Přerov – Sokolov 3:0 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Litoměřice – Zlín 2:1 (kon.)
Poruba 2011 – Znojmo 4:1 (kon.) | Slavia – Prostějov 4:2 (kon.) | Pardubice B – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Baník Sokolov
Středa 21.02.2024, 17:30 • ZS Přerov • Maxa liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Lukáš CHLUDIL - 3:0
     
    59:09
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, tři body v dnešním urputném zápase uzmou domácí hokejisté! LUKÁŠ CHLUDIL se ujal kotouče poblíž střídaček a v poklidu jej zametl do prázdné brány. Asistence: Jiří Krisl, Tomáš Pospíšil.
    50:34 Jakub SVOBODA - 2:0
     
    50:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je obrovská smůla pro hosty, jelikož doslova z ničeho rázem ztrácejí o dvě branky! Hamalčík vyrazil za branku sebrat kotouč nahozený Pšurným, ten se mu ale odrazil nečekaně od zadního mantinelu, doklouzal až ke Goišovi a ten hbitě našel před odkrytou brankou JAKUBA SVOBODU! Asistence: Jiří Goiš.
    31:32 Daniel MINISTR - 1:0
     
    31:32
    Přerov právě vstřelil branku!
    V zápase, který nic zajímavého nenabízí, přichází zničehonic úvodní branka! Daniel Indrák se odvážil jít s pukem mezi tři soupeře a málem se i dostal do gólové šance. Namísto kotouče však skončil v brance on, přičemž rozhozená sokolovská obrana nedala pozor na DANIELA MINISTRA. K němu se odrazil kotouč, Indrák rychle vyjel z branky bez toho, aniž by Hamalčíkovi jakkoli bránil, a Ministr přesnou ranou do odkryté části branky otevřel skóre! Asistence: Daniel Indrák.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 32. Ministr (Indrák), 51. Jak. Svoboda (Goiš), 60. Chludil (Krisl, Pospíšil)


    HC ZUBR Přerov: Postava (Schnattinger) – R. Černý, Kudělka (A), Chroboček, J. Adámek, Krisl (C), F. Němec, Cubo – Březina, Pechanec, Mácha – Chludil, Hejcman, Pospíšil – Ministr, Pšurný, Indrák – Goiš, Zembol, Jak. Svoboda.
    Trenér: M. Mikeska

    HC Baník Sokolov: Hamalčík (Michajlov) – M. Rohan, Tureček, Rulík, Weinhold, Mlčák, Klejna, Dorot – Vracovský, Kverka (A), Tomeček – Bernovský, Vrdlovec, Csamango – Přikryl, Osmík, V. Polák I (A) – Křemen, T. Rohan (C), D. Novotný.
    Trenér: T. Mariška

    Rozhodčí: Horák, Micka – Peluha, Augusta