Kolín – Litoměřice 5:4 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Přerov 2:6 (kon.) | Prostějov – Třebíč 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Slavia 2:3 (kon.) | Sokolov – Poruba 2011 5:6 (1:2 po s.n.) | Znojmo – Vsetín 6:3 (kon.)
Zlín – Pardubice B 2:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
SC Marimex Kolín
5:4 (0:0, 2:4, 2:0 - 0:0)
HC Stadion Litoměřice
Sobota 24.02.2024, 16:00 • Zimní stadion Kolín • Chance liga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny hokejové fanoušky u zápasu 50. kola Chance ligy, kdy se spolu střetnou domácí Kolín a hosté z Litoměřic. Příjemnou zábavu!
     
    Úvodní sestavy:

    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Gaspar, Hampl, Kolmann, J. Šedivý, Naar, Piegl, Sýkora – Chalupa, Štohanzl, Vrhel – Ouřada, J. Kloz, Mucha – K. Lang, Morong, Síla – Pajer, Skořepa, D. Šedivý.
    Trenér: Petr Martínek

    HC Stadion Litoměřice: Šatný (Cichoň) – Krutil, Jebavý, Černohorský, Benda, Tůma, Tomek, Husák – Costa, Jícha, Kordule – P. Svoboda, Kuťák, Ton – Žmola, M. Vitouch, Hrabík – Sihvonen, Korkiakoski, Plos.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Wagner, Skopal – Jindra, Augusta.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Důrazný Matěj Chalupa se hned dostával do útoku a přetlačil Krutila. První tvrdý trest pro Olivera Šatného ale nepřišel.
     
    01:05
    Ouřada připravil puk pro Kolmanna, který tvrdě střílel od modré čáry a branku netrefil. Kotouč se ale odrazil do brankoviště a Šatný měl štěstí.
     
    01:54
    Kolín ví, že potřebuje body možná o něco více a poslal na branku další pokus. Od pravého mantinelu šel kotouč, ale branku Litoměřic neohrozil.
     
    02:35
    V první akci Stadionu šel dopředu Plos, který si dokonce zajel za branku. Přihrávka do "ohně" mu ale nevyšla.
     
    03:11
    První velká šance utkání! Domácí špatně rozehráli a Pavel Kordule šel po pravé straně do zakončení, vyjetého Soukupa ale neprostřelil.
     
    03:35
    Jakub Šedivý si nyní udělal prostor na levé straně a sjel si před branku. V ještě lepší pozici byl Stanislav Vrhel, ale ten v lukrativní pozici sám před Šatným kotouč trestuhodně netrefil!
     
    05:11
    Hrálo se nahoru dolů a nakonec hru ukončil zákrok Jakuba Soukupa. Z hranice pravého kruhu nahazoval Kale Costa, ale pro brankáře to byla snadná kořist.
     
    05:26
    Následně to klub ze severu Čech zkoušel podél levého mantinelu, ale Riku Sihvonen dostával přihrávku do ofsajdové pozice.
     
    06:20
    Jiří Jebavý zakončoval další akci Stadionu nahozením od modré čáry, ale došlo k teči a puk skončil v ochranné síti nad brankou. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    06:28
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Kale Costa – 2 min., hákování.
     
    06:44
    Přemysl Svoboda a Filip Kuťák v oslabení ujeli ve dvou na jednoho, ale nakonec se moc nedomluvili a ani nezakončili.
     
    07:29
    Nyní se Kolín dostal do útoku a puk se ocitl u pravé tyčky, kde měl Matěj Chalupa exkluzivní možnost. Zakončoval do odkryté branky, ale ležícího Šatného nepřekonal!
     
    08:04
    Petr Kolmann měl hodně prostoru mezi kruhy a sjel si do ještě lukrativnější pozice, ale nakonec jeho pokus trefil nejspíše clonící hráče Stadionu.
     
    08:29
    Hosté v plném počtu.
     
    09:43
    Domácí velmi dobře atakovali rozehrávku hostujícího klubu a Stadion moc nevěděl, jak rozehrát. Nakonec z toho je icing.
     
    10:44
    Stanislav Vrhel nyní za brankou obral o puk hostující hráče a našel u levé tyčky Martina Štohanzla, který ale pozorného Šatného neprostřelil! Mladý brankář si připsal zákrok ramenem.
     
    12:14
    Stadion po delší době v útoku, ale nic moc nevymyslel. Kombinační hra byla pomalá a přihrávky často nebyly vůbec přesné.
     
