jdou Bruslaři.
     
    25:44
    No, dnes to není hezký zápas z hlediska osobních soubojů a zranění. Jakub Valský byl dohrán u střídačky, kde začíná plexisklo, hodně nepříjemný moment...
     
    25:28
    Joachim Rohdin je také na ledě!
     
    25:00
    Motor hraje v plném počtu!
     
    24:22
    To už byla velká šance domácích! Jan Štencel už měl skvělou palebnou pozici, přesto ještě posunul kotouč doprava na Přikryla. Ten ale s vyjetím před branku neuspěl!
     
    23:50
    Jáchym Kondelík se snažil obhodit soupeře za brankou, jenže nakonec o kotouč přišel. Mladá Boleslav se ale ještě nedostala z obranného pásma.
     
    23:28
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Joachim Rohdin – 2 min., nedovolené bránění.
     
    23:07
    Lukáš Vopelka se s tím nyní ani trochu nerozpakoval. Napálil kotouč vší silou dva branku Růžičky a Motor mohl vystřídat.
     
    22:33
    Róbert Lantoši se ocitl v hodně podobné pozici z jaké vstřelil branku. Nyní se k tomu ale neodhodlal a posunul kotouč do strany, brzy jej získali domácí.
     
    21:58
    Další velmi dobrá šance pro hosty! Jan Stránský šikovně posílal kotouč střílenou přihrávkou před branku, ale jeho spoluhráč jej nedokázal umístit do branky.
     
    21:20
    Jihočechům se povedlo dvakrát během krátké chvilky vyhodit, nyní se ale musí zase bránit.
     
    20:22
    5/4
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Mladá Boleslav využívá přesilou hru hned v prvních vteřinách druhé periody a jdou do vedení! Filip Pyrochta posunul kotouč po modré na RÓBERTA LANTOŠIHO, jenž vypálil po ledě a jeho pokus se zatavil až v síti. Dominik Hrachovina Toho moc neviděl přes bránícího hráče. Asistence: Filip Pyrochta a Matti Järvinen.
    Lantoši R., Pyrochta F., Järvinen M., Skalický P., Roman O.
    Kondelík J., Doudera M., Kachyňa O., Přikryl F.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Je za námi první třetina, která přinesla mnoho zajímavých věcí. Jihočeši měli více ze hry ze začátku utkání, kteří dostali kotouč do sítě. Tato branka ale nebyla uznána pro postavení útočícího hráče v brankovišti, kdy rozhodčí naznačoval drcnutí ramene od Jakuba Valského do Jana Růžičky. Následně se hodně na ledě přiostřilo, kdy zásah do hlavy a krku schytal i Jan Štencel. Sudí ale nevylučoval. V samotném závěru první části ale Martin Beránek trefil ramenem do hlavy Vojtěcha Hradce, což už si sudí nechali přehrát na videu a domácí hráč dostal pětiminutový trest. Mladou Boleslav tak čeká dlouhá přesilová hra v úvodu druhé periody.

    Druhá část začne přibližně v 18:01.
     
    Ještě ale emoce v Budvar aréně končí, naopak! Vojtěch Hradec byl trefený na modré čáře a sudí se jde podívat na video, jestli Martin Beránek nedostane vyšší trest!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Banes Motor České Budějovice:
    Martin Beránek – 5 min. + OK, nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    18:30
    Filip Přikryl zkoušel z otočky najít třetího spoluhráče, jenže ten už byl dávno v souboji, takže byl daleko.
     
    17:55
    Adam Kubík má ovšem nějaký zdravotní problém, Sebastián Malát mu tam zatáhnul hokejkou pod kolenem. Na trestné je tak Tomáš Chlubna a dAdam Kubík snad bude v pořádku pokračovat v duelu.
     
    17:39
    Vyloučení v týmu Banes Motor České Budějovice:
    Adam Kubík – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Sebastián Malát – 2 min., hrubost.
     
    17:34
    Hlavně Bruslaři přitvrdili v osobních soubojích... Nyní už se strhla menší mela a sudí bude vylučovat.
     
    17:06
    V posledních momentech vidíme hodně osobních soubojů a po jednom z nich zůstal na ledě ležet Jan Štencel. Na nohy se mu vůbec nechtělo, ale na střídačku došel po svých. Sudí ale faul neodpískali.
     
    16:26
    Adam Kubík se dostal po rychlé akci ke střele z pravé strany, kterou Jan Růžička má někde ve výstroji.
     
    15:59
    Už nám chybí jen čtyři minutky do konce první třetiny a stále jsme se nedočkali regulérní branky. Oba týmy ovšem měly velmi zajímavé možnosti.
     
    15:09
    Tohle byla gólová možnost pro hosty! Ti totiž ujížděli dva na jednoho. Ondřej Kachyňa hlídal přihrávku a střelu nejspíše Lantošiho vyrazil Hrachovina těsně nad branku.
     
    14:46
    Obě pětky nyní musely hodně rychle na střídačku, kde se kotouč velmi nebezpečně pohyboval.
     
