Letňany – Příbram 3:2 (kon.) | Děčín – Chomutov 3:6 (kon.) | Benátky n/J – Písek 4:3 (kon.)
Ústí n/L – Tábor 2:7 (kon.) | Hronov – Řisuty 3:2 (kon.) | Šumperk – Vel. Meziříčí 3:2 (kon.)
Val. Meziříčí – Vyškov 6:4 (kon.) | Havířov – Havlíčkův Brod 8:3 (kon.) | Kopřivnice – Technika Brno 6:4 (kon.)
Opava – SHKM Hodonín 3:4 (po pr.) | Vrchlabí – Mostečtí Lvi 5:2 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Cheb 3:1 (kon.)
Nový Jičín – Žďár n/S 5:1 (kon.)
konec
HC Děčín
3:6 (0:1, 0:1, 3:4)
Piráti Chomutov
Sobota 24.02.2024, 15:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Západ • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Dnes je na programu opět druhá hokejová liga a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a Piráti Chomutov. Zápas startuje netradičně už v 15. hodin!
     
    HC Děčín

    Děčínští Medvědi se v nadstavbové části stále drží na pátém místě a dosud zapsali čtyřiašedesát bodů. Postup do osmifinále play-off už mají jistý, takže je nad slunce jasné, že se Děčín vyhne předkolu. Domácí tak mohou v klidu dohrát základní část, zbývají jim odehrát tři duely včetně toho dnešního. Nyní mají za sebou nepříznivou bilanci, která čítá čtyři prohrané zápasy v řadě za sebou. Doma padli 1:3 s Příbramí. Poté následoval souboj s Vrchlabím, které otočilo vývoj a nakonec slavilo výhru 4:2. I minulém víkendu pak inkasovali debakl v Táboře, kde kohouti vyhráli vysoko 8:1. Naposledy pak opět nebodovali, ve svém teritoriu podlehli pražským Letňanům 4:6. Dnes by tuhle sérii rádi protrhli, proti Chomutovu je ale bude čekat pořádná dřina.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Nezbeda 27+31
    Tomáš Faigl 10+48
    David Tůma 24+21
     
    Piráti Chomutov

    Chomutovští Piráti jsou na tom totiž mnohem lépe a jsou mezi top týmy ve druhé hokejové lize. V tabulce je totiž najdeme na prvním místě se šestadevadesáti body, na záda jim ale ještě dýchá Tábor a také Příbram. Na přelomu ledna a února měli hosté sedmizápasovou šňůru výher. Tu jim ale zastavil Tábor. Jihočeši doma plně bodovali, když tým ze severu Čech přehráli 4:2. Pak ale Piráti zabrali a ve Vrchlabí vyhráli 7:3. Naposledy se pak utkali s Příbramí na jejím ledě, kde místní Baníci zvítězili těsně 2:1. O to více dnes Piráti prahnou po skalpu Děčína na jeho vlastním ledě. Bude se jim v odpoledním utkání dařit?

    Nejproduktivnější hráči

    Viktor Hübl 22+34
    Petr Eret 25+27
    František Lukeš 15+25
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly třikrát, dvakrát vyhrál Chomutov a jednou pak se z výhry radovali Medvědi.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (A. Horák) – Vl. Brož (A), Bartoň, D. Kučera, Zedek, Tomšík, D. Petrásek, Loukota – D. Tůma (A), T. Nezbeda, Jursa – Smola, J. Tůma, Macek – Parshakov, D. Černý, Chovanec – Nowák, P. Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    Piráti Chomutov: Běhula (Vavřena) – Kadeřávek, Březák, Eliáš, Ulrych, Záruba, Havel, Váchal, Seemann – T. Svoboda, Hübl, Zajíček – J. Svoboda, Eret, M. Tůma – Kostourek, Putz, Stehlík – Mála, Koblížek, Chrpa.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Battěk – Goltsch, Motl.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Hned po buly se do útočné akci dostali domácí Medvědi, ovšem před Běhulou nevymysleli nic a hosté otáčejí hru.
     
