Dubnica – SR 18 5:0 (kon.)
konec
TSS GROUP Dubnica
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
JOJ ŠPORT Slovensko U18
sk Úterý 27.02.2024, 12:30 • Zimný štadión Dubnica • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:30.
     
    Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní vloženého posledného zápasu TIPOS SHL medzi Dubnicou a JOJ ŠPORT Slovensko U18.

    TSS GROUP Dubnica


    Pred Dubnicou stojí jedna z kľúčových úloh. Zvládnuť súboj s húževnatou osemnástkou, pretože musí bojovať o priamu účasť v play-off. Považania sú na hrane a povinná výhra by mohla zohrať dôležitú rolu. Ľahké to však nebude, nakoľko Slováci podávajú výborné výkony.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18

    Hráči projektu by sa radi rozlúčili víťazstvom. Reprezentanti v druhej časti súťaže dokázali nazbierať sedem bodov. Nad ich sily ale boli minulý týždeň Skaličania. Tí im uštedrili prehru 1:6. Po tomto zápase v Dubnici sa začnú mladíci pripravovať na aprílový svetový šampionát vo Fínsku (25.4. – 5.5.2024).
     
    Úvodné zostavy:

    TSS GROUP Dubnica: Lietava – D. Trška, E. Švec, Lenďák, D. Janík, Hřebíček, Chatrnúch, Kapičák – Tybor, O. Ďuriš, Kluka – Mikula, Hovorka, Tábi – L. Klíma, J. Švec, J. Uram – Ferenyi, J. Haščák, M. Pobežal – Korbel.

    Tréner: Roman Chatrnúch.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Beluško, Húževka, Kupec, Dravecký, Fabuš, Ličko, Šimon, Šlank – Semančík, Šatan, Liščinský – Tomík, Lašš, Straka – Šilhár, Krchňavý, Hazala.

    Tréner: Martin Dendis.

    Rozhodca: Staňo, Kollár – Zelený, Tvrdoň.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:39
    Dubnica dáva gól! Ešte sa nič nestihlo odohrať a už je tu vedenie domácej Dubnice. MICHAL KLUKA upratal za chrbát Lenďáka odrazený puk od jeho betónov. Asistencie: Radoslav Tybor a Martin Lenďák.
     
    01:07
    Chatrnúch presunul puk medzi kruhy Hovorkovi. Z jeho nastrelenia tesne vedľa bránky nikto neprofitoval.
     
    02:28
    Postavenie mimo hry. Bude sa vhadzovať medzi striedačkami.
     
    03:28
    Straka si vybojoval samostatný nájazd! Popradský mladík získal puk od Chatrnúcha! Lietava sa pripravil na zákrok, no mladý reprezentant strieľal mimo!
     
    04:15
    Dubnica dáva gól! MICHAL KLUKA zasiahol voľné miesto medzi tyčkou a ľavou rukou brankára Lenďáka. Veľmi rýchlo sa dopracoval k dvom gólom a dnešný hetrik je len otázkou času. Asistencie: Marek Hovorka a Lukáš Tábi.
     
    04:59
    Viac práce má od začiatku hosťujúci brankár Lenďák. Úspešnú robotu odviedol v tejto chvíli, keď sa zmocnil strely svojho menovca v obrane Považanov.
     
    07:36
    Dubničania vyvinuli tlak na defenzívu mladíkov. Ondrej Mikula nemal problém získať puk v pásme a pokúsiť sa podkúriť Lenďákovi. Strele chýbala presnosť.
     
    Reklamná prestávka.
     
    08:19
    Lukáš Klíma sa dostal k prihrávke o mantinel a sústredil sa na čo najlepšie zakončenie. Zastavil ho však hvizd čiarového rozhodcu pre ofsajd.
     
    09:42
    Kluka sám bojoval proti dvom hráčom osemnástky. Trochu vyčítavo sa pozrel na jedného z rozhodcov, ktorý mu komplikoval sledovanie puku. Nakoniec sa to ukončilo prerušením hry po zákroku Lenďáka.
     
    10:24
    Hovorka si upratal miesto na útočnej modrej čiare. Nasledovala prihrávka na strelu bez prípravy pre Janíka. Delovka nedoletela do siete ponad pravý Lenďákov betón.
     
    11:49
    Všetci hráči zo štvrtého útoku reprezentácie čo – to urobili v ofenzívnej robote. Nebolo to jednoduché striedanie pre skúsenejšieho súpera, ktorý sa však ubránil nátlaku.
     
    Reklamná prestávka.
     
    12:56
    Tybor manévroval s pukom na pravej strane útočnej tretiny. Pred bránkou bol viac-menej nekrytý Ďuriš, ale nedokázal sa presadiť.
     
    13:47
    Straka v úvode zápasu zahodil nájazd, ktorý si vypracoval. Tentoraz netrestal Považanov za zaváhanie Tábiho. Nemastná – neslaná strela neohrozila Lietavu.
     
    14:53
    V ťažkom uhle sa ocitol Semančík, no chcel skúsiť prekvapiť Lietavu. Dubnický brankár prikryl puk lapačkou a vrátil ho do hry.
     
