Letňany – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Chomutov 3:6 (kon.) | Benátky n/J – Písek 4:3 (kon.)
Ústí n/L – Tábor 2:7 (kon.) | Hronov – Řisuty 3:2 (kon.) | Šumperk – Vel. Meziříčí 3:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Vyškov 6:4 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 8:3 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 6:4 (kon.)
Opava – SHKM Hodonín 3:4 (po pr.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 5:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Cheb 3:1 (kon.)
Nový Jičín – Žďár n/S 5:1 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:7 (1:1, 0:4, 1:2)
HC Tábor
Sobota 24.02.2024, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:24 Václav KRLIŠ - 2:7
     
    56:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Výborně sehraná dvojnásobná přesilovka od Jihočechů! Po timeoutu se po přesné nahrávce před branku prosadil lehkou tečí VÁCLAV KRLIŠ. Asistence: Adam Zeman a Karel Plášil.
    49:32 Niki HUOVINEN - 2:6
     
    49:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí těsně před koncem přesilovky snižují! Ústí předvedlo povedenou kombinaci na jeden dotek, na jejímž konci byl NIKI HUOVINEN. Ten dokázal na levé straně dostat puk pod Gábou do branky! Asistence: Jan Rudovský a Štěpán Kuchynka.
    44:01 Adam ZEMAN - 1:6
     
    44:01
    Tábor právě vstřelil branku!
    Povedená akce hostí končí šestým gólem! ADAM ZEMAN byl na konci rychlé kombinace a z pravé strany prostřeluje Stahla! Asistence: Jakub Suchánek a Matěj Zadražil.
    31:56 Rudolf HUNA - 1:5
     
    31:56
    Tábor právě vstřelil branku!
    Zkušený RUDOLF HUNA u mantinelu přebruslil obránce, poté se šikovně natlačil až před branku, kde nekompromisně zavěsil! Asistence: Jakub Suchánek a Lukáš Prášek.
    24:02 Jakub MATUŠÍK - 1:4
     
    24:02
    Tábor právě vstřelil branku!
    JAKUB MATUŠÍK si s návratem domácího hráče na led najel z kruhu více na střed a propálil Stahla na vzdálenější tyč! Tábor dává během čtyř minut druhé části třetí gól. Asistence: Miloslav Jáchym.
    21:24 Milan DANČIŠIN - 1:3
     
    21:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Vyloučení Polaty přišlo domácí draho. V pokračující přesilovce se dostal před brankou k puku MILAN DANČIŠIN a šikovně prostřelil brankáře po rychlé stahovačce. Asistence: Jan Duda a Karel Plášil.
    20:24 Jiří SEVERA - 1:2
     
    20:24
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši rychle využívají pokračující přesilovku z první třetiny. Po špatném odehrání puku od domácích našel Říha před brankou úplně volného JIŘÍHO SEVERU, který jen usměrnil puk pod brankáře. Asistence: Jiří Říha.
    09:47 Adam ZEMAN - 1:1
     
    09:47
    Tábor právě vstřelil branku!
    Jihočeši bleskově odpovídají a je tak vyrovnáno! Stačilo jim k tomu jen sedmadvacet sekund. ADAM ZEMAN si našel tečovaný puk od Matušíka a pohodlně ho u tyče zasunul do branky. Hosté teď měli při odrazu velkou porci štěstí. Asistence: Jakub Matušík a Václav Krliš.
    09:20 Filip NOVOTNÝ - 1:0
     
    09:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Do vedení jdou domácí! FILIP NOVOTNÝ využil velkého závaru před hostující brankou a dokázal v těžké pozici dorazit puk do branky. Gába neměl šanci se vrátit na své místo. Asistence: Tomáš Bernat a Jakub Trefný.

    Michal Heřman

    Branky a nahrávky: 10. F. Novotný (Bernat, Trefný), 50. Huovinen (Rudovský, Kuchynka) – 10. Zeman (Matušík, Krliš), 21. Severa (Říha), 22. Dančišin (J. Duda, Plášil), 25. Matušík (Jáchym), 32. Huna (Suchánek, L. Prášek), 45. Zeman (Suchánek, Zadražil), 57. Krliš (Zeman, Plášil)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Klika) – Amirov, Gottfried (A), Popela, Mareš, Eklund, Trefný (C), Polata – Hovsepjan, Anosov, Huovinen – F. Novotný, Bernat, M. Bláha II – Bannikov, M. Simon, Špaček – Nedoma, Kuchynka, Krédl – Rudovský (A).
    Trenér: Jaroslav Roubík

    HC Tábor: Gába (Žajdlík) – Plášil, Říha, Jáchym, Suchánek (A), Hajič, Hubata – Zeman, Matušík (A), Krliš – Huna, Zadražil, Seidl (C) – Severa, Dančišin, J. Duda – Šulek, Zíb, L. Prášek.
    Trenér: Jakub Grof

    Rozhodčí: Pastler – Janíček, Kučera

    Diváci: 960
    bahis siteleri