    01:17
    Po vhazování před pásmem Děčína získali puk znovu domácí hráči a šli dopředu, ale narazili na obranu Chomutova už ve středním pásmu a nyní tak zase spěchají zpět před klec Lukáše Lavingera.
     
    01:56
    Chomutovští se usadili před děčínskou klecí, za ní pak puk získal Adam Bartoň a společně se svými spoluhráči vytahuje hru znovu před branku Richarda Běhuly.
     
    03:07
    Zatím asi největší šance zápasu a v ní Děčín. Z levé strany napřáhl ke střele David Tůma, jeho švih pak pohotově kryje Richard Běhula. Ten také zastavuje hru a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    03:34
    Hosté se protáhli do útočného pásma a už chtěli roztáhnout hru, ale nakonec se dopustili postavení mimo hru, ta byla vykázána zpět do neutrální zóny.
     
    04:17
    Náznak akce Medvědů, ti uháněli do přečíslení a rodila se slibná šance, v ní ale někdejší Pirát David Černý mezi kruhy poslal puk jen do betonu Richarda Běhuly.
     
    05:03
    A znovu David Černý, který si počínal nebezpečně před Běhulou, ovšem jeho přízemní střela se zastavila o nohu obránce Chomutova a ten okamžitě otáčí hru opačným směrem.
     
    05:49
    Medvědi svému soupeři vypíchli puk a směřovali s ním bez čekání opět před Richarda Běhulu, ale znovu jim hostující tým nedovolil ohrozit brankáře Pirátů.
     
    06:42
    Nyní už se zrodila další šance Děčína, mezi kruhy se opřel do střele Jan Chovanec, ale Běhula nebezpečí před svojí svatyní opět řádně uhasil a hlavně včas.
     
    07:45
    Obrovský závar před hostující brankou, Richard Běhula chvíli nevěděl, kde je puk. Ten se snažili snad třikrát dorážet domácí hráči, ale znovu byli neúspěšní. Zatím jsou tedy aktivnější Medvědi, kteří se do zakončení tlačí více.
     
    07:59
    Viktor Hübl se proháčkoval obranou Děčína a chtěl zakončit na levé straně, ale na kotouč nedosáhl. Nicméně hosté stále operují před Lavingerem a zvyšují tempo hry!
     
    08:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Aktivitu Děčína nyní utnuli hosté a jdou do vedení. Z levé strany vyslal přízemní střelu JAKUB ZAJÍČEK, která byla celkem prudká a ta skončila v domácí bráně, kde se puk rychle odrazil od vnitřní tyče a vypadl zpět ven – 0:1. Asistence: Tadeáš Svoboda a Viktor Hübl.
    08:19 Jakub ZAJÍČEK - 0:1
     
    10:02
    Hosté ožili a po chvilce se znovu natlačili do teritoria Děčína, kde však nevyslali žádnou střelu a Lavinger tak mohl být pro tentokráte v klidu.
     
    10:40
    Děčínští se sice protlačili do pásma Chomutova, tam ale rychle o puk přišli a na druhé straně hned čelil další střele soupeře Lukáš Lavinger, který zastavil betonem pokus Martina Tůmy z levého kruhu.
     
    12:28
    Za pukem v pásmu spěchal Jan Tůma, ovšem na kotouč holí nedosáhl. Po chvilce ho už ale dostal na Aleše Macka a ten prověřil Běhulu. Ten má další zákrok a raději přerušuje hru. Buly po jeho levé ruce.
     
    13:01
    Po pravém křídle zajel do útočné třetiny hostující Tomáš Koblížek, ale jeho přihrávka byla nepřesná. Nakonec si ji sebral Tadeáš Svoboda a Piráti se snaží o kombinaci, ze které by mohli náskok pojistit.
     