    16:44
    Ďurišovi spätnú nahrávku prečítali Slováci. Ale Považania ešte zabrali na modrej čiare. Robotu mal brankár Lenďák.
     
    17:44
    Tomík sa zo všetkých síl predieral za pukom. Lietava sa na krátko zapojil do hry a následne to už mali pod kontrolou jeho spoluhráči.
     
    18:02
    Enrik Švec jednou rukou držal puk na hokejke a chrbtom zakrýval súperovho obrancu. Natlačil sa pred Lenďáka, no pri ňom zároveň nechal puk, ktorý sa skončil úlovkom gólmana osemnástky.
     
    19:00
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Dubnický útočník Michal Kluka do piatej minúty dvomi gólmi stanovil skóre na 2:0. Slovákom viazne efektivita v koncovke, hoci šancí na to mali minimálne.
     
    Druhá tretina sa začne o 13:17.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:30
    Bránenie vlastného obranného pásma hostí komplikovala bolesť Semančíka. Ten dostal do spodnej časti tela ranu od Enrika Šveca. Tak prišla koncovka na Lenďáka, a potom to už mladíci uhasili.
     
    21:11
    Zakázané uvoľnenie osemnástky. Dubnica sa nasťahuje do útočného pásma. Jozef Švec získal puk proti Laššovi.
     
    21:51
    Uram si výborne nakorčuľoval na ľavé krídlo. Trochu mu strpčovala život ešte nezamrznutá voda na ploche. Puk zasekol pri bránke, ale Chatrnúch nezaznamenal gólovú strelu.
     
    23:00
    Oliver Ďuriš nemal príležitosť dostať sa k puku pred modrou čiarou. Za Slovákov s výborným návratom Straka.
     
    23:30
    Kombinačná akcia Dubničanov. Marek Hovorka na poste obrancu prihrával Janíkovi. Straka mu tam vložil hokejku a kvôli tomu puk rozvlnil ochrannú sieť.
     
    24:27
    Jozef Švec so svojimi partnermi založili útok. Ten bol zakončený skvelým streleckým pokusom Lukáš Klíma, no Lenďák s prehľadom to pokryl.
     
    25:00
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Šimon – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    26:23
    Dubnica dáva gól! Ondrej Mikula sa nepresadil dorážkami. Puk vypadol z Lenďákových chráničov a OLIVER ĎURIŠ udrel sprava do odkrytej časti bránky. Asistencie: Radoslav Tybor a Ondrej Mikula.
     
    27:37
    Dubnicu mohol poslať do štvorgólového vedenia netradičný strelec! Korbel si chcel spríjemniť svoj pobyt na ľade! Bekhendový pokus od pravej tyčky nedostal do brány!
     
    28:43
    Niektorí dubnickí hráči už boli vyšťavení kvôli predĺženému striedaniu. Enrik Švec využil prítomnosť to, že bol pri svojej lavičke a nahodil puk za Lenďáka. Domáci rýchlo striedali.
     
    30:14
    Posledný duel v lige pre osemnástku sa prehupol do druhej polovice. Reprezentanti prehrávajú pri Váhu 0:3.
     
    Reklamná prestávka.
     
    31:06
    Kupec zostrelil kolenom na hranici stredného pásma Korbela! Mladík z Dubnice sa sklátil a hosťujúci previnilec odchádza na trestnú lavicu!
     
    31:06
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Kupec – 2 min., faul kolenom.
     
    31:42
    Radoslav Tybor už sa chcel tešiť z presného zásahu, keď vypálil z medzikružia! Puk ale zastavila žŕdka, čo rozpažením rúk potvrdil hlavný rozhodca Karol Staňo!
     
    32:26
    Lukášovi Klímovi nikto nevenoval pozornosť. Hřebíček ho videl osamoteného na kruhu. Strelecký pokus domáceho mužstva mieril vysoko.
     
    33:06
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    Reklamná prestávka.
     
    34:57
    Hřebíček zaváhal v obrannej činnosti, hostia z následného tlaku veľa nevymysleli. Hazala krátko na to odstavený v rohu klziska.
     
    35:46
    Patrik Lietava schoval puk do lapačky a nechcel veľmi hru prerušiť. Hostia mu však inú možnosť nedali.
     
    36:36
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Lašš – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    36:57
    Puk z hokejky Hřebíčka sa pokúšal trafiť vo vzduchu s cieľom uspieť Ondrej Mikula! Lenďák to však zvládol aj za pomoci Fabuša!
     
    37:45
    Dubnica dáva gól! Presilová hra využitá. RADOSLAV TYBOR vymietol pavučinu. Lašš sa vracia medzi spoluhráčov. Asistencie: Marek Hovorka a Ondrej Mikula.
     
    39:00
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Po dvoch tretinách opúšťajú aktéri ľadovú plochu po výsledku 2:0, celkovo 4:0. V prostrednom dejstve uspeli zo svojich šancí Oliver Ďuriš a Radoslav Tybor.
     
