Č. Budějovice – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Vítkovice – Přerov 5:4 (po pr.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Mountfield HK
Čtvrtek 22.02.2024, 16:30 • Budvar aréna - II. ledová plocha, České Budějovice • Extraliga dorostu • O pořadí v play-off
Partner:
    58:02 Patrik HENDRYCH - 2:4
     
    58:02
    5/6
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jak rychle se ale domácím rozsvítilo světýlko naděje, tak také rychle zhasíná. Po buly se hosté dostali do středního pásma, odkud prázdnou branku trefil PATRIK HENDRYCH. Asistence: Jan Pánek.
    Hendrych P., Pánek J., Frolík F., Studnický K., Pavlík D.
    Koníř D., Mařík N., Barna D., Novotný J., Jaroš J., Hřebejk T.
    57:27 Dominik KONÍŘ - 2:3
     
    57:27
    6/5
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tohle bude ještě drama! Českobudějovičtí při power play snižují! Danny Barna se prokličkoval v útočném pásmu až do mezikruží, načež kotouč přenechal DOMINIKU KONÍŘOVI, jenž puk poslal Růžičkovi mezi betony a ještě křesá domácí naději! Asistence: Danny Barna, Jáchym Jaroš.
    Koníř D., Barna D., Jaroš J., Mařík N., Hřebejk T., Novotný J.
    Šichan D., Studnický K., Václavíček M., Páleník O., Vencl R.
    39:19 Tobiáš VÍTEK - 1:3
     
    39:19
    5/4
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá i tuto přesilovku! Akci předcházela hodně kostrbatá rozehrávka, Královéhradečtí se ale nakonec dostali do útočného pásma a mohou slavit. Sice už se zdálo, že Motor nebezpečí zažehná, jelikož Mařík vystihl hostující rozehrávku, nedokázal ale vyhodit puk, což se stalo stěžejním. Všichni jeho spoluhráči s tím totiž počítali a už se otáčeli směrem ke střednímu pásmu. To ovšem znamenalo, že před brankou zapomněli TOBIÁŠE VÍTKA, který dostal přihrávku a chytrou kličkou dokázal poslat puk Jelínkovi mezi betony. Asistence: Karel Studnický.
    Vítek T., Studnický K., Frolík F., Hornych J., Klíma Fi.
    Švec M., Fleischman D., Koníř D., Smejkal J.
    35:33 Jaroslav VONDRUŠKA - 1:2
     
    35:33
    5/5
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tentokrát už to ale gól je a hosté obrací skóre! Po vhazování vypálil od levého mantinelu Radek Vencl, načež puk mezi betony Jelínka dorazil JAROSLAV VONDRUŠKA. Asistence: Radek Vencl, Filip Klíma.
    Vondruška J., Vencl R., Klíma Fi., Pánek J., Páleník O.
    Smejkal J., Mařík N., Muška L., Barna D., Koníř D.
    19:23 Filip KLÍMA - 1:1
     
    19:23
    5/4
    Hradec právě vstřelil branku!
    Také Hradec ale svou první přesilovku využívá! Ondřej Páleník zavezl puk do pásma, načež si sjel až na levý kruh, odkud poté našel bekhendovou nahrávkou v mezikruží zcela zapomenutého FILIPA KLÍMU, jenž kotouč poslal přesně do levé šibenice. Asistence: Ondřej Páleník, Karel Studnický.
    Klíma Fi., Páleník O., Šichan D., Studnický K., Vondruška J.
    Čečetka F., Hřebejk T., Novotný J., Chaloupka L.
    02:36 David FLEISCHMAN - 1:0
     
    02:36
    5/4
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Ondřej Přibyl využil nepřesné královéhradecké rozehrávky, načež si v útočném pásmu objel dva obránce a vystřelil. Jeho pokus ale Růžička jen vyrazil do předbrankového prostoru přesně na hokejku DAVIDA FLEISCHMANA, jenž kotouč bekhendem poslal až do sítě. Asistence: Ondřej Přibyl, Filip Čečetka.
    Fleischman D., Přibyl O., Švec M., Čečetka F., Jaroš J.
    Vencl R., Šichan D., Frolík F., Pavlík D.
    Marken.cz

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 3. Fleischman (O. Přibyl, Čečetka), 58. Koníř (Barna, J. Jaroš) – 20. Fi. Klíma (Páleník, Studnický), 36. Vondruška (Vencl, Fi. Klíma), 40. T. Vítek (Studnický), 59. Hendrych (J. Pánek)


    HC Motor České Budějovice: Jelínek (Schejbal) – Smejkal, J. Jaroš, D. Matějka, Švec – Koníř, N. Mařík (A), Barna (C) – Hřebejk, J. Novotný, Muška – Fleischman, O. Přibyl, Čečetka – Chaloupka.
    Trenér: Radim Skuhrovec

    Mountfield HK: Růžička (M. Záruba) – D. Pavlík, Studnický, Vencl, J. Pánek, Wališ – Vondruška, Páleník, Fi. Klíma – Hendrych (A), Frolík, T. Vítek (C) – Šichan, Koklar, Václavíček – Hornych.
    Trenér: Jiří Janoušek

    Rozhodčí: Vepřovský – Kolář, Augusta

    Diváci: 77
    bahis siteleri