Dukla – Královo Pole 35:26 (kon.) | Karviná – Nové Veselí 30:18 (kon.) | SHC Maloměřice – Hranice 30:22 (kon.)
Jičín – Frýdek-M. 19:30 (kon.) | Strakonice – Kopřivnice 30:29 (kon.)
konec
SHC Maloměřice Brno
30:22 (12:11)
TJ Cement Hranice
Středa 28.02.2024, 18:30 • Hala Maloměřice, Brno • Chance Extraliga mužů • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    60
    Korgera fauloval Petr Hlavenka, jenž si od rozhodčího vykoledoval trest na dvě minuty, poslední vteřiny tedy stráví u spoluhráčů na střídačce. (30:22)
    60
    Střelecky zápas uzavřel hostující házenkář Dan Korger, po rychlém zpracování poslal nechytatelnou střelu, za kterou se Douda jenom podíval. (30:22)
     
    60
    Dvouminutový trest už Michala Vaňka tolik mrzet nemusí, jeho tým má dostatečný náskok a je jisté, že zvítězí. (30:21)
    60
    Na počátku poslední minuty utkání završil třetí desítku gólů Maloměřic Tomáš Kachlík. Pěkně umístěná střela, brankář bez šance. (30:21)
    59
    Hostům se povedlo alespoň kosmeticky snížit, Luděk Piwko skrytou střelou překvapil pozdě reagujícího gólmana. (29:21)
    58
    Hosté přišli o balón a do úniku obdržel nahrávku Ondřej Krošík, svůj první gól v utkání vsítil hodem nad levou nohu brankáře. (29:20)
    58
    Na pravém křídle dostal až příliš mnoho volného prostoru Michal Vaněk, naskočil před bránu a v letu ještě zvládl poslat míč na zadní tyč. (28:20)
    55
    O vítězi již není pochyb. Navíc když Adrián Gábriš vyprodukoval ukázkovou ránu do pravé šibenice, kde gólman nemohl být. (27:20)
     
    54
    Protesty Víta Kučera pokračovaly a rozhodčí byl nekompromisní, hostujícímu hráči udělil přímo červenou kartu a Hranice tak dohrávají už bez dvou svých důležitých článků. (26:20)
     
    54
    Podruhé v utkání je vyloučen Ondřej Krošík. Hranice potřebují v přesilovce pořádně zabrat, aby ještě zdramatizovaly blížící se závěr. (26:20)
    53
    Vojtěch Svoboda se střelecky prosazuje poprvé v zápase, kdy poslal tvrdou střelu po levé ruce brankáře, ten reagoval příliš pozdě. (26:20)
    52
    Důležitá odpověď domácího mužstva, kdy Michal Vaněk ještě mohl nahrávat, leč volil střelu a ta zapadla přesně do levého dolního rohu. (25:20)
    52
    Hranice nicméně i v oslabení snižují. Šimon Klus se uvolnil přes dva konkurenty a v pádu našel mezeru mezi nohama gólmana. (24:20)
     
    51
    Hranice oslabuje Matyáš Pinkas. S rozhodnutím sudího nesouhlasí, ale samozřejmě už nemá žádnou šanci finální verdikt změnit. (24:19)
    50
    Při hře bez gólmana na sebe upozornil Adrián Gábriš, ten stál na konci kombinační akce a míč poslal neomylně po pravé ruce do brány. (24:19)
    49
    Hranice trestají, když si na levé straně vytvořil prostor Matyáš Pinkas a proti tvrdé střele na přední tyč reagoval Douda pozdě. (23:19)
     
    48
    Předčasně dohrál Marek Třeštík! Dostal totiž třetí dvouminutový trest v zápase, který se rovná červené kartě. Hranice tedy musí pozměnit hráče na pivotovi. (23:18)
    48
    Hostující brankář předvedl parádní zákrok, načež nezahálel a poslal do úniku Jiřího Poláška, který na Doudu vyzrál střelou o zem k pravé tyčce. (23:18)
    46
    Již při hře v plném počtu se povedlo skórovat domácímu týmu. Jmenovitě síť rozvlnil Tomáš Kachlík hodem z levého křídle na zadní tyč. (23:17)
    45
    Většího počtu využil jako první Dan Korger, jenž dostal balón na odkryté pravé křídlo a s Doudou si poradil na jedničku. (22:17)
     
    44
    A pozor, přesilovka bude dokonce dvojnásobná, protože krátce po Svobodovi je za svůj faul vyloučen rovněž Radek Číž. (22:16)
     
    44
    Za ostřejší faul vyfasoval dvouminutový trest Vojtěch Svoboda, Hranice tedy mají dobrou možnost ke snížení šestigólového manka. (22:16)
    42
    Velký klid při zakončení ukázal Michal Vaněk, který vsadil na technickou střelu a vyběhnuvšího brankáře dokonale přehodil. (22:16)
    42
    Rychlá odpověď ze strany hranických házenkářů, Matěj Pelák po naznačení vypálil pravačkou zprava na zadní tyč. (21:16)
    41
    Jan Mucha opět úspěšný na značce sedmičky, nechytatelnou střelu poslal po pravé ruce marně se natahujícího gólmana. (21:15)
     
    41
    Marek Třeštík fauloval soka při zakončení, dostal dvě minuty a domácí navíc disponují výhodou sedmimetrového hodu. (20:15)
    40
    Z pozice pivota dnes poprvé uspěl Marek Třeštík, dokázal se obtočit kolem konkurenta a v pádu poslal balón nad brankáře. (20:15)
     
    40
    Brejk Hranic zastavil Ondřej Krošík za cenu nedovoleného zákroku, Maloměřice míří do oslabení. (20:14)
    40
    Domácí opět dokázali odpovědět přesným zásahem, o nějž se postaral aktivně hrající Adrián Gábriš. (20:14)
    39
    Vít Kučera se pěkným manévrem zbavil obránce a rady si věděl i s Doudou, jemuž poslal míč do levého dolního rohu. (19:14)
    39
    Parádní kombinace domácího celku zakončená u Radka Číže, jemuž se povedlo obstřelit vyběhnuvšího gólmana. (19:13)
    38
    Konečně se povedlo skórovat i Hranicím, rovněž ze spojky pověsil balón do levé šibenice Matyáš Pinkas. (18:13)
    38
    Úspěšně. Jan Mucha těžil z chvilkového prostoru na spojce, švihl pravačkou a míč poslal do sítě k levé tyčce. (18:12)
    37
    Úvod druhé půle Hranicím vůbec nevychází a už jsou ve ztrátě pěti branek! Sólo akci završil gólovou střelou Radek Číž. (17:12)
    36
    Nedorozumění v soupeřově defenzivě potrestal Tomáš Kachlík tak, jak si přál, tváří v tvář brankáři uspěl střelou k pravé tyči. (16:12)
    34
    V domácím táboře je ještě o něco veseleji. Adrián Gábriš měl příliš mnoho prostoru na středu, nechytatelnou střelu poslal po pravici brankáře. (15:12)
    33
    Maloměřice odskakují na rozdíl dvou branek! Libor Horut dostal nahrávku do středu, natočil se čelem k bráně a brankáři poslal míč nad levou ruku. (14:12)
    32
    Poprvé o sobě dal střelecky v zápase vědět Adrián Gábriš, fanoušky dostal do varu ranou do pravé šibenice. (13:12)
    32
    Nicméně hosté pokračovali na míči a tentokráte už se srovnání kroku dočkali, Dan Korger vypálil tvrdou střelu zprava na zadní tyč. (12:12)
    30
    A daří se! Adrián Gábriš dostal volný prostor na levém křídle, načež vyslal dobře mířenou střelu na přední tyč, kde brankář nechal volné místo. (12:11)
    28
    Domácí dostali příležitost v podobě sedmimetrového hodu. Jan Mucha se nezalekl nabídnuté šance a skóroval hodem po levé ruce. (11:11)
    27
    Hranice využívají přesilovku a odskakují do těsného náskoku zásluhou střely Matěje Peláka do pravé šibenice, zatímco Douda šel k zemi. (10:11)
     
    26
    Aby toho nebylo málo, tak Jiří Mičola dostal i dvouminutový trest, takže Maloměřice čeká dvouminutové oslabení. (10:11)
     
    26
    Žlutá karta pro domácího trenéra Jiřího Mičolu, který si neodpustil nespokojené poznámky směřující k vyloučení jeho svěřence. (10:10)
    26
    Timeout přinesl kýžené ovoce. Libor Horut dostal až příliš mnoho volného prostoru, ostrou střelu napálil do levé šibenice. (10:10)
    25
    Dan Korge proběhl po pravém křídle kolem konkurenta a potom střelou o zem překvapil padajícího brankáře Doudu. (9:10)
    24
    Vít Kučera skóroval z podobného prostoru jako před chvílí Mucha, pro změnu ale uspěl hodem do dolního rohu. (9:9)
    23
    A tak vedou domácí! Jan Mucha si našel na spojce palebnou pozici a znovu ukázal přesnou mušku hodem do pravého horního rohu. (9:8)
    21
    Brilantně. Jan Škalda střílel z prvního naznačení k pravé tyči, brankář šel k zemi a na hrací předmět nedosáhl. (8:8)
     
    21
    Marek Třeštík dostává dvouminutový trest a v prvních vteřinách nedobrovolného odpočinku bude sledovat, jak si soupeř poradí se sedmičkou. (7:8)
    20
    Hranice neuspěly v útoku, ale potom se ubránily a do brejku dostal pas Matyáš Pinkas, proti němuž byl Zaplatílek bezmocný. (7:8)
    17
    Rychlá odpověď ze strany Hranic. Vít Kučera obdržel pas za obranu a vyběhnuvšího Zaplatílka technicky obstřelil na zadní tyčku. (7:7)
    17
    Připomněl se Jan Mucha, jemuž se povedlo na spojce uvolnit přes konkurenta a pravačkou pověsil balón do levé šibenice. (7:6)
    16
    Rychlý protiútok a srovnání stavu, Matěj Pelák v brejku středem vyzrál na gólmana ostrým zakončením nad jeho ruce. (6:6)
    15
    Hranice udeřily z levého křídla, kde se zvládl uvolnit Jiří Polášek, následně vyslal nechytatelný projektil na zadní tyč. (6:5)
    14
    Přesilovou hru jako první využil Michal Vaněk, jenž dostal nahrávku na volné pravé křídlo a brankáře překvapil na bližší tyči. (6:4)
     
    13
    Zakončujícího Havlíka nevyvedl z rovnováhy ani faul Dana Korgera, jemuž rozhodčí udělili dvouminutový trest. (5:4)
    13
    Zaváhání v soupeřově defenzivě trestal Filip Havlík, když tváří v tvář brankáři mířil neomylně po jeho pravé ruce. (5:4)
    12
    Ofenzivu domácího celku táhne Jan Mucha, znovu pálil ze spojky a gólman v tomto případě reagoval příliš pozdě. (4:4)
    11
    Rovněž druhou sedmičku házely hosté. A znovu Vít Kučera, který bez zbytečného naznačování propálil Zaplatílka u pravé tyče. (3:4)
    10
    Na spojce si naskočil Jan Mucha a volil razantní zakončení do levé šibenice, brankář očekával střelu k protější tyčce. (3:3)
    7
    Vedení se převrací na stranu hostujícího mužstva, Matěj Pelák vyslal ránu z kategorie nechytatelných do levého horního růžku. (2:3)
    6
    Vít Kučera využil otevřeného prostoru na spojce a proti dobře mířené střele do levého dolního rohu byl Zaplatílek bezmocný. (2:2)
    5
    Fanoušci tleskají, Maloměřice vedou! Jan Mucha si našel prostor kolem osobního strážce a vyslal tvrdou střelu do pravého víka. (2:1)
     
    3
    Jakub Padalík je tím, kdo fauloval skórujícího protihráče, odměnou mu jsou dvě minuty za stažení za dres. (1:1)
    3
    Vyrovnáno! Tomáš Kachlík nabral vysokou rychlost středem hřiště, navzdory pádu vyslal nechytatelnou střelu k levé tyčce. (1:1)
    1
    S notnou dávkou štěstí, ale přeci jen Vít Kučera sedmimetrový hod proměnil, střelu o břevno poslal těsně za brankovou čáru. (0:1)
     
    1
    Hned v první minutě vyloučení do domácích řad, které obdržel Adrián Gábriš za faulování na pravém křídle zakončujícího soka. Uvidíme sedmičku. (0:0)

    Milan Huppert

    SHC Maloměřice Brno
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    16 B V. Douda 0/0 0 0
    78 B M. Mazač 0/0 0 0
    22 B K. Zaplatílek 0/0 0 0
    14 PK R. Číž 2/0 0 1
    48 P A. Gábriš 6/0 0 1
    43 PK F. Havlík 1/0 0 0
    55 P P. Hlavenka 0/0 0 1
    7 LS L. Horut 2/0 0 0
    46 PK T. Kachlík 4/0 0 0
    35 SS O. Krošík 1/0 0 2
    23 LS J. Mucha 8/2 0 0
    29 SS V. Svoboda 1/0 0 1
    9 LS J. Škalda 1/1 0 0
    6 PK M. Vaněk 4/0 0 1
    19 PS L. Ženatý 0/0 0 0
    Realizační tým 1 1 0
    Celkem 30/3 0 1 8 0
    TJ Cement Hranice
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    16 B J. Juráš 0/0 0 0
    26 B J. Tabara 0/0 0 0
    66 B F. Vyorálek 0/0 0 0
    33 LK F. Dořičák 0/0 0 0
    39 SS M. Filon 0/0 0 0
    25 LK M. Folwarczný 0/0 0 0
    51 P K. Galia 0/0 0 0
    12 PS Š. Klus 1/0 0 0
    31 PK D. Korger 4/0 0 1
    11 SS V. Kučera 6/2 1 0  
    77 P J. Padalík 0/0 0 1
    24 LS M. Pelák 4/0 0 0
    9 LS M. Pinkas 3/0 0 1
    88 SS L. Piwko 1/0 0 0
    18 LK J. Polášek 2/0 0 0
    10 P M. Třeštík 1/0 0 3  
    Celkem 22/2 1 0 6 2
    Rozhodčí: Fukala, Mohyla
    Diváci: 132
    bahis siteleri