Č. Budějovice – Pardubice 1:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 4:1 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 3:2 (kon.)
Sparta – Liberec 4:6 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:2 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 3:4 (1:2 po s.n.)
K. Vary – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
Berani Zlín
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Olomouc
Sobota 24.02.2024, 12:00 • Trinity Bank Arena Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • O účast v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování 25. kola skupiny o účast v play-off DHL Extraligy juniorů, ve kterém se dnes odehraje utkání zlínských Beranů proti olomouckým kohoutům, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    HC Olomouc

    Oproti domácímu celku jsou na tom hráči z Olomouce o něco málo hůř. Během posledních pěti utkání sice také ukořistili tři výhry, i přesto ale získali pouze osm bodů. Právě i díky tomu se jejich soupeř ze Zlína dostal právě před Kohouty, se kterými sdílí stejný počet bodů. Mančaftu z Hané ale nehraje do karet ani bilance utkání odehraných na ledě domácích. Ty totiž nedokázali od září porazit ve Zlíně ani jednou. Pokud by se jim to ale dneska podařilo, mohli by se vyšvihnout rovnou až na třetí místo skupiny. K tomuto cíli by jim mohl výrazně pomoct i třetí nejlepší střelec ligy Michal Tomeček, který má na svém kontě již 32 kanadských bodů.

    Poslední tři utkání:
    Olomouc U20 vs. Plzeň U20 – 7:1
    Olomouc U20 vs. Mountfield HK U20 – 6:2
    České Budějovice U20 vs. Olomouc U20 – 5:3
     
    Berani Zlín

    Rozjetí domácí Berani jsou pro dnešní utkání značnými favority. Celek z Baťova města předvádí v závěru základní část jedny z nejlepších výkonů skupiny o udržení. To dokazuje i statistika desíti získaných bodů z posledních pěti utkání. Žlutomodří by se ale měli ponaučit z vlastních chyb, ve obou prohraných utkáních totiž přišli o získané vedení. Za zmínku pak stojí zejména utkání s indiány, kdy vedli ševci dokonce o čtyři branky, i tak ale nakonec museli rozhodnout nájezdy. Pokud by navíc dneska Berani prohráli, vypadli by z nejlepší čtyřky zajišťující postup do play-off.

    Poslední tři utkání:
    Litvínov U20 vs. Zlín U20 – 4:2
    Zlín U20 vs. České Budějovice U20 – 4:1
    Zlín U20 vs. Plzeň U20 – 4:5 po sn.
     
    Úvodní sestavy:

    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Lukaštík, Šišák, Nábělek, Velikovský, Burian (C), Zavřel – J. Heš, Ramert, Nekvapil – Pešák, Vašíčko, Klimek – Pilát, Kaláč, Laciga – Holba, Vaculík, Čechmánek – L. Heš.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Olomouc: Frgál (Münch) – Ad. Drábek, Šabatka, Compel, Smýkal, Stratil, Panáček (C), Růžička, P. Sedláček (A) – Pastrnek, Koudelný, Havel – Belan, K. Drábek, Ruda – Burkov, Tomeček, Bošek – Šotkovský, Turek.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Šudoma, Schenel – Otáhal, Hrabal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání získali kotouč Berani. Ti ale zatím nedokázali vyzrát na defenzívu soupeře, která jim brání v postupu do útočného pásma. Nakonec ale celá akce končí ofsajdem, který navíc sudí vyhodnotil jako úmyslný. Bude se tak vhazovat po levici Uherka.
     
    01:43
    Lukáš Heš sice na vhazování kotouč vybojoval, jeho následná přihrávka ale byla natolik nepřesná, že skončila až na zakázaném uvolnění. Na následném buly ale zmíněný hráč svou chybu napravil.
     
    02:42
    Svůj kvalitní forčekink nyní předvedl Jakub Velikovský. Díky němu se Beranům podařilo alespoň na pár chvil udržet v útočném pásmu. Následná ztráta kotouče ale znamenala opuštění částí soupeře bez jakéhokoli ohrožení svatyně.
     