    12:40
    Po icingu a vhazování před Soukupem nahazoval Sihvonen a u levé tyčky přišla ještě teč Korkiakoskiho. Puk ale šel jen vedle branky.
     
    13:27
    Vojtěch Síla si mohla vybrat, komu nahraje a vylepší pozici. Nakonec šel ale sám do zakončení a z pravého kruhu nepřekvapil obranu a brankáře Litoměřic.
     
    14:26
    Hrabík zavezl kotouč do útoku a předal ho Vitouchovi. Ten hned střílel, ale jeho pokus před kruhy byl tečován mimo branku Kolína.
     
    15:27
    Po další akci Litoměřic následuje komerční pauza. Jeden z hostů zakončoval z levého kruhu, ale branku netrefil.
     
    15:56
    René Piegl nyní od levého mantinelu poslal na branku dobré střílené nahození, které šlo do bližší šibenice. Šatný je ale stoprocentní a puk vyrazil.
     
    16:15
    Na druhé straně zakončoval Jiří Jebavý, který měl před sebou volný prostor, ale jeho nahození bylo lahůdkou pro domácí jedničku.
     
    16:33
    Kuták nyní objel pásmo a z hranice kruhů nahazoval před branku. Trefil ovšem jen těla před sebou a hraje Kolín.
     
    16:46
    V dobré pozici se objevil Lukáš Pajer, který byl sám na levém kruhu a šel na Šatného. Hostující brankář, který letos téměř nechytal, má ale další úspěšný zákrok.
     
    17:20
    A nyní zákrok také o něco zkušenějšího Soukupa. Z pravé strany ho chtěl překvapit Michal Vitouch, ale pokus z nulového úhlu úspěch neslavil.
     
    17:48
    Velké zmatky před brankou Kolína! Krutilovo svižné zakončení tečoval jeden z domácích a puk se dostal do brankoviště. Naštěstí pro domácí ho ale nikdo nenašel a neposlal do sítě.
     
    18:49
    Petr Ton skvěle vybojoval kotouč u pravého mantinelu a před brankou měl úplně volného Svobodu. Anii nadvakrát ale jeho hůl nenašel.
     
    19:40
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Přemysl Svoboda – 2 min., držení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina duelu mezi Kolínem a Litoměřicemi. Zatím platí, že každý chvilku tahá pilku. Jednoduše řečeno, oba týmy mají chvilkové momentum a tlak, ale góly jsme zatím neviděli. Zatím stoprocentní a velmi klidní jsou brankáři Soukup a Šatný.

    Druhá třetina začne přibližně v 16:48.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Litoměřice hrají stále v oslabení a hned první útok se jim povedlo odrazit vyhozením kotouče přes všechny čáry.
     
    20:33
    Skóre mohl otevřít Jan Kloz, který dostal přihrávku na pravý kruh, kde byl naprosto sám. Střelou zápěstím ale těsně minul bližší šibenici!
     
    21:39
    Hosté v plném počtu.
     
    22:32
    Někteří fanoušci se v kolínské aréně již radovali! Tomáš Tomek střílel z vrcholu kruhů, ale trefil pouze boční síť.
     
    23:01
    Patrik Husák již dostával přihrávku do výhodné pozice, ale nakonec mu puk odebral Jakub Šedivý a rodil se protiútok. Ten byl ale hned zastaven.
     
    24:40
    Obrovská šance Stadionu na otevření skóre! Petr Ton žabičkou oslovil nejproduktivnějšího hráče Stadion Svobodu, ale ten zblízka střílel do betonů Soukupa!
     
    24:40
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Jan Hampl – 2 min., sekání.
     
    25:05
    Udeřit mohli ale v oslabení domácí. Daniel Šedivý ujel obraně, ale volný kotouč dojel Šatný a skvěle ho před útočníkem odehrál.
     
    26:15
    Domácí byli následně hodně aktivní v útočném pásmu, ale nadějná pozice se jim nepovedlo využít. Stejně jako nejspíše celá přesilovka.
     
    26:41
    Domácí v plném počtu.
     
    26:50
    Markus Korkiakoski již zvedal ruce, ale první branka utkání nepadla! První jmenovaný sice netrefil branku, ale Sihvonen z pravé strany nastřelil brankovou konstrukci!
     
