Letňany – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Chomutov 3:6 (kon.) | Benátky n/J – Písek 4:3 (kon.)
Ústí n/L – Tábor 2:7 (kon.) | Hronov – Řisuty 3:2 (kon.) | Šumperk – Vel. Meziříčí 3:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Vyškov 6:4 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 8:3 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 6:4 (kon.)
Opava – SHKM Hodonín 3:4 (po pr.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 5:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Cheb 3:1 (kon.)
Nový Jičín – Žďár n/S 5:1 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
6:4 (2:2, 1:0, 3:2)
Hokej Vyškov
Sobota 24.02.2024, 17:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Michal POPELKA - 6:4
     
    59:51
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Vyškov zkusil v závěru divoký gambit, který jim ale nakonec nevyšel. Domácí zachytili dlouhou nahrávku hostů a dostali se do útoku, kde do prázdné brány potvrdil senzační výhru Valašského Meziříčí MICHAL POPELKA. Asistence: Tomáš Holiš, Marek Melenovský.
    55:12 Tomáš KOMÍNEK - 5:4
     
    55:12
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jediné branky! Na začátku byla chyba Adama Pavlíčka. Brankář se pokusil vyhodit puk, trefil ale jen před ním stojícího Michala Janečka. Od něj se kotouč dostal do prostoru mezikruží, odkud Jakub Lehečka ještě našel u levé tyče voleného TOMAŠE KOMÍNKA, jenž střílel do odkryté klece. Asistence: Jakub Lehečka.
    49:09 Matěj MIKULÍK - 5:3
     
    49:09
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Po vyhraném vhazování nabil David Lekeš na vrcholek levého kruhu MATĚJI MIKULÍKOVI, jenž přesnou střelou pod břevno vykřesal pro Vyškov jiskřičku naděje. Asistence: David Lekeš, Michal Janeček.
    46:55 Michael VAVŘÍK - 5:2
     
    46:55
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají pátou branku! Bobři se dostali do přečíslení dva na jednoho, které ale na sebe vzal Daniel Stodůlka. Jeho střelu vyrazil vyškovský brankář nešťastně přímo do těla MICHALE VAVŘÍKA, od kterého se puk odrazil za Šarmanova záda. Asistence: Daniel Stodůlka.
    46:13 Marek MELENOVSKÝ - 4:2
     
    46:13
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři jdou do dvoubrankového vedení! Skvělou práci odvedl Michal Popelka, který za bránou soupeře obral jednoho z obránců Vyškova o kotouč a nahrál před bránu, kde byl úplně volný MAREK MELENOVSKÝ. Ten dělovkou prostřelil Šarmana. Asistence: Michal Popelka.
    39:01 Michal ROMANČÍK - 3:2
     
    39:01
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři na konci druhé části využívají přesilovou hru a jdou znovu do vedení! Domácí se dlouho nemohli dostat do útočného pásma, poté se ale ke kotouči dostal MICHAL ROMANČÍK, který objel bránu soupeře a rychlým zakončením k tyči překvapil Dominika Šarmana. Asistence: Lukáš Finsterle.
    15:23 Vojtěch KREJČIŘÍK - 2:2
     
    15:23
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají skóre! Vyškov se držel v útočném pásmu, nakonec už trochu z nouze poslal z pravého kruhu bekhendem kotouč na bránu Matěj Sebera. Puk se nakonec pro hosty naštěstí odrazil od bruslí VOJTĚCHA KREJČIŘÍKA až do Pavlíčkovy klece. Asistence: Matěj Sebera, Dominik Hohl.
    11:21 Jan DLUHOŠ - 2:1
     
    11:21
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Tomáš Komínek našel na levé straně JANA DLUHOŠE, jenž si počkal, až se brankář přesune a přesnou střelou do protilehlého růžku skóroval. Asistence: Tomáš Komínek, Adam Popelka.
    07:25 Lukáš FINSTERLE - 2:0
     
    07:25
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Bobři jdou do dvoubrankového vedení! Střelu Lubomíra Štacha tečoval před bránou projíždějící Patrik Gola, brankář Vyškova přesto vyrazil puk na levý kruh, kde však stál připravený LUKÁŠ FINSTERLE. Ten dorazil kotouč do odkryté klece. Asistence: Patrik Gola, Lubomír Štach.
    02:45 Lukáš FINSTERLE - 1:0
     
    02:45
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a jdou rychle do vedení! Akci Bobrů zakončil přesnou střelou z levé strany LUKÁŠ FINSTERLE, jenž tak otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Michal Romančík, Ondřej Holomek.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 3. Finsterle (Romančík, Holomek), 8. Finsterle (Gola, Štach), 40. Romančík (Finsterle), 47. Melenovský (M. Popelka), 47. Vavřík (Stodůlka), 60. M. Popelka (Holiš, Melenovský) – 12. Dluhoš (Komínek, A. Popelka), 16. Krejčiřík (Sebera, D. Hohl), 50. Mikulík (Lekeš, Janeček), 56. Komínek (Lehečka)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Pavlíček (Ševců) – Sviták, Baroš, Hladiš, Holomek (C), Holiš, Štach, Liss – Kozubík, Vavřík (A), Stodůlka – Gola, Romančík, Finsterle (A) – Melenovský, Vávra, M. Popelka – M. Urban.
    Trenér: Lukáš Plšek

    Hokej Vyškov: Šarman (Synek) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl – Janeček, Tomajko, Lekeš – Sebera, Krejčiřík, A. Popelka – Kořenek, Lehečka (A), D. Štefka – J. Štefka, Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    Rozhodčí: Petr Blaha – Filip Návrat, Michal Frais

    Diváci: 181
    bahis siteleri