Stadion HK – Sport Hradec Cup 13:11 (kon.)
konec
Stadion Hradec Králové 1993/94
13:11 (2:0, 1:1, 4:3)
Sport Hradec Cup
Neděle 25.02.2024, 13:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Exhibiční utkání
Partner:
     
    29:53
    V šesti zůstávali hosté i nadále a byli blízko další trefě, Frühauf však v závaru trefil Strnada, který se fantasticky přesunul!
     
    29:30
    Tým Sport Hradec Cup právě vstřelil branku!
    Sotva zahájil výběr hru v šesti, povedlo se mu snížit! U tyčky zůstal nepokrytý JIŘÍ KADLEC, který nadvakrát dostal puk za Strnada. Na drama již ale mají papírově hosté málo času.
     
    29:14
    Tým Stadion Hradec Králové 1993/94 právě vstřelil branku!
    I tak ale nakoupil další gól, který obstaral MICHAL PAHULÁK. Rychlým pohybem se dostal za obránce, Vláška si položil a pohodlně zvedl puk nad jeho betony – 13:10!
     
    28:42
    Stadion dohrává duel v útočné třetině a zřejmě si tak dojde pro výhru. Stvrdit to mohl Hubáček, z otočky ale trefil Vláška, jenž předvedl skvělý zákrok!
     
    23:45
    Tým Stadion Hradec Králové 1993/94 právě vstřelil branku!
    Ale zase je to zpátky o dva. Kudrna našel přesnou nahrávkou napříč pásmem PETRA ČIHÁKA a křídelník první formace si proti Vláškovi už poradil. Těžko vůbec říct, zda má Vlášek nějaký zákrok – 12:10! Asistence: Jaroslav Kudrna.
     
    23:27
    Tým Sport Hradec Cup právě vstřelil branku!
    Magické cifry dosáhl i výběr SHC! Fořt rozjel útok po levém křídle a v ideální moment nechal puk pod sebou pro JAROSLAVA ROUBÍKA, jehož tvrdý pokus cinkl o břevno a odrazil se za Strnada – 11:10! Asistence: Patrik Fořt.
     
    22:15
    Tým Stadion Hradec Králové 1993/94 právě vstřelil branku!
    Extraligový výběr odskakuje na dvě branky po výborné individuální akci MARTINA TÁBORSKÉHO. Bývalý hráč Hradce, spojen také výrazně s aktuálně druholigovým Hronovem, se obtáhl kolem obránce, Vláškovi naznačil pohyb rameny a pohodlně si ležícího gólmana objel, aby zakončil do prázdné – 11:9!
     
    21:48
    Tým Stadion Hradec Králové 1993/94 právě vstřelil branku!
    Stadion si bere vedení poměrně rychle zpět. Z mezikruží se přesnou střelou mezi Vláškovy betony prosadil MICHAL PAHULÁK – 10:9!
     
    20:47
    Tým Sport Hradec Cup právě vstřelil branku!
    Dokonce tak, že dopomohl ke srovnání! Rázem totiž rychle otočil hru, dostal nahrávku od Moravce, sám před Luňákem ale nezakončil. To se povedlo na druhý pokus až ROMANU VONDRÁČKOVI, centru třetí formace – 9:9!
     
    20:01
    Střídání v týmu Stadion Hradec Králové 1993/94:
    ze hřiště odchází Luňák, přichází Strnad.
     
    20:01
    Střídání v týmu Sport Hradec Cup:
    ze hřiště odchází Dušek, přichází Vlášek.
     
    Filip Luňák to bral rovnou vzduchem a Lukáš Pařík může třeba s Luňákem probírat, jak to kdo tehdy udělal. Tři trefy do prázdné a 9:6 pro Stadion!
     
    Nejprve však střílí gólmani pokus přes celé hřiště. Tomáš Dušek si dvakrát zahrál na Lukáše Paříka či Tristana Jarryho a zapsal dvě trefy, tudíž srovnává na 6:6!
     
    19:59
    Sehrávka do prázdné v poslední sekundě Sportu skoro vyšla, přihrávka od Kadlece však již byla navíc a na dorážku už nezbyl čas!
     
    19:14
    46 sekund před koncem druhé třetiny dostane SHC přesilovku. Jaroslav Kudrna dostává minutový trest za sekání. A jak to tak bývá, rozhodčí má vždy pravdu. Pokud nemá, platí bod číslo jedna.
     
    16:33
    Dittrich zrychlil přesnou nahrávkou hru a Ondřej Tomek šel 2 na 1 se Suchým, který zakončoval z komfortní pozice. Luňák ale prostor u tyče utěsnil a nedovolil skórovat!
     
    14:59
    Na druhé straně selhal sám před prázdnou Frühauf, jenž trefil jenom bližší tyč Luňákovy kasy!
     
    14:29
    Velkou příležitost měl Pahulák, když se uvolnil na levém křídle, bekhendový pokus ale před Duškem nad jeho lapačku nezvedl!
     
    13:21
    Tým Sport Hradec Cup právě vstřelil branku!
    SHC však rychle snižuje a střílí první gól ze hry! Za Luňákovou kasou se puk několikrát odrazil, až šel nad kruhy Hendrichovi, který hledal na protější tyči PETRA NEBESKÉHO. K němu se puk sice nedostal, branka to i tak je. Puk si totiž srazil jeden z obránců do vlastní – 6:4! Asistence: Jiří Hendrich.
     
    12:50
    Tým Stadion Hradec Králové 1993/94 právě vstřelil branku!
    Stadion navíc odskakuje do ještě více komfortního vedení, Zadražilovu individuální akci ještě Dušek vychytal, zákrokem však poslal puk přímo na JAROSLAVA KUDRNU, který si puk přikopl příhodně do hole a zakončil do prázdné – 6:3! Asistence: Jiří Zadražil.
     
    Třetí série a Jiří Zadražil to moc nekomplikoval, puk poslal vedle Duškova betonu. Jenže na to zareagoval i Martin Koudelka, současný vedoucí pardubické juniorky. Proto je tak stav po této vsuvce 5:3 pro Stadion!
     
    Jaroslav Kudrna v druhé sérii zkusil Kyselovku, avšak přestřelil branku. Roman Vondráček si za druhou stranu Strnada vymíchal a snižuje na 2:4!
     
    Na řadě jsou nájezdy, které rozjel Martin Filip, již oblečený do druhé varianty dresu, kde je dominantní červená. Duška poměrně snadno prostřelil, Stadion vede 4:1! Za Sport Hradec Cup neuspěl Josef Marha.
     
    09:55
    Tým Stadion Hradec Králové 1993/94 právě vstřelil branku!
    Nakonec se šlo v přerušení na video, které obstaral Tomáš Borovec záběry z mobilního telefonu. Branka MARTINA FILIPA byla po krátké debatě uznána, Stadion tak vede o dvě branky – 2:0! Bez asistence.
     
    09:40
    Suchý nezachytil rozjetého Filipa, jenž tak valil znovu sám na branku. Rozhodil si Duška a zakončil, rozhodčí ale neviděl, zda to byl gól. Ze své pozice si troufám tvrdit, že stoprocentně.
     
    08:36
    Vondráček vytáhl puk z pásma a jel po levém křídle, načež hledal spoluhráče křížem. Avšak neúspěšně a posléze jel sám na branku Kudrna, bekhendový blafák ale skončil mimo třemi tyčemi!
     
    08:19
    A občas se i v exhibici stane, že špatně vystřídáte. To se stalo výběru SHC, trest jde odpykat Nebeský. Trest je pouze na jednu minutu.
     
    07:24
    Tým Stadion Hradec Králové 1993/94 právě vstřelil branku!
    Dvě a půl minuty před první sirénou jde Stadion do vedení! Nutno však dát kredit Luňákovi, jenž potenciální nebezpečný brejk hasil vyjetím téměř nad kruhy. Pak to šlo znovu přes křídlo, Nedoma předložil na hranici brankoviště puk MICHALU NOHEJLOVI, který prostřelil Duška mezi betony – 1:0! Asistence: Milan Nedoma.
     
    05:07
    Neuspěl hned záhy ani Klemenc, na druhé straně střílel po Hostákově přihrávce Hostáka Petr Nebeský, Luňáka zachránila tyčka!
     
    04:19
    Hendrich měl zpracování na dlouhou hůl, nevyšlo mu to a Čihákovi se naskytla možnost úniku. Bekhendem zakončoval Duškovi pod beton, ten si ale situaci pohlídal!
     
    03:30
    A tím zároveň skončila dočasně Horynova mise v brance. Místo něj nastupuje další významný hradecký gólman, aktuálně asistent trenéra u dorostu, Filip Luňák.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 8. Nohejl (Nedoma), 10. Filip, 13. Kudrna (Zadražil), 22. Pahulák, 23. Táborský, 24. Čihák (Kudrna), 30. Pahulák – 14. Nebeský (Hendrich), 21. Vondráček, 24. Roubík (Fořt), 30. Kadlec


    Stadion Hradec Králové 1993/94: Horyna (21. Strnad, 4. – 21. Luňák) – Nedoma, Mareček, Ševčík, Ficenec, Divíšek, Táborský – Zadražil, Kudrna, Čihák – Koreček, Filip, Klemenc – Nohejl, Zima, Pavlíček – Hubáček, Pahulák
    Trenér: Miroslav Řehák

    Sport Hradec Cup: Dušek (21. Vlášek) – Hendrich, Vágner, Frühauf, Rücker, Dittrich, O. Tomek – Fořt, Roubík, Kadlec – Marha, Hosták, Nebeský – Koudelka, Vondráček, Moravec – Suchý, Kopp, P. Tomek – Mužík
    Trenér: Michael Nebeský
    bahis siteleri