    26:54
    5/5
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Následně se ale hosté již prosazují a je to sváteční střelec JIŘÍ JEBAVÝ! Hned po vyhraném vhazování se k němu dostal kotouč a kapitán Stadionu takovým spíše nahozením trefil vzdálenější šibenici. Asistence: Ondřej Hrabík a Jakub Žmola.
    Jebavý J., Vitouch M., Husák P., Žmola J., Hrabík O.
    Naar J., Síla V., Štohanzl M., Hampl J., Piegl R.
    26:54 Jiří JEBAVÝ - 0:1
    Hampl
     
    27:39
    Kališníci jsou zatím mnohem lepší ve druhé třetině a zaslouženě vedou. Po gólu měli i další šance a Kolín se osvobodil jen vyhozením.
     
    28:09
    Puk do brankoviště z levé strany a z nulového úhlu posílal Pavel Kordule, ale puk se zastavil ještě před čárou.
     
    28:27
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Michael Gaspar – 2 min., podrážení.
     
    28:38
    Přemysl Svoboda hned na startu přesilovky špatně rozehrál a podél pravého mantinelu ujel Chalupa. Ten se nacpal až do brankoviště, ale Šatný je stále nepřekonán!
     
    29:36
    Hosté nyní nějakou dobu kombinovali a nakonec přišla přihrávka Svobody mezi kruhy. Petr Ton z první zakončoval, ale rána nebyla dostatečně razantní.
     
    30:06
    V závěru přesilovky se Stadionu nepovedla kombinace a po icingu se bude vhazovat před Šatným.
     
    30:18
    Obrovská šance na zvýšení skóre! Lukáš Plos dostal přihrávku před branku, kde byl úplně sám. Litoměřický odchovanec zakončoval z první, ale Soukup si připsal velký zákrok!
     
    30:28
    Domácí v plném počtu.
     
    30:57
    Lukáš Plos byl v další akci, ale nyní jeho ránu zablokoval obětavý Kloz. Puk skončil v ochranné síti a po komerční přestávce uvidíme vhazování před Soukupem.
     
    31:44
    Kryštof Lang teď zavezl kotouč do pásma a dostal se až na levý kruh, ale jeho zakončení bekhendem se na branku nedostalo.
     
    31:58
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Michal Vitouch – 2 min., hákování.
     
    32:02
    5/4
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Domácím se konečně povedlo očarovat kouzlo Olivera Šatného, který poprvé inkasuje. Nejdříve si mladý brankář připsal zákrok, ale na dorážku JOSEFA SKOŘEPY již nedosáhl. Přesilovku domácí využili po čtyřech sekundách. Asistence: Matěj Chalupa.
    Skořepa J., Ouřada K., Vrhel S., Chalupa M., Kolmann P.
    Tomek T., Svoboda P., Kuťák F., Tůma J.
    32:02 Josef SKOŘEPA - 1:1
    Hampl
     
    32:58
    Oliver Šatný ukazuje bravurní hru hokejkou. Nyní před dotírajícím hráčem odehrál kotouč o mantinel, ale Stadion se ke kotouči nedostal.
     
    33:43
    5/5
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nádherná kombinace hostů a ti opět vedou! LUKÁŠ PLOS se lehce vykoupil a nyní posílá svůj tým opět do vedení. Sihvonen našel Korkiakoskiho na pravém křídle, který přihrál do prázdné branky. Plos to měl jednoduché. Asistence: Markus Korkiakoski a Riku Sihvonen.
    Korkiakoski M., Sihvonen R., Plos L., Benda V., Husák P.
    Gaspar M., Šedivý J., Kloz J., Mucha M., Vrhel S.
    33:43 Lukáš PLOS - 1:2
    Hampl
     
    34:29
    Následně se hosté pokoušeli projít opět do útoku, ale nepohlídali si ofsajdové postavení. Pokračovat se bude po pauze.
     
    34:48
    Josef Skořepa jel navzdory druhé brance v zápase, ale neuspěl! Domácí jeli dva na jednoho a velezkušený Skořepa vzal všechno na sebe. Šatného ovšem nepropálil.
     
    35:44
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Kale Costa – 2 min., sekání.
     