    03:41
    Vhazování po pravici Frgála dopadlo lépe pro soupeře. Díky tomu se okamžitě dostal k zakončení Adam Laciga, a to rovnou dvakrát. Ani jeden z jeho pokusů ale neskončil za zády gólmana.
     
    04:20
    5/5
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A máme tady první změnu skóre vážení! Po necelých pěti minutách se o ní postaral LUKÁŠ BOŠEK. Ten v jedné z prvních útočných akcí jeho týmu dokázal využít zaváhání soupeře a z prostoru mezikruží dokázal puk propasírovat do brány Beranů. Asistence: Maxim Burkov a Michal Tomeček.
    Bošek L., Burkov M., Tomeček M., Sedláček P., Šabatka Š.
    Velikovský J., Burian A., Vaculík M., Heš J., Heš L.
    04:20 Lukáš BOŠEK - 0:1
     
    05:19
    Až nekončící souboj o kotouč za svatyní žlutomodrých nakonec vyřešil Jakub Čechmánek. Díky tomu se následně dostali jeho spoluhráči do útočného pásma. Než se ale zmohli na jakékoli zakončení, přišla hrubka v podobě nepřesné nabídky a následného ofsajdu.
     
    06:18
    Marek Šišák nyní dokázal přesně přečíst myšlenku soupeře a zblokovat mu přihrávku ve středním pásmu. Následně ale poslal zbrkle kotouč přímo až na zakázané uvolnění.
     
    07:17
    Ke střele od modré čáry se nyní odvážil Jakub Belan. Jeho pokus ale nebyl nikterak nebezpečný. Kvalitní zakončení mu znemožnil jeden z dotírajících obránců, a kotouč tak skončil zcela mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    08:16
    Po vhazování v útočném pásmu se ke střele z první dostal Maxim Burkov. Jeho pokus vypadal opravdu nebezpečně, brankář ale měl na něj dobrý výhled. Díky tomu tak kotouč zastavil svými betony.
     
    09:15
    Buly po pravici Frgála dopadlo lépe pro Lukáše Heše. Právě on se i následně dostal k zakončení. Jeho pokus z ostrého úhlu ale skončil pouze na boční síti brány.
     
    10:14
    Po souboji o kotouč u střídačky Olomouce se dral do nebezpečného úniku Jakub Koudelný. Nakonec ale zmíněný hráč nedokázal rychlostně předčít jednoho ze soupeřů, který mu znemožnil jakékoli zakončení.
     
    11:13
    Zpoza vlastní svatyně se pokusil o založení útočné akce Patrik Sedláček. Ani jeho nepřesná přihrávka ale nezamezila úniku Matěje Smýkala. Jeho zakončení ale skončilo pouze vysoko nad horní tyčí.
     
    12:12
    Špatně zahraná přihrávka z hole Marka Šišáka nakonec znamenala pouze nahození a následnou ztrátu kotouče pro domácí celek. Toto zaváhání zmíněného hráče ale nakonec nemusí vůbec mrzet, soupeř se totiž dopustil zakázaného uvolnění.
     
    13:11
    Pořádný zmatek nyní nastal na střídačce hostů. Díky tomu se dostali do útoku právě žlutomodří. Ani oni si ale nevedli zrovna ukázkově, hned první přihrávkou totiž přišli o puk.
     
    14:10
    Tak toto byla střela jako hrom. Postaral se o ní Kamil Drábek, který pálil od modré. Jediné co rozezněl byl ale zadní mantinel. Ten trefil poté co zcela minul svatyni.
     
    15:09
    Díky hrubce v podobě zakázaného uvolnění nyní hrozí nebezpečí Olomouci. Lukáš Heš byl navíc na buly úspěšný, ani tato příležitost ale nepřinesla pokus, který by mohl ohrozit svatyni soupeře.
     
    15:40
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    David Pastrnek – 2 min., podrážení.
     
    16:39
    A máme tady první početní výhodu utkání. S ním přichází i velký tlak Beranů Ani přes všechny tyto aspekty ale nejsme svědky žádných velkých šancí. Ke dvěma zakončením od modré se sice odvážil Matěj Zavřel, kromě těchto situací ale kotouč putoval pouze spíše mezi holemi jednotlivých hráčů.
     
    17:12
    Ani druhá půle nepřinesla zlepšení výkonů ze strany žlutomodrých. Důkazem toho je i nepřesná přihrávka z hole Martina Vaculíka, která následně donutila sudího odpískat ofsajd.
     
    18:11
    Ani konec přesilové hry neznamenal ústup útočného tažení Beranů z pásma soupeře. Při rovnosti počtů na ledě je ale pro domácí situace ještě komplikovanější, a tak se přece jenom dostávají k puku i Hanáci.
     
    19:10
    Velkou šanci měl v závěru třetiny Patrik Nábělek. Na jeho hůl putovala přihrávka, která by mohla znamenat dorážku do zcela prázdné brány. Na její cestě ji ale zblokoval jeden z šikovných obránců, a kotouč tak skončil pouze na zadním hrazení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:48.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky pouze jedné branky. I přes lepší výkony domácího celku se siréna rozezněla jenom za zády Uherka, a to v samém úvodu třetiny. Největší šanci pro domácí představovala přesilovka v závěru dějství, ani ta ale zmíněnému týmu nepřinesla ovoce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Úvodní vhazování druhé dvacetiminutovky dopadlo lépe pro domácí celek. Díky tomu se dostal k metelici Adam Laciga, jeho pokus z ostrého úhlu měl ale gólman dobře pokrytý. Toto zaváhání se pokusil napravit ještě Martin Vaculík, jeho pokus ale skončil naopak pouze v lapačce.
     
    21:43
    Na vhazování v pásmu soupeře sice uspěl Martin Holba, i přesto se ale Berani museli stáhnout do obraného pásma. Kvalitní defenzíva domácích ale znamenala velmi rychlé osvobození.
     
    22:42
    Po zakázaném uvolnění hostů se dostal k bleskurychlému pokusu Adam Laciga. Jeho zakončení nemělo chybu, teda kromě té, že kotouč skončil mezi betony gólmana.
     
    23:41
    Zpoza vlastní svatyně se pokusil o založení útočného tažení Štěpán Šabatka, následné nahození ale skončilo pouze ztrátou puku. O nic lépe si ale nevedl ani soupeř, který se dopustil v podstatě identického zaváhání.
     
    24:40
    V této třetině jsou hosté jednoznačně aktivnější. Důkazem toho byly nyní i rovnou dvě dorážky z hole Ondřeje Šotkovského. Ani jedna ale nebyla natolik zákeřná, aby skončila v síti.
     
    25:39
    Po úspěšném vhazování v útočném pásmu se rodila další útočná akce Hanáků. Ta ale byla natolik překombinovaná, že se nakonec ke kotouči dostal jeden z obránců soupeře.
     
    26:38
    A máme tady prudkou střelu i na půli hostů. Postaral se o ní Matěj Zavřel svým pokusem od modré. Než se ale všichni stihli pořádně vzpamatovat, kotouč byl již schovaný v lapačce Frgála.
     
    27:37
    O podstatně méně atraktivní zakončení se postaral Adam Laciga, minimálně z pohledu diváckého očka. Pro ševce ale jeho nahození znamená aspoň vhazování v útočném pásmu. Díky němu se dostal ke střele po pár přihrávkách Martin Vaculík. S jeho pokusem měl brankář soupeře očividně pořádné potíže, i přesto ale nakonec dokázal kotouč schovat mezi vyrážečku a beton.
     
    28:36
    Ani tento nebezpečný pokus z hole Jakuba Heše nekončí brankou. Zmíněný hráč předvedl, jak má šikovné ruce a díky kvalitní kličce se dokázal probojovat až do prostoru mezikruží. Jeho zakončení ale zas až tak slavné nebylo, jelikož skončilo pouze přímo ve středu těla brankáře.
     