    14:06
    Viktor Hübl se natahoval po puku mezi kruhy, ale ten mu z čepele uskočil. V dobré palebné pozici tak nakonec nemohl vůbec zakončit!
     
    15:07
    Medvědi nahodili puk do útočného pásma a poté šli střídat kompletní pětici hráčů. Na led tak skáčou čerstvé síly.
     
    15:46
    Nebezpečné zakončení Jakuba Chrpy, který se natlačil až před Lavingera, který záhy v pokleku jeho pokus kryje sklapnutými betony a zastavuje hru. Buly po jeho pravé ruce.
     
    16:10
    Tomáš Nezbeda udělal soupeři kličku a dostával se blíže Richardu Běhulovi, ten ale nemusel zasahovat, protože pokus domácího hráče byl z kategorie těch hodně nepřesných.
     
    16:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Tadeáš Svoboda – 2 min., podrážení.
     
    16:28
    Jako první si přesilovou hru zahrají Medvědi. Tadeáš Svoboda podrazil soupeře a už sedí na trestné lavici. Samozřejmě si bude přát, aby na ní setrval celé dvě minuty.
     
    16:47
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Jan Tůma – 2 min., sekání.
     
    16:47
    Síly na ledě se ale velmi rychle srovnaly, za sekání inkasoval dvouminutový trest Jan Tůma a i ten už zahřívá lavici hanby.
     
    17:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Viktor Hübl – 2 min., podrážení.
     
    17:04
    Děčín už zase bude mít přesilovku, další vyloučení na hostující straně, tentokráte dostal dvě minuty za podrážení matador chomutovského týmu Viktor Hübl.
     
    17:19
    Hosté získali puk a hned ho vyhodili až před branku Lukáše Lavingera. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení. Medvědi se rychle pokusí vrátit zpět před klec Richarda Běhuly.
     
    17:38
    Jedovka Davida Tůmy z pravé strany orazítkovala břevno Běhulovy branky!
     
    18:28
    Hosté jsou ve čtyřech a ve stejném počtu hráčů nyní bude probíhat hra.
     
    18:47
    Medvědi jsou v plném počtu a začíná jejich hodně zkrácená přesilová hra.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:04
    Také Chomutov je kompletní a oba celky už tak zase hrají v klasickém počtu.
     
    19:30
    Jakub Chrpa se dostal před Lukáše Lavingera, ohrozil ho, ale nakonec domácímu brankáři pomohla obrana a puk dostala do bezpečí.
     
    19:50
    Hosté to ještě zkusili před domácí brankou, Lavinger musel být hodně pozorný, nakonec proti soupeři uspěl a už to vypadá, že v téhle části hry se nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. V ní byli v jejím úvodu aktivnější domácí hráči, kteří si vypracovali slibné šance, ale všechny pokusy mířící na Běhulu hostující brankář pokryl. V deváté minutě pak děčínskou aktivitu utnul Jakub Zajíček, jenž prostřelil Lavingera a poslal Chomutov do vedení. Jeho střela, jak se později ukázala, byla jedinou v úvodním dějství a uvidíme, co nám nabídne další jeho průběh.
     
    Další třetina začne přibližně v 15:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:55
    Děčínští se dostali do pásma Chomutova, kde si ke střele zblízka najel Jan Tůma, ale ta končí na pozorném Richardu Běhulovi. Ten si dokázal poradit s další střelou a hra je přerušena.
     
    21:37
    Nyní se do akce dostali také Piráti, Lukáš Stehlík zakončil mezi kruhy, jeho pokus ale zastavila pozorná děčínská obrana.
     
    23:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Vít Seemann – 2 min., nedovolený zásah do hlavy nebo krku.
     
    23:10
    Medvědi mají přesilovku, když Seeman tvrdě dohrál u mantinelu Nikolaje Parshakova a domácí tak mají šanci na vyrovnání.
     
    24:30
    Nepovedená akce Medvědů znamenala zisku kotouče pro Piráty a ti se hned osvobozují dlouhým vyhozením až před branku Lukáše Lavingera.
     
    25:03
    Chomutov je v plném počtu.
     
    25:52
    Bohuslav Nowák držel puk v útočné třetině, soupeř mu ho sice sebral, ale jen na chvíli. Další snaha Děčína před Richardem Běhulou ale byla spíše marná.
     
    26:27
    Hned na druhé straně zakombinovali Piráti a donutili Lukáše Lavingera k dalšímu zákroku. Ten puk kryje a raději hru zastavuje. Buly po jeho levé ruce.
     
    27:38
    Do postavení mimo hru se dostali hosté a hra je vykázána zpět do středního pásma, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    28:42
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Jan Chovanec – 2 min., držení.
     
    28:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Piráti jdou do dvoubrankového náskoku. Odražený kotouč se dostal na pravou stranu, kde byl dobře postavený MARTIN TŮMA a jeho pohotové zakončení do děčínské odkryté klece byl pro hostujícího útočníka lahůdkou – 0:2. Asistence: Viktor Hübl a Petr Eret.
    28:56 Martin TŮMA - 0:2
     
    29:24
    Hosté se dostali znovu před děčínskou branku a rozvinuli další akci, ale tu zastavili obránci Medvědů, kteří puk dostali do bezpečí.
     
    31:06
    Mezi kruhy číhal David Tůma, který si klepl o přihrávku, ale nedostal ji. Nicméně akce Děčína stále trvá a domácí se snaží o snížení.
     
    31:55
    Do samostatné akce se dostal Jakub Zajíček, který poté pohybem těla chtěl zmást Lavingera. Následné jeho zakončení ho sice překonalo, ale orazítkovalo jen tyč jeho brány!
     
    32:25
    Akce Děčína na druhé straně skončila velmi rychle a bylo pískáno postavení mimo hru. Vhazovat se tak za chvíli bude v neutrální zóně blíže brance hostů.
     
    32:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Pavel Tomšík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    33:10
    Hosté se usadili před Lavingerem a rozjeli přesilovkovou akci, která končí střelou, kterou kryje právě domácí brankář a hru opět zastavuje.
     
    34:05
    Chomutovští se dostávali do další útočné akce, kterou jim ale zastavilo další postavení mimo hru a ta je přerušena a vykázána zpět do středního pásma.
     
    34:40
    Děčín je v plném počtu.
     
    34:51
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jan Svoboda – 2 min., vysoká hůl.
     
    35:01
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    David Černý – 2 min., krosček.
     
    35:23
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách, nyní je hra pro přihrávkou rukou v pásmu hostů přerušena a bude se vhazovat v neutrální zóně.
     
    35:45
    Tadeáš Svoboda se prodral skrze obranu Děčína až do útočné třetiny, kde však nezakončil a hosté se pak z teritoria Medvědů sami vykázali.
     
    36:31
    Další zákrok Lavingera a ten má kotouč ve své lapačce. Poté raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    36:51
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    37:01
    I Děčín je už kompletní.
     
    38:06
    Piráti se dlouho drží v útočném pásmu a vypadá to, jakoby hráli přesilovku, domácím se nedaří získat puk, aby ho vyhodili daleko od své klece.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:40
    Ještě se do akce dostával domácí celek, ale obrana Chomutova ho zastavila a vyhodila touš z obranné třetiny tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je u konce a skončilo stejně, jako to první. Piráti navýšili svůj náskok bleskově využitou přesilovou hrou a mají tak dvoubrankový náskok. Medvědům se nepovedlo dostat se na kontaktní branku svému soupeři a uvidíme, zda se jim to povede v poslední dvacetiminutovce.
     
    Další třetina začne přibližně v 16:38.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Chomutovští zastavili útok Děčína a procpali se okamžitě na druhou stranu, jenže před Lavingerem se prosadit nedokázali.
     
    41:02
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Aleš Macek – 2 min., hákování.
     
    41:27
    Filip Eliáš napřáhl z dálky a puk prosvištěl až před Lavingera, který ho levou nohou vykopl do bezpečí. Nicméně nadále trvá chomutovská akce.
     
    41:56
    Radek Havel střílel z levé strany, jeho pokus ještě tečoval před Lavingerem Viktor Hübl, ale jeho pokus končí na Lukáši Lavingerovi.
     
    42:21
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    David Tůma – 2 min., sekání.
     
    42:38
    Krušné chvíle pro Děčín který hraje ve třech!
     
    42:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dvojnásobná přesilovka hostů je využita a Chomutovští jdou do tříbrankového trháku. Do prostoru mezi kruhy dostal od Martina Tůmy přihrávku PETR ERET a ten poté svižnou střelou dostal kotouč za Lavingerova záda – 0:3. Asistence: Martin Tůma a Viktor Hübl.
    42:51 Petr ERET - 0:3
     
    43:28
    Hosté mají ještě i klasickou početní výhodu k dispozici a tlačí se znovu před klec Lukáše Lavingera, který o chvilku později čelil další nebezpečné střele.
     
    44:03
    Domácí se osvobozují.
     
    44:21
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    44:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté znovu skórují, když už se hrálo v plném počtu. Filip Eliáš poslal přihrávku mezi kruhy, kde přesně zakončil JAKUB ZAJÍČEK – 0:4. Asistence: Filip Eliáš a Milan Kostourek.
    44:29 Jakub ZAJÍČEK - 0:4
     
    44:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hned na to ale na druhé straně odpovídají Medvědi. Vladimír Brož vyzval rozjetého DAVIDA TŮMU, který u přední tyče trefil odkrytou Běhulovu klec – 1:4. Domácí však stále ztrácejí tři góly a budou mít co dělat, aby ji zmírnili či dokonce vymazali. Asistence: Vladimír Brož a Martin Jursa.
    44:57 David TŮMA - 1:4
     
    44:57
    Střídání v týmu HC Děčín:
    ze hřiště odchází Lukáš Lavinger, přichází Adam Horák.
     
    46:17
    Děčínští se pokusili o další snížení, ale jejich akce byla hodně nepřesná a skončila jen vysoko nad brankou soupeře.
     
    46:45
    Milan Kostourek poslal puk do ohně před branku Děčína, ale David Putz pak před Horákem jenom promáchl.
     
    47:13
    Tomáš Koblížek si vybruslil od pravého hrazení blíže Horákově brance, ale nakonec se k puku nedostal. Rázem tak skončila další chomutovská akce.
     
    48:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté si vracejí čtyřbrankový náskok a na led mohou pomyslně začít létat čepice. JAKUB ZAJÍČEK totiž zužitkoval pas od Viktora Hübla a poté svižnou ranou nedal Horákovi šanci. Díky tomu tak zkompletoval dnešní hattrick – 1:5. Asistence: Viktor Hübl a Tadeáš Svoboda.
    48:45 Jakub ZAJÍČEK - 1:5
     
    48:58
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Jan Svoboda – TS, sekání.
     
    48:58
    Děčín právě vstřelil branku!
    Po faulu hostujícího hráče bylo nařízeno trestné střílení. K jeho exekuci se postavil TOMÁŠ NEZBEDA, který si sjel před klec Richarda Běhuly a poté ho zblízka překonal – 2:5.
    48:58 Tomáš NEZBEDA - 2:5
     
    49:49
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Martin Jursa – 2 min., podrážení.
     
    50:01
    Domácí ale mají stále velkou ztrátu, k jejímu snížení či vymazání mají necelých deset minut.
     
    50:30
    Piráti mají k dispozici další přesilovou hru, dokáží ji opět využít?
     