    36:02
    5/4
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Další rychle využitá přesilová hra od domácích a je opět vyrovnáno! Skořepa byl sám před brankou, ale neuspěl on, ani z dorážky na pravé straně Chalupa. Puk nakonec skončil u levé tyčky, kde poloprázdnou klec trefil KRYŠTOF OUŘADA. Asistence: Matěj Chalupa a Josef Skořepa.
    Ouřada K., Chalupa M., Skořepa J., Kolmann P., Vrhel S.
    Tomek T., Svoboda P., Kuťák F., Tůma J.
    36:02 Kryštof OUŘADA - 2:2
    Hampl
     
    37:06
    Nyní zahrozili opět hosté. Z mezikruží poslal rychlou a nebezpečnou střelu Korkiakoski, ale Soukup byl na svém místě.
     
    37:47
    Pak se usadili v pásmu domácí a z levého kruhu posílal střílené nahození do brankoviště Lang. Šatný si ale kotouč našel.
     
    38:07
    5/5
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Potřetí v utkání jde Stadion do vedení, trefuje se obránce TOMÁŠ TOMEK! Ten si na vrcholku kruhů počkal a krásně se prosadil do horní části branky. Asistence: Pavel Kordule a Josef Jícha.
    Tomek T., Tůma J., Jícha J., Kordule P., Costa K.
    Skořepa J., Šedivý J., Šedivý D., Ouřada K., Kolmann P.
    38:07 Tomáš TOMEK - 2:3
    Hampl
     
    38:16
    5/5
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A je tu další zásah Litoměřic, hned po vhaozování se prosadil FILIP KUŤÁK! Přemysl Svoboda vybojoval kotouč a mezi kruhy našel úplně volného spoluhráče, ten si počkal a trefil se krásně mezi betony. Asistence: Přemysl Svoboda a Petr Ton.
    Kuťák F., Ton P., Černohorský J., Benda V., Svoboda P.
    Piegl R., Chalupa M., Sýkora D., Štohanzl M., Vrhel S.
    38:16 Filip KUŤÁK - 2:4
    Hampl
     
    39:28
    Kryštof Lang si nyní najel do dobré pozice a mohl se postarat již o sedmou trefu této třetiny. U levé tyčky ale jeho bekhendem přesný nebyl.
     
    40:00
    V úplném závěru druhé třetiny možná lehce neunesl tíhu okamžiku Vojtěch Síla, který se pustil do Patrika Husáka. Jednalo se o krátkou výměnu názorů, rozhodčí budou vylučovat.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín:
    Vojtěch Síla – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Patrik Husák – 2 min., hrubost.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po první, značně dietní dvacetiminutovce, přišly gólové hody. Padlo hned šest branek a radují se především hosté. Ti třikrát vedli, ale hned dvakrát se Kolínu povedlo vyrovnat. Na branky Tomka a Kuťáka se ale recept zatím najít nenašlo.

    Třetí třetina začne přibližně v 17:46.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Tak tohle mohl být start jako hrom! Kale Costa si najel s kotoučem mezi kruhy, ale nakonec branku těsně netrefil.
     
    41:04
    Kuťák, Kordule a Svoboda nebezpečně kroužili v útočné třetině, ale nakonec se jim nepovedlo přidat pátý gól.
     
    42:31
    Kališníci se možná poučili z minulých zápasů a nechtějí polevit. Na začátku třetí třetiny hrají pouze oni, ale zatím velké šance nevidíme.
     
    43:12
    Hra je přesto ale dosti neurovnaná. Kolínu se nedaří dostat do útoku, Stadion dvakrát v řadě vyhodil na icing.
     
    43:35
    Ke tvrdé střele od modré čáry se dostal důrazný obránce Kolmann, jeho dělovka ale podruhé v utkání skončila na brankové konstrukci!
     
    44:00
    Po přejetí modré čáry to na druhé straně ledové plochy zkoušel Sihvonen. Nyní se mu ovšem branku trefit nepovedlo.
     
    44:35
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice:
    Josef Jícha – 2 min., nesportovní chování.
     
    44:48
    Oliver Šatný byl opět zaměstnán na začátku početní výhody, ale nebezpečné střely domácích parádně pokryl.
     
    45:07
    Následně dostal nabito na pravý kruh Matěj Chalupa, ale Šatný se parádně přemístil a tvrdou ránu zneškodnil i nyní!
     
    45:30
    Aktivní Matěj Chalupa v další nadějné příležitosti. Nyní zakončoval z levého kruhu, ale trefil jen boční síť.
     
    46:24
    Zimní stadion v Kolíně burácí po zákroku Jakuba Černohorského, který narazil na mantinel Martina Štohanzla. Sudí ale nevylučují.
     
