Banská Bystrica – Zvolen 4:3 (kon.) | Košice – Spišská N. Ves 1:2 (2:3 po s.n.) | Humenné – Lipt. Mikuláš 5:3 (kon.)
Nové Zámky – Michalovce 3:2 (kon.) | Poprad – HC Slovan 1:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
HC 19 Humenné
5:3 (3:1, 0:1, 2:1)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 01.03.2024, 18:00 • Zimný štadión Humenné • