Liverpool – Luton 4:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
4:1 (0:1)
Luton Town
Středa 21.02.2024, 20:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Harvey ELLIOTT - 4:1
     
    90
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A z jeho odvážné a poctivé práce přichází čtvrtý gól! Skotský mazák zaskočil rozehrávajícího soupeře, čímž posunul míč pro HARVEYHO ELLIOTTA. Mladý dravec mohl přihrávat, ale nakonec zvolil střelu a překonal Kaminského.
     
    89
    A bude sledovat rozehrávku standardní situace po obranném faulu Lutonu na jeho polovině hřiště. Žlutá pro Issu Kaborého (LTN).
     
    88
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Luis Díaz, přichází Jayden Danns,
    ze hřiště odchází Alexis Mac Allister, přichází James McConnell.
     
    84
    K velmi zajímavé střele zpoza vápna se dostal Barkley, ale Kelleher si se skákavým pokusem dokázal poradit!
     
    82
    Joe Gomez (LIV) se zlobí, ale nemůže se divit, protože skvělý průnik Ogbeneho po levé straně zastavil jasným faulem.
     
    78
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Ryan Gravenberch, přichází Bobby Clark.
     
    77
    A máme tu další standardku pro domácí, jelikož Ross Barkley (LTN) u postranní čáry přejel Elliotta, za což vidí zaslouženou žlutou kartu.
     
    76
    Na centrovaný míč si neúspěšně naskakoval Quansah, načež míč propadl k Elliottovi, jehož prudkou střelu na zadní tyč Kaminski likviduje!
     
    75
    Fantastický Kaminski znovu zasahuje! Tentokrát se na brankové čáře natáhl proti povedené střele Díaze ze středu velkého vápna.
     
    74
    Střídání v týmu Luton Town:
    ze hřiště odchází Alfie Doughty, přichází Issa Kaboré.
     
    71
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do trháku! Luton mizerně rozehrál aut, načež Doughtyho odkop do středu dokázal Robertson zachytit a uvolnit LUISE DÍAZE, jenž z levé strany překonal Kaminského potřetí.
     
    67
    Střídání v týmu Liverpool FC:
    ze hřiště odchází Conor Bradley, přichází Andrew Robertson.
     
    66
    Liverpool byl nakonec vytlačen až na vlastní polovinu, načež na polovině hřiště ztratil míč a málem bylo zle! Doughty na levé straně zvolil z velkého úhlu centr, který Quansah srazil vedle zadní tyče.
     
    63
    Střídání v týmu Luton Town:
    ze hřiště odchází Tahith Chong, přichází Jordan Clark.
     
    60
    Gólman Lutonu drží naděje svého týmu dalším skvělým zákrokem! Tentokrát se po rohu vyšvihl do vzduchu opět Van Dijk, jehož hlavičku vytáhl Kaminski na brankové čáře.
     
    60
    Liverpool nemá dost! Obrana Lutonu se v posledních minutách vůbec nechytá, tentokrát si za ní zaběhl na parádní přízemní centr Gakpo, jehož střelu vyrazil Kaminski nohama.
    58. Virgil VAN DIJK - 1:1, Cody GAKPO - 2:1
     
    58
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Klobouk dolů, co Liverpool v posledních minutách předvádí! Domácí přidali, zaslouženě vyrovnali a o dvě minuty později dostal CODY GAKPO centr na malé vápno, který usměrnil hlavičkou pod břevno! Asistence: Alexis Mac Allister.
     
    58
    Střídání v týmu Luton Town:
    ze hřiště odchází Cauley Woodrow, přichází Andros Townsend.
     
    58
    Tohle už je Liverpool, který dobře známe! Enormní tlak pokračuje, tentokrát z hranice vápna parádně vystřelil Bradley, ale Kaminski v pádu skvěle zasáhl svou levou nohou.
     
    56
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Chtěl jsem to zmínit. Liverpool konečně dokázal zahrozit přímo z rohu a hned z toho máme vyrovnání, když si na centr do vápna naběhl VIRGIL VAN DIJK a přesnou hlavičkou potěšil bouřící Anfield. Asistence: Alexis Mac Allister.
     
    56
    Na pravé straně vápna se hezky uvolnil Gakpo, načež parádní utaženou střelou na přední tyč donutil Kaminského zasáhnout!
     
    51
    Na kombinaci Liverpoolu je znát i nesehranost, která hatí spoustu kombinací před vápnem. Dvakrát v krátkém sledu však střílel z levé strany vápna nehlídaný Díaz, jehož druhý pokus trefil paži Mengiho! Vypadá to, že po přerušení vstoupí do hry VAR.
     
    46
    Střídání v týmu Luton Town:
    ze hřiště odchází Albert Sambi Lokonga, přichází Pelly Ruddock Mpanzu.
     
    45+2
    Ogbene pokračuje ve skvělém výkonu! Tentokrát se na půlící čáře skvěle zbavil Gomeze, načež se vydal dopředu a poslal prudký centr do vápna, z něhož Woodrow nakonec pálí vysoko nad!
     
    41
    Na tahu je také Luton, ale jeho útok měl jepičí život. Cauley Woodrow (LTN) totiž neuhlídal své ruce ve vzdušném souboji s Quansahem a za úder loktem vidí žlutou kartu.
     
    35
    Luton se sice zmocnil před svým vápnem míče, jenže vlastní nepřesností ho nakonec přenechal Díazovi a ten zpoza vápna pálí těsně nad branku!
     
    31
    Zajímavá šance Liverpoolu! Endo se na středu hřiště parádně zbavil soupeře, načež ještě lepším nadýchaným centrem za obranu hledal na levé tyči Díaze, ale ten ve skluzu mířil jen vedle tyče.
     
    18
    Liverpool se však rychle vrací, načež Alfie Doughty (LTN) zatáhl Gravenbercha, za což vidí žlutou kartu. Domácí tak rozehrávají na útočné polovině.
    12. Chiedozie OGBENE - 0:1
     
    12
    Luton Town právě vstřelil branku!
    Velký trest pro Reds, kteří v posledních minutách působili v rozehrávce trošku bohorovně. Na vydařeném autu Lutonu měl lví podíl Chong, jenž se po levé straně prodral do vápna a jeho střela mezi Kelleherovy nohy nakonec propadla na zadní tyč na kopačku CHIEDOZIEHO OGBENEHO, jenž uklidil míč do sítě.
     
    11
    Ale pozor na zadní vrátka! Luton nepříjemně zahrozil středem hřiště, odkud Chong uvolnil na levé straně Doughtyho, jehož utažená střela letí jen vedle zadní tyče!
     
    10
    Pěkná akce Liverpoolu! Reds nakonec po tečované hlavičce Gakpa vybojovali roh, díky němuž zavřeli hosty v jejich vápně a po Elliotově centru zleva zkusil Gakpo parádní nůžky, které však míří jen do Kaminského náruče.
     
    5
    Na přelomu čtvrté a páté minuty měl Díaz další zajímavou příležitost! Skvělý technický centr Elliotta našel kolumbijského střelce na velkém vápně, jenže utažená střela k tyči letí pouze vedle branky!

    Daniel Ryl

    Branky: 56. van Dijk (Mac Allister), 58. Gakpo (Mac Allister), 71. Díaz (Robertson), 90. Elliott – 12. Ogbene

    Karty:   82. Gomez (LIV) – 18. Doughty (LTN), 41. Woodrow (LTN), 77. Barkley (LTN), 89. Kaboré (LTN)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 13:3. Střely mimo: 16:9. Rohy: 13:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:14.
    Liverpool FC: Kelleher – Bradley (67. Robertson), Quansah, van Dijk (C), Gomez – Mac Allister (88. McConnell), Endó, Gravenberch (78. B. Clark) – Elliott, Gakpo, Díaz (88. Danns).
    Náhradníci: Adrián – K. Gordon, Konaté, Nyoni, Tsimikas.

    Trenér: J. Klopp

    Luton Town: Kaminski – Mengi, Osho, Bell – Ogbene, Lokonga (46. Mpanzu), Barkley, Doughty (74. Kaboré) – Morris (C), Chong (63. J. Clark) – Woodrow (58. Townsend).
    Náhradníci: Krul – Berry, Burke, Z. Nelson, Potts.

    Trenér: R. Edwards

    Rozhodčí: Madley – Smart, Hopton
    bahis siteleri