    46:36
    Hosté v plném počtu.
     
    46:52
    Potrestat domácí mohl syn slavného Petra Tona, který prchl po levé straně. Zakončoval po ledě, ale na pozorného Soukupa si nepřišel.
     
    47:15
    Miroslav Mucha unikal po pravé straně, ale nepovedlo se mu dostat před Krutila a ke střele na branku tak nedošlo.
     
    48:17
    Opět aktivní Litoměřice, které dnes hrají velmi dobře. Benda se dostal ke střele mezi kruhy, ale trefil boční síť. Pokračující akci ukončil zákrokem Soukup.
     
    48:24
    Následně sudí odpískali hostujícímu celku ofsajd. Téměř polovina třetí třetiny je pryč a Kolín stále nevstřelil kontaktní gól.
     
    49:34
    Lang zahájil rychlý útok a po přejetí modré čáry zakončoval. Šatný kotouč neudržel v lapačce, ale měl štěstí, že na něj nikdo nedorážel.
     
    50:15
    Dobrá šance Jana Kloze zůstala nevyužita! Ten jel z levé strany na Šatného, ale svižným zakončením ho nedokázal překonat. Hostující brankář vytrazil kotouč do rohu kluziště.
     
    51:03
    5/5
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kontaktní branka je na světě, ještě nás čeká dramatický závěr! Martin Štohanzl objel celé pásmo a nakonec střílel od modré čáry. Puk nakonec od břevna po teči MIROSLAVA MUCHY spadl do branky a je to pouze o jednu trefu. Asistence: Martin Štohanzl a Matěj Chalupa.
    Štohanzl M., Mucha M., Chalupa M., Šedivý J., Kolmann P.
    Vitouch M., Tůma J., Hrabík O., Husák P., Žmola J.
    51:03 Miroslav MUCHA - 3:4
    Hampl
     
    51:13
    5/5
    Kozlové právě vstřelili branku!
    To jsou věci! To, co se povedlo hostům ve druhé třetiny, zvládli i domácí. Dali dvě branky za sebou a máme vyrovnáno. Martin Štohanzl ujel po levé straně a zakončoval. Vypadalo to, že Šatný puk udrží, ale ten mu propadl a do branky ho dostal LUKÁŠ PAJER. Asistence: Vojtěch Síla a Martin Štohanzl.
    Pajer L., Síla V., Štohanzl M., Piegl R., Sýkora D.
    Plos L., Sihvonen R., Krutil M., Jebavý J., Korkiakoski M.
    51:13 Lukáš PAJER - 4:4
    Hampl
     
    52:28
    A kozlové se nebezpečně hýbali před brankou Šatného i nyní, ale ke střele na branku nakonec nedošlo. Následně byla přerušena hra.
     
    52:58
    Přemysl Svoboda nyní předvedl dobrou přihrávku na levou stranu. Filip Kuťák jel do velké šance, ale Soukupa svižným zakončením neprostřelil.
     
    54:08
    I přes dvě inkasované branky během deseti sekund se hosté snaží tvořit hru. Nyní se jim ale nepovedlo projít čistě do pásma a píská se ofsajd.
     
    54:54
    Naopak Kolín vypadá, že se nikam moc hnát nechce a s minimálně bodem je spokojený. Nyní dokonce vyhodil na icing.
     
    56:23
    Přemysl Svoboda nyní ukázal individuální kvalitu. Přes hráče se dostal až do zakončení z levého kruhu, ale branku minul.
     
    57:15
    Riku Sihvonen si sjel na pravý kruh a po otočce zakončoval. Neprostřelil ale hráz těl, Stadion neuspěl ani v mele před brankou.
     
    58:02
    Krásné individuální sólo mohlo rozhodnout. Jícha si sjel po pravé straně až před branku, kde našel Svobodu. Ten zblízka ovšem neskóroval!
     
    58:40
    Stadion má více energie, síly, anebo chce prostě více vyhrát. Kališníci jeli opět do otevřené obrany, Kolínští se osvobodili jen vyhozením kotouče na střidačku.
     
    58:51
    Vše ale mohlo být úplně jinak! René Piegl šel do otevřené obrany z levé strany, ale zakončení zblízka po ledě mu nevyšlo.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Slepené branky za 10 vteřin rozhodly o tom, že se v Kolíně půjde v rámci 50. kola Chance ligy do prodloužení. Velký podíl na tom měl Martin Štohanzl, který dal gól a přidal asistenci.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:41
    Hosté obrali o kotouč Štohanzla a šli do protiakce tři na dva. Byli ovšem pomalí a rána Sihvonena z hranice kruhů byla slabá a nevýrazná.
     