    29:33
    V dnešním utkání ukazují obě strany opravdu dobrou disciplínu, díky které jsme byli svědky pouze zatím jedné branky. Nyní měl blízko k faulu Adam Drábek. Po kontaktu s ním totiž skončil na ledě Sebastian Petr Vašíčko. I přes protesty střídačky Beranů ale sudí nechává hru dál plynout.
     
    29:58
    5/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je srovnáno dámy a pánové. Zkvalitnění ofenzivní hry přineslo Beranům tížené ovoce v podobě úvodní branky. Postaral se o ní téměř přesné v půlce utkání ADAM LACIGA. Ten svým zakončením od pravého kruhu stvrdil ukázkově sehranou kombinaci své formace. Asistence: Tomáš Pilát a Patrik Nábělek.
    Laciga A., Pilát T., Šišák M., Šišák M., Čechmánek J.
    Sedláček P., Šabatka Š., Koudelný J., Pastrnek D., Ruda S.
    29:58 Adam LACIGA - 1:1
     
    30:57
    Vyrovnávací branka očividně hostům paradoxně značně psychicky pomohla. Ti se totiž po delší době opět hrnou do útoku. Díky tomu se ke střele od modré dostal Maxim Burkov. Jeho pokus ale trefil pouze jednu ze clonících holí.
     
    31:26
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Matěj Zavřel – 2 min., napadení.
     
    32:25
    Početná výhoda zatím hostům nevychází úplně podle představ. O jediné zakončení o pravého kruhu se postaral Adam Turek, kterému ale střela vůbec nesedla. Po jeho pokusu navíc Hanáci přišli o kotouč a už podruhé museli opustit útočné pásmo.
     
    33:24
    Ani druhá půle nebyla zrovna učebnicová. Největší ohrožení svatyně soupeře představovalo snad jenom nahození z hole Jakub Koudelného, které skončilo pod lapačkou Uherka.
     
    34:23
    I přes konec početní výhody se daří kohoutům udržet v útočném pásmu. K jejich smůle se jim ale ani jedna střela nepodařila propasírovat přes zeď v podobě defenzívy domácích.
     
    35:22
    Tak toto bylo zaváhání, po kterém se bude ještě dlouho Martin Vaculík chytat za hlavu. Zmíněný hráč se totiž s Lukášem Hešem hrnul do přečíslení dva na jednoho. V klíčový moment ale Hešovi nevyšla přihrávka, kterou soupeř dokázal svým obětavým skokem zblokovat.
     
    36:01
    Zaváhání svých spoluhráčů se pokusil napravit svým zakončením Martin Holba. Ten ukázal své ofenzivní kvality a i přes nepříjemně dotírajícího obránce se mu podařilo vyslat pořádnou ránu. K jeho smůle ale na ní gólman dobře viděl, a tak ji zastavil svou vyrážečkou.
     
    36:19
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    David Stratil – 2 min., držení.
     
    37:18
    Oproti jejich soupeři je tato početní převaha sehraná domácími hráči přímo ukázkově. Důkazem toho je i nespočet zakončení a šancí. K neradosti domácích fanoušků ale ani jedna nekončí brankou.
     
    38:08
    5/4
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom tady máme změnu skóre! V závaru před svatyní gólmana se jako první zorientoval Klimek. Ten vyslal kotouč do prostoru mezikruží na JAKUBA HEŠE, který svou metelici nasměřoval do zcela prázdné brány. Asistence: Adam Klimek a Patrik Nábělek.
    Heš J., Klimek A., Nábělek P., Vaculík M., Heš L.
    Panáček A., Drábek Ad., Smýkal M., Belan J.
    38:08 Jakub HEŠ - 2:1
     
    38:29
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Jakub Koudelný – 2 min., podrážení.
     
    39:28
    Ani při této početní výhodě není rozhodně nouze o střely. Tentokrát se ale o jednu na svatyni Uherka postaral Jakub Koudelný. Díky jeho snažení se tak Hanáci můžou radovat alespoň z ukrojení drahocenných vteřin z oslabení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:37.
     