    14:06
    Vojtěch Malínek jen posunul kotouč do středního pásma. Následně se s tím vůbec nepáral Pavel Pýcha, jehož pokus proletěl těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    13:50
    Komerční přestávka.
     
    13:23
    Nyní to byla hodně nepřehledná situace před brankou Mladou Boleslavi, když se kotouč dostal na hůl Vráblíka. Ten svou prudkou ranou trefil jen někoho před brankou.
     
    12:31
    Budějovice se nyní trochu hledají a směrem dopředu se jim nedaří. Bruslaři přesto zahráli puk jen icing.
     
    11:41
    Obrovská možnost na straně Boleslavi! Mikuláš Hovorka si nerozuměl v přihrávce s Pýchou a kotouč získal hráč Mladé Boleslavi. Pavol Skalický se objevil úplně sám s pukem před gólmanem, jeho pokus zastavila horní tyčka!
     
    11:10
    Filip Pavlík musel jen drknout do kotouče, jinak hrozilo přečíslení. Boleslav se ale dostala k šanci, kterou musel znovu likvidovat domácí muž ve výstroji.
     
    10:49
    Josef Koláček je na ledě!
     
    10:20
    Motoru se povedlo vyhodit kotouč hned po vhazování. Mladé Boleslavi to však dlouho netrvalo a dostala se znovu zpět a může pokračovat v kombinaci.
     
    09:52
    Nyní už to měl českobudějovický brankář mnohem těžší, ale předvedl parádní zákrok! Ondřej Roman dostal parádní křiknou přihrávku. Hrachovina se ale proti jeho střele přesunul a našel puk v lapačce!
     
    09:23
    Dominik Hrachovina si po hodně dlouhé době musel připsat zákrok. Na střelu od modré ale viděl celkem dobře, takže bez větší potíží přerušuje hru.
     
    08:49
    Vyloučení v týmu Banes Motor České Budějovice:
    HL – zdržování hry / neúspěšná trenérská výzva, odpyká Josef Koláček.
     
    08:49
    Jihočeským trenérům se ale toto rozhodnutí nelíbí a branka bude zkoumána ještě na videu! Jan Růžička byl totiž daleko mimo brankoviště...
     
    08:49
    České Budějovice právě vstřelily branku! Jihočeši jsou zatím v zápase lepším týmem a po zásluze se dostávají do vedení! Domácí hráč posunul posunul kotouč zpoza branky na ONDŘEJE KACHYŇU, který střelou zápěstím překonal domácího brankáře.

    Následně ovšem branka není uznána pro postavení útočícího hráče v brankovišti, podle signalizace rozhodčího. Následně ale byl naznačeno, že Jakub Valský drcnul do Jana Růžičky těsně před střelou.
     
    08:04
    Pavel Pýcha posunul kotouč na modrou, kde byl zrovna Mikuláš Hovorka, který pálil rovnou z první. Střela mu ale vůbec nesedla a touš letěl nad branku.
     
    07:22
    Matti Järvinen odvedl skvělou práci při napadání v útočném pásmu a získal puk. Jeho spoluhráč z obrany si ovšem na střelu netroufl a jen nahodil puk.
     
    06:43
    Zaměstnanějším brankářem je zatím rozhodně ten hostující, ale nemusel řešit žádnou gólovou možnost.
     
    06:14
    Sebastián Malát je na ledě!
     
    05:59
    Ani jedna střela během dvouminutové přesilové hry! Motor se sice držel dlouhou dobu v pásmu, jenže ani jeden z hráčů se nepokusil o nějakou ránu...
     
    05:12
    Motor se tentokrát nedostal s kotoučem ani do útočného pásma, když Mladá Boleslav znovu vyhodila.
     
    04:44
    Jihočeši vyhráli vhazování v útočném pásmu a rozestavěli svou kombinaci. Přihrávky sice létaly z hole na hůl, jenže ke střele nedošlo a hosté vyhodili.
     
    04:14
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav:
    Sebastián Malát – 2 min., držení.
     
    03:51
    Sebastián Malát to zkusil bekhendem z pravé strany, ale Dominik Hrachovina zasahovat nemusel. Dopředu tak mohou znovu mířit českobudějovičtí hokejisté.
     
    03:18
    Milan Gulaš se dostal s kotoučem až do útočného pásma, jenže tam zůstal úplně sám. Motor se ale nadále drží na puku a snaží se vymyslet novou akci.
     
    02:35
    Na druhé straně musel znovu zasahovat hostující gólman. Kotouč raději podržel a bude se vhazovat.
     
    02:07
    Jan Stránský se objevil mezi dvěma obránci a chvilku to vypadalo, že se dostane do zajímavé pozice. Nakonec se ale až k zakončení nedostal.
     
    01:41
    Tohle była ale obrovská šance na straně Motoru! Filip Přikryl šikovně pálil mezi ruku a tělo, když hostující brankář vyrazil kotouč jen před sebe. Tam se snažil dorážet jeden z domácích, ale kotouč o kousek netrefil.
     