    Tretia tretina sa začne o 14:07.
     
    Dnešný zápas sleduje 1853 divákov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    41:14
    Dubnica dáva gól! Sólo RADOSLAVA TYBORA. Skúsený dubnický hokejista zakončil hore do ľavého horného rohu. Asistencia: Michal Kluka.
     
    41:57
    Brankár Lietava si o niečo neskôr všimol avizovanie trestu pre Slovákov. Až teraz sa vydal zo svätyne na striedačku. Hra však pokračuje ďalej. Dubnica okupuje ofenzívnu zónu.
     
    42:58
    Vylúčenie v tíme JOJ ŠPORT Slovensko U18:
    Krchňavý – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    44:19
    Lenďák podporoval útočníkov. Hovorkovi poskytol nahrávku, ktorý z prvej hľadal Tybora. Mladíci sa teraz vyznamenali a puk opúšťa ich tretinu.
     
    44:58
    JOJ ŠPORT Slovensko U18 hrá s piatimi hráčmi.
     
    45:39
    Pobežal zatlačil na Lašša, ktorý držal protivníka na chrbte. Považania mu predsa vypichli puk. Rezonovala z toho menšia príležitosť Korbela, ale Lenďák nebol vystavený veľkému nebezpečenstvu.
     
    47:46
    Kluka kontroloval pravú stranu klziska, za Fabušom sa na druhú stranu vybral Radoslav Tybor. V súboji proti nemu nepochodil.
     
    Reklamná prestávka.
     
    48:04
    Tábi sa postavil do výhľadu Lenďákovi, ale bol v sprievode protihráča. Ondrej Mikula nasadil príklep, ktorým trafil brankárove chrániče.
     
    49:08
    Lenďák zvládol presun k ľavej žŕdke, kam sa chcel strelou zápästím presadiť Hřebíček. Pekná situácia s víťazným koncom pre reprezentačného brankára.
     
    50:00
    Záverečných desať minút zápasu. O všetkom je rozhodnuté. Dubnica získa povinné tri body, osemnástka sa rozlúči s tohtoročnou prvoligovou sezónou prehrou.
     
    Reklamná prestávka.
     
    50:23
    Vylúčenie v tíme TSS GROUP Dubnica:
    D. Janík – 2 min., hákovanie.
     
    52:08
    Lietava si musel pripísať zákrok. Zasahoval po výbornej strele Beluška od modrej čiary. V pred bránkovom priestore bol ešte Šilhár, ale ten sa k ničomu nedostal.
     
    52:23
    Dubnica hrá s piatimi hráčmi.
     
    53:15
    Lukáš Klíma je veľmi hladný po góloch, pretože už dlhé roky čaká na vydarený angažmán. Teraz ale nechal puk za sebou v útočnom pásme. Z tejto možnosti vybehol dopredu Tomík, ktorý nepokoril Lietavu.
     
    54:16
    Alan Lenďák v rýchlom slede po sebe si poradil s Dubničanmi. Ferenyiho pokus k tyčke zneškodnil vyrážačkou, následné prudké dorážanie Kapičáka vyriešil lapačkou.
     
    55:04
    Marek Hovorka k dnešným dvom asistenciám nepridá presný zásah. Aspoň nateraz. V rozlete vpadol do ofsajdovej pozície.
     
    56:59
    Jozef Haščák bol zrejme prekvapený, keď pred sebou uvidel puk po nahrávke Pobežala. Kvôli tomu nebol koncentrovaný na strelu.
     
    57:31
    Vhadzovanie v útočnom pásme osemnástky.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    Koniec zápasu.
     
    Domáca úloha Dubnice splnená na jednotku s hviezdičkou aj vďaka faktu, že brankár Patrik Lietava neinkasoval. Slováci sa teda lúčia s prvoligovým ročníkom 2023/24. Najbližšie týždne budú venovať poctivej príprave na MS do Fínska. Vo štvrtok 25.4. začíname základnú skupinu úvodnou previerkou proti USA. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (14:34:44)

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 1. Kluka (Tybor, Lenďák), 5. Kluka (Hovorka, Tábi), 27. O. Ďuriš (Tybor, Mikula), 38. Tybor (Hovorka, Mikula), 42. Tybor (Kluka)


    TSS GROUP Dubnica: Lietava – D. Trška, E. Švec, Lenďák, D. Janík, Hřebíček, Chatrnúch, Kapičák – Tybor, O. Ďuriš, Kluka – Mikula, Hovorka, Tábi – L. Klíma, J. Švec, J. Uram – Ferenyi, J. Haščák, M. Pobežal – Korbel.
    Trenér: Roman Chatrnúch.

    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Lenďák – Beluško, Húževka, Kupec, Dravecký, Fabuš, Ličko, Šimon, Šlank – Semančík, Šatan, Liščinský – Tomík, Lašš, Straka – Šilhár, Krchňavý, Hazala.
    Trenér: Martin Dendis.

    Rozhodčí: Staňo, Kollár – Zelený, Tvrdoň.

    Diváci: 1853.
    bahis siteleri