    Během druhé třetiny jsme viděli již dvě branky, z čehož obě rozezněli sirénu za zády Frgála. I přes kvalitní vstup do třetiny ze strany Hanáků se nakonec do kabiny hrnou s vedením právě Berani, kteří dokázali potrestat hrubky v obraně soupeře.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    5/4
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je přímo snový vstup do třetiny pro domácí ševce. Po necelých desíti vteřinách využívá pokračující početní výhodu JAKUB ČECHMÁNEK. Tomu se tak povedlo po průniku podél levého mantinelu. Na jeho zakončení od levého kruhu pak již brankář nedosáhl. Asistence: Adam Laciga a Marek Šišák.
    Čechmánek J., Laciga A., Šišák M., Nábělek P., Pilát T.
    Šabatka Š., Compel M., Drábek K., Ruda S.
    40:09 Jakub ČECHMÁNEK - 3:1
     
    41:08
    Po bleskové brance jsou ševci v jednom sedle. Opět se totiž hrnou do útoku, díky čemuž se dostal k zakončení Martin Holba. Jeho pokus od levého kruhu zblokoval pouze jeden ze stínících obránců.
     
    41:55
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Štěpán Šabatka – 2 min., hákování.
     
    42:54
    Největší šanci této početní výhody měl na své holi paradoxně Ondřej Šotkovský. Právě zmíněný hráč se dostal po zaváhání domácích do nebezpečného samostatného úniku. Nakonec ho ale zradilo vlastní zakončení, které skončilo zcela mimo bránu.
     
    43:53
    Druhá půle se Beranům povedla o něco více, i přesto ji ale nelze srovnávat s předchozími přesilovkami. Z pokusů o kombinace vzešli vesměs pouze přihrávky, nikoli střely.
     
    44:52
    Tak toto byla obrovská šance na snížení manka. Dostal se k ní Štěpán Šabatka, a to po střele Michala Tomečka. Právě zmíněný hráč měl příležitost na napravení svého předchozího prohřešku, jeho dorážku do poloodkryté brány ale dokázal fantastickým zákrokem zastavit brankář Uherek.
     
    45:48
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Adam Panáček – 2 min., krosček.
     
    46:47
    Oproti úvodní půli utkání mají Hanáci obrovský problém s disciplínou. K jejich radosti má ale obdobně velký problém s trestáním těchto prohřešků soupeř. To dokazuje nyní například ofsajd po přihrávce Jakuba Heše.
     
    47:46
    Druhá půle se nesla pro ševce v pozitivnějším duchu. Díky tomu se po pořádném závaru před svatyní soupeře dostal k dorážce Martin Holba. Jeho zakončení z bezprostřední blízkosti ale skončilo pouze na betonech gólmana.
     
    48:45
    Po ukázkově sehrané kombinaci pálil z první Jakub Velikovský. Jeho pokus od pravého kruhu mohl znamenat další změnu skóre. V cestě mu ale stála zeď v podobě ukázkového zákroku Frgála.
     
    49:32
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Martin Vaculík – 2 min., podrážení.
     
    50:31
    Hanáci nyní mají velkou šanci na potrestání nevyužitých přesilovek soupeře. O prosazen se se tak okamžitě pokusil Lukáš Bošek, kterému ale zakončení od modré příliš nesedlo. Následně se navíc podařilo Beranům ziskem puku osvobodit.
     
    51:30
    Z téměř identické pozice se pokusil o nápravu zaváhání svého spoluhráče Maxim Burkov. Za jeho střelu by se rozhodně nestyděl ani seniorský hráč, k jeho smůle ale ani tento aspekt nepřinesl rozvlnění sítě.
     
    52:29
    Díky svým kvalitním defenzivním schopnostem se dostal do přečíslení tři na dva Tomáš Pilát. Následná rychlá výměna mezi spoluhráči přinesla střelu do poloprázdné brány z hole Jakuba Čechmánka. Brankář Frgál se ale rychlými přihrávkami nenechal zaskočit a udržel svému mančaftu naději na body.
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Adam Klimek – 2 min., faul kolenem.
     
    53:58
    Zcela zbytečný faul soupeře přináší Hanákům jednu z mála posledních šancí na srovnání. Těm se navíc podařilo zastavit rovnou dvě vyhození domácích. Díky tomu se dostal k zakončení od modré Lukáš Bošek, jeho pokus ale skončil mimo prostor svatyně.
     
    54:10
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Jakub Belan – 2 min., nedovolené bránění.
     
    55:09
    Poprvé v dnešním utkání jsme svědky hry čtyři na čtyři. Ta očividně svědčí zatím více hostům. Díky tomu Jakub Koudelný trefil dokonce tyčku. Hosty ale za pár chvil čeká oslabení.
     
    56:08
    K velmi nebezpečnému zakončení se po přihrávce zpoza brány dostal Martin Holba. Jeho pokus z bezprostřední blízkosti z první ale skončil pouze na těle gólmana.
     
    57:37
    Čas se kohoutům postupně krátí, a lze tak očekávat že zkusí hru bez brankáře. Nyní tomu ale tak zatím ještě nebude, a to i přes zakázané uvolnění soupeře. Po něm se navíc mladým ševcům podařilo osvobodit vybojováním puku, který navíc následně skončil na střídačce hostů.
     
    57:50
    Vyloučení v týmu Berani Zlín:
    Marek Šišák – 2 min., vražení na hrazení.
     
    57:50
    Oddechový čas pro tým HC Olomouc.
     
    58:11
    Vyloučení v týmu HC Olomouc:
    Michal Tomeček – 2 min., nedovolené bránění.
     
    59:10
    Hanáci již cítil svou příležitost hry bez brankáře při početní výhodě šest na čtyři, nakonec se ale musí spokojit pouze s pěti. Právě možná kvůli menšímu počtu hráčů se nedaří hostům usadit v útočném pásmu.
     
    59:38
    4/5
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tady je rozhodnuto vážení! Po zisku kotouče dokázal najít Holba nikým nehlídaného ADAMA KLIMKA, který nasměřoval kotouč ze středního pásma do prázdné brány. Asistence: Martin Holba.
    Klimek A., Holba M., Velikovský J., Nábělek P.
    Koudelný J., Šotkovský O., Burkov M., Bošek L., Smýkal M.
    59:38 Adam KLIMEK - 4:1
     
    Konec zápasu.
     
    Během závěrečné dvacetiminutovky jsme byli svědky opět dvou branek, z čehož opět obě padly do sítě hostů. Ty brzdily zejména prohřešky zejména v podobě faulů, kterých se dopustili v tomto dějství rovnou čtyř. Díky tomu si tak Berani z dnešního utkání odnáší tři body na své konto.
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (14:23:38)

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 30. Laciga (Pilát, Nábělek), 39. J. Heš (Klimek, Nábělek), 41. Čechmánek (Laciga, Šišák), 60. Klimek (Holba) – 5. Bošek (Burkov, Tomeček)


    Berani Zlín: Uherek (Kowalczyk) – Lukaštík, Šišák, Nábělek, Velikovský, Burian (C), Zavřel – J. Heš, Ramert, Nekvapil – Pešák, Vašíčko, Klimek – Pilát, Kaláč, Laciga – Holba, Vaculík, Čechmánek – L. Heš.
    Trenér: Juraj Jurík

    HC Olomouc: Frgál (Münch) – Ad. Drábek, Šabatka, Compel, Smýkal, Stratil, Panáček (C), Růžička, P. Sedláček (A) – Pastrnek, Koudelný, Havel – Belan, K. Drábek, Ruda – Burkov, Tomeček, Bošek – Šotkovský, Turek.
    Trenér: Mojmír Trličík

    Rozhodčí: Šudoma, Schenel – Otáhal, Hrabal
    bahis siteleri