    51:04
    Medvědi získali puk na svou stranu a vyhazují ho až před Běhulovu branku. Tím šetří cenné vteřiny z oslabení.
     
    51:49
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    52:07
    Aleš Macek vyslal z hrany pravého kruhu pokus, který končí jen na pozorném brankáři Richardu Běhulovi a hosté poté znovu hru otáčejí.
     
    53:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Tomáš Koblížek – 2 min., držení hole.
     
    53:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení. TADEÁŠ SVOBODA vyslal nebezpečnou střelu na Horáka, která šla do tyče, jenže se pak odrazila a o jeho beton změnila směr a skončila za brankovou čárou – 2:6. Asistence: Viktor Hübl.
    53:37 Tadeáš SVOBODA - 2:6
     
    54:53
    Piráti získali puk na svou stranu a hned ho vyhodili až před branku Adama Horáka.
     
    55:11
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    55:15
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Petr Ulrych – 2 min., vysoká hůl.
     
    55:43
    Vyloučení v týmu HC Děčín:
    Tomáš Nezbeda – 2 min., sekání.
     
    56:16
    Hosté se dostali do akce, ale ta měla jepičí život. Puk získal Děčín a směřoval s ním dopředu. Přišel o něj ale už ve středním pásmu a Piráti opět míří před Horáka.
     
    56:54
    A ten hned musel zasahovat a má kotouč ve své moci. Následně pak je hra přerušena.
     
    57:15
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    57:43
    I domácí jsou kompletní.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:16
    Do akce se ještě dral David Černý, ale byl tísněn obranou Chomutova, takže se nakonec do zakončení před Běhulou vůbec nedostal.
     
    58:58
    Na druhé straně pak jistil puk Adam Horák a raději nechal hru přerušit. Buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    59:08
    Tomáš Koblížek clonil před Horákem, pokus jeho spoluhráče pak končí na jeho zákroku. Hra je opět zastavena a znovu se bude vhazovat před Horákem.
     
    59:20
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov:
    Lukáš Stehlík – 2 min., hákování.
     
    59:40
    Zápas se už jen dohrává, puk mají Děčínští a snaží se v přesilové hře ještě korigovat stav.
     
    59:57
    Děčín právě vstřelil branku!
    A tak se také děje. Z dálky nahazoval puk před branku David Tůma, kde ho poté šikovně tečoval JAN SMOLA a dostal kotouč za brankovou čáru – 3:6. Asistence: David Tůma a Vladimír Brož.
    59:57 Jan SMOLA - 3:6
     
    Konec zápasu. (17:18:06)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 45. D. Tůma (Vl. Brož, Jursa), 49. T. Nezbeda (TS), 60. Smola (D. Tůma, Vl. Brož) – 9. Zajíček (T. Svoboda, Hübl), 29. M. Tůma (Hübl, Eret), 43. Eret (M. Tůma, Hübl), 45. Zajíček (Eliáš, Kostourek), 49. Zajíček (Hübl, T. Svoboda), 54. T. Svoboda (Hübl)


    HC Děčín: Lavinger (45. A. Horák) – Vl. Brož (A), Bartoň, D. Kučera, Zedek, Tomšík, D. Petrásek, Loukota – D. Tůma (A), T. Nezbeda, Jursa – Smola, J. Tůma, Macek – Parshakov, D. Černý, Chovanec – Nowák, P. Hruška.
    Trenér: David Švagrovský

    Piráti Chomutov: Běhula (Vavřena) – Kadeřávek, Březák, Eliáš, Ulrych, Záruba, Havel, Váchal, Seemann – T. Svoboda, Hübl, Zajíček – J. Svoboda, Eret, M. Tůma – Kostourek, Putz, Stehlík – Mála, Koblížek, Chrpa.
    Trenér: Martin Pešout

    Rozhodčí: Battěk – Goltsch, Motl

    Diváci: 662
    bahis siteleri