Ženeva – Skellefteå 3:2 (kon.)
konec
Genève-Servette HC
3:2 (3:1, 0:0, 0:1)
Skellefteå AIK
Úterý 20.02.2024, 19:30 • Patinoire des Vernets, Ženeva • Play-off Hokejové Ligy mistrů • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:09 Anton HEIKKENEN - 3:2
     
    48:09
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! ANTON HEIKKENEN si najel do pásma, potáhl si puk, na hrotu levého kruhu vypálil a naprosto přesně trefil – 2:3. Skellefteå je opět ve hře, domácí vedou pouze o branku. Asistence: Oscar Lindberg a Oskar Nillson.
    18:41 Daniel WINNIK - 3:1
     
    18:41
    Servette právě vstřelil branku!
    Ženeva vede o dva góly! Berni vyslal střelu od modré čáry, tu výtečně tečoval DANIEL WINNIK, jenž posílá svůj tým do velmi zajímavého vedení 3:1. Asistence: Tim Berni a Vincent Praplan.
    17:37 Sakari MANNINEN - 2:1
     
    17:37
    Servette právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace a gól na 2:1! Hartikainen na brankovišti zpracoval puk a jemně jej poslal na levý kruh, kde čekal SAKARI MANNINEN! Finský střelec z první zakončuje přesně do víka a vrací svému týmu vedení. Asistence: Teemu Hartikainen.
    11:44 Martin DZIERKALS - 1:1
     
    11:44
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Lindholm šikovně předal na MARTINSE DZIERKALSE, ten z kruhu vyslal výbornou ránu zápěstím na bližší tyč a dává gól na 1:1! Asistence: Pär Lindholm a Zeb Forsfjäll..
    05:34 Eliot BERTHON - 1:0
     
    05:34
    Servette právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól! Arnaud Jacquemet odvedl skvělou práci na modré, kdy naznačil střelu a následně ještě parádně našel ELIOTA BERTHONA, který si najížděl do brankoviště, zvolil kličku do backhandu a zakončil kolem betonu soupeřova brankáře – 1:0. Asistence: Arnaud Jacquemet Josh Jooris.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 6. Berthon (Jacquemet, Jooris), 18. Manninen (Hartikainen), 19. Winnik (Berni, Praplan) – 12. Dzierkals (Lindholm, Forsfjäll.), 49. Heikkenen (Lindberg, Nillson)


    Genève-Servette HC: Olkinuora (Mayer) – Chanton, Vatanen, Lennström, Karrer, Berni, La Coultre, Völlmin, Jacquemet – Pouliot, Filppula, Praplan – Winnik, Richard, Miranda – Bertaggia, Manninen, Hartikainen – Berthon, Jooris, Cavalleri.
    Skellefteå AIK: Söderström (Lindvall) – M. Forsfjäll, Pudas, Lundberg, Salomonsson, Nillson, Grandberg, Vesterlund, Sandin-Pelikka – Z. Forsfjäll, P. Lindholm, Dzierkals – Hugg, Lindberg, Heikkinen – Lindholm, Lindström, Sikura – A. Johnson, J. Johnson, Sandberg.

    Rozhodčí: Kaukokari (FIN), Kova (FIN) – Špůr (CZE), Svoboda (CZE)
    bahis siteleri