    01:09
    Filip Pavlík šikovně nahodil kotouč po mantinelu, ten se navíc dostal k jeho spoluhráčům. Ti ale musí bojovat.
     
    00:44
    Jan Růžička se už poprvé musel mít na pozoru, ale předvedl celkem jednoduchý zákrok proti střele od modré, na kterou měl velmi dobrý výhled.
     
    00:10
    A duel mezi Českými Budějovicemi a Mladou Boleslavi právě odstartoval! Domácí jsou dnes favority a hrají v modrých dresech, hosté hrají v bílozelené kombinaci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Doudera, Kachyňa, Pýcha, Hovorka, Štich – Ordoš, Kondelík, Gulaš – M. Beránek, Harris, Kubík – F. Přikryl, Koláček, Valský – Toman, Vopelka, Chlubna.
    Trenér: Ladislav Čihák.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Hora) – Pyrochta, Bernad, Jánošík, F. Pavlík, Gewiese, Lintuniemi, Čech – Skalický, O. Roman, Lantoši – Hradec, Järvinen, Rohdin – Krivošík, Malát, Stránský – Malínek, Pitule, Závora.
    Trenér: Richard Král.

    Rozhodčí: Kika, Vrba – Špůr, Zíka.
     
    Banes Motor české Budějovice

    Jihočeši ještě mohou pomýšlet na nejlepší čtyřku, vždyť na čtvrtou pozici ztrácí pouhý bod, navíc Liberec má o jeden zápas odehráno více. Českobudějovický Motor zamířil po těsně domácí porážce s brněnskou Kometou na led vítkovické Ridery, kde svěřenci Ladislava Čiháka získali plný počet bodů. Zápas, ve kterém Motor vedl od čtvrté minuty poměrem 3:0, nakonec nabídl dvanáct branek a konečné skóre 7:5 z pohledu Jihočechů. Tři ze sedmi českobudějovických branek vstřelil i Kanaďan Brant Harris, který k prvnímu hattricku v extralize přidal i jednu asistenci. Gólově bohatý duel rozjel už po jedenácti vteřinách Jan Ordoš, který tak v současné chvíli vstřelil čtvrtý a druhý nejrychlejší gól v klubové historii.

    V zápase v Ostravar aréně dokázal Motor využít dvě početní výhody, čímž si svěřenci Ladislava Čiháka polepšili úspěšnost na 19,44 %. V oslabení si naopak pohoršili na 81,13 %. Nutno ale dodat, že Motor v zápase proti Vítkovicím obdržel pouhé dva tresty. Oba však byly delší, než dvouminutové sazby.
     
    BK Mladá Boleslav

    Bruslaři rozhodně nezažívají sezonu, jakou by si v městě automobilů představovali. Po šestačtyřiceti zápasech má Mladá Boleslav na svém kontě čtyřicet dva bodů, které stačí na předposlední, třinácté, místo. Po reprezentační přestávce zamířili Středočeši nejprve do Karlových Varů, kde podlehli domácí Energii poměrem 1:4. O osudu utkání rozhodlo prvních jedenáct minut, ve kterých Energie vstřelila čtyři branky. První gól Adama Jánošíka v sezoně tak ve třetí třetině pouze upravil skóre do konečné podoby. Napínavější byl ale páteční domácí duel proti litvínovské Vervě, ve kterém Bruslaři bojovali o body až do závěrečných minut. Nakonec však podlehli Chemikům poměrem 2:3.

    V bodování týmu jednoznačně kraluje slovenský útočník Róbert Lantoši, který za čtyřiačtyřicet zápasů získal třicet sedm bodů. Druhý v pořadí, obránce Filip Pyrochta, ztrácí na svého spoluhráče čtrnáct bodů. Medailové pozice uzavírá s devatenácti body Ondřej Roman. Ve statistickém okénku se Bruslaři mohou pyšnit hlavně početními výhodami, které mají po Pardubicích druhé nejlepší v lize s úspěšností 23,97 %. Naopak zlepšení by rozhodně uvítala hra v oslabení, kterou má Mladá Boleslav třetí nejhorší.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 21. Lantoši (Pyrochta, Järvinen)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Doudera, Kachyňa, Pýcha, Hovorka, Štich – Ordoš, Kondelík, Gulaš – M. Beránek, Harris, Kubík – F. Přikryl, Koláček, Valský – Toman, Vopelka, Chlubna.
    Trenér: Ladislav Čihák.

    BK Mladá Boleslav: J. Růžička (Hora) – Pyrochta, Bernad, Jánošík, F. Pavlík, Gewiese, Lintuniemi, Čech – Skalický, O. Roman, Lantoši – Hradec, Järvinen, Rohdin – Krivošík, Malát, Stránský – Malínek, Pitule, Závora.
    Trenér: Richard Král.

    Rozhodčí: Kika, Vrba – Špůr, Zíka

    Diváci: 6162
    bahis siteleri