Přerov – Sokolov 3:0 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Litoměřice – Zlín 2:1 (kon.)
Poruba 2011 – Znojmo 4:1 (kon.) | Slavia – Prostějov 4:2 (kon.) | Pardubice B – Jihlava 3:2 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (1:2, 1:0, 2:0)
LHK Jestřábi Prostějov
Středa 21.02.2024, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Maxa liga • 49. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Vladimír KREMLÁČEK - 4:2
     
    58:54
    5/5
    Slavia právě vstřelila branku! Krátce před koncem utkání je zřejmě definitivně rozhodnuto o vítězi dnešního utkání. Prosazuje se VLADIMÍR KREMLÁČEK, který dostal nahrávku od Holého na pravý kruh a tvrdou ranou nedal Pavelkovi šanci zasáhnout. Asistence: Jan Holý a Matěj Beran.
    Kremláček V., Holý J., Kulda E., Polák V. II, Beran Matě.
    Hanousek T., Doležal Z., Jiránek T., Ostřížek D., Pěnčík M.
    44:00 Edgars KULDA - 3:2
     
    44:00
    5/5
    Slavia právě vstřelila branku! Slávisté sice nevyužili přesilovku, ale po ní pokračovali v dobrém tlaku, který vyvrcholil gólem EDGARSE KULDY, jenž předvedl parádní sólo skrz celé pásmo, a pak se z pravého kruhu prosadil rychlou střelou k tyči a poslal Slavii poprvé v zápase do vedení. Asistence: Lukáš Strnad a Robin Všetečka.
    Kulda E., Strnad L., Všetečka R., Klikorka K., Křepelka K.
    Illéš J., Poledna A., Ostřížek D., Forman L., Jiránek T.
    35:14 Tomáš GUMAN - 2:2
     
    35:14
    5/5
    Slavia právě vstřelila branku! V Edenu je vyrovnáno a začínáme od začátku! Slávisté se dostali do tlaku v útočném pásmu. Holý nahrál na pravý kruh Hrdinkovi, jehož střelu ještě před brankou tečoval TOMÁŠ GUMAN a poslal puk mimo dosah Pavelky. Asistence: František Hrdinka a Jan Holý.
    Hrdinka F., Holý J., Kulda E., Guman T., Beran Matě.
    Ostřížek D., Burian V., Slanina J., Hanousek T., Šidlík P.
    13:17 Vojtěch POLÁK - 1:2
     
    13:17
    5/5
    Slavia právě vstřelila branku! Domácí ale odpovídají rychlým gólem a ztrácí opět pouze jednu branku! Domácí přešli do útočné akce, ve které Žovinec parádní nahrávkou z vlastního obranného pásma našel v útočném pásmu VOJTĚCHA POLÁKA, jenž se pak prosadil nadvakrát rychlou střelou ze slotu přesně k tyči Pavelkovy brány. Asistence: Dušan Žovinec.
    Polák V. II, Žovinec D., Havrda M., Strnad L., Klikorka K.
    Šidlík P., Hanousek T., Maruna J., Fronk J., Venkrbec M.
    12:23 Lukáš FORMAN - 0:2
     
    12:23
    5/5
    Jestřábi právě vstřelili branku! Prostějov navyšuje vedení a vede o dvě branky. Jestřábi se dostali do přečíslení a Doležal pak nabil na levý kruh LUKÁŠI FORMANOVI, který tvrdě vystřelil a na jeho tvrdou ránu nedokázal Hölsä reagovat. Asistence: Tomáš Jiránek a Zdeněk Doležal.
    Forman L., Jiránek T., Doležal Z., Poledna A., Jáchym T.
    Guman T., Holý J., Všetečka R., Hrdinka F., Slavík M.
    08:08 Vilém BURIAN - 0:1
     
    08:08
    5/5
    Jestřábi právě vstřelili branku! Zničehonic se ale hosté dostávají do vedení! Jestřábi se dostali do útočného pásma a Slanina pak zpoza branky nahrál do mezikruží VILÉMU BURIANOVI, který poslal puk nad Hölsäho beton. Asistence: Jan Slanina a Jan Pohl.
    Burian V., Slanina J., Pohl J., Krejčí P., Ostřížek D.
    Strnad L., Polák V. II, Havrda M., Hrdinka F., Holý J.
    Marken.cz

    Mateo

    Branky a nahrávky: 14. V. Polák II (Žovinec), 36. Guman (Hrdinka, Holý), 44. Kulda (Strnad, Všetečka), 59. Kremláček (Holý, Matě. Beran) – 9. V. Burian (Slanina, Pohl), 13. Forman (Jiránek, Z. Doležal)


    HC Slavia Praha: Hölsä (Volevecký) – Žovinec (A), Klikorka, Hrdinka, Holý (C), Kajínek, Křepelka, Kremláček – Matě. Beran, Kulda, Guman – Průžek, Kucharčík, J. Brož – Všetečka, Slavík, Slavíček – Havrda, V. Polák II, Strnad.
    Trenér: Aleš Totter

    LHK Jestřábi Prostějov: Pavelka (Bartošák) – Šidlík, Hanousek, Forman, Poledna, Pohl, Krejčí, Pěnčík – Jiránek (A), Jáchym (A), Z. Doležal – J. Veselý, Hašek, Illéš – V. Burian, Ostřížek, Slanina – Maruna, Venkrbec (C), Fronk.
    Trenér: Martin Janeček

    Rozhodčí: Barek, Jaroš – Kotlík, Pěkný

    Diváci: 787