    61:50
    Jan Kloz našel na pravém kruhu Šedivého, který ale neuspěl. V protiakci byl Josef Jícha, ale tomu samostatný únik a zakončení zblízka nevyšlo!
     
    62:05
    Po vhazování střílel Petr Ton, ale jeho pokus se do branky nedostal i kvůli teči Matěje Chalupy. Ten kotouč zasáhl bruslí.
     
    62:33
    Krásně si obhodil obránce Petr Ton, ale svou akci nezvládl dokončit, protože nedostihl kotouč.
     
    63:39
    Dobře to zkoušel střelec zatím poslední branky Litoměřic. Kuťák si najel mezi kruhy, ale jeho svižné zakončení bylo vyraženou lapačkou Soukupa!
     
    64:51
    Kordule šel do obrany, ale nepovedla se mu klička na malém prostoru. Následně Stadion vyhodil na icing. Poslední šance na gól?
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Jako první jeli hosté. Produktivní Přemysl Svoboda šel do střely, ale na Soukupa si nepřišel.
     
    1. série
    0:0
    Miroslav Mucha jel za Kolín, také šel do střely, ale ani jemu se nepovedlo skórovat.
     
    2. série
    0:0
    Markus Korkiakoski šel do bekhendové kličky a Soukupa měl téměř překonaného, ten ovšem lapačkou vytáhl úžasný zákrok!
     
    2. série
    1:0
    Naopak zkušený Jan Kloz v bekhendovém zakončení uspěl a Kozlové vedou 1:0!
    Jan KLOZ
    Hampl
     
    3. série
    1:0
    Do kličky šel také hostující Filip Kuťák, ale forhendové zakončení skončilo na betonu.
     
    3. série
    2:0
    Matěj Chalupa předvedl kličku a zakončoval již téměř do prázdné branky. Domácí vedou o dvě branky a jsou blízko.
    Matěj CHALUPA
    Hampl
     
    4. série
    2:0
    Pavel Kordule jel rychle, nic nevymýšlel, a to se mu trochu vymstilo. Soukup si připsal čtvrtý zákrok a Kolín vítězí!
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SC Marimex Kolín.
    Autorem vítězné branky je JAN KLOZ.
     
    Konec zápasu.
     
    Velkou přetahovanou v rámci 50. kola Chance ligy nakonec zvládli domácí, kteří ale ani jedinou vteřinu nevedli. Po obratu vyhráli díky úspěšným nájezdům, ten rozhodující proměnil Jan Kloz. (18:46:32)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 33. Skořepa (Chalupa), 37. Ouřada (Chalupa, Skořepa), 52. Mucha (Štohanzl, Chalupa), 52. Pajer (Síla, Štohanzl), rozh. náj. J. Kloz – 27. Jebavý (Hrabík, Žmola), 34. Plos (Korkiakoski, Sihvonen), 39. Tomek (Kordule, Jícha), 39. Kuťák (P. Svoboda, Ton)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Přemysl Svoboda (LTM)
    0:0   Miroslav Mucha (KOL)
    2. série:
    0:0   Markus Korkiakoski (LTM)
    1:0   Jan Kloz (KOL)
    3. série:
    1:0   Filip Kuťák (LTM)
    2:0   Matěj Chalupa (KOL)
    4. série:
    2:0   Pavel Kordule (LTM)


    SC Marimex Kolín: Soukup (Sajdl) – Gaspar, Hampl, Kolmann, J. Šedivý, Naar, Piegl, Sýkora – Chalupa, Štohanzl, Vrhel – Ouřada, J. Kloz, Mucha – K. Lang, Morong, Síla – Pajer, Skořepa, D. Šedivý.
    Trenér: Petr Martínek

    HC Stadion Litoměřice: Šatný (Cichoň) – Krutil, Jebavý, Černohorský, Benda, Tůma, Tomek, Husák – Costa, Jícha, Kordule – P. Svoboda, Kuťák, Ton – Žmola, M. Vitouch, Hrabík – Sihvonen, Korkiakoski, Plos.
    Trenér: Miroslav Přerost

    Rozhodčí: Wagner, Skopal – Jindra, Augusta

    Diváci: 1351
    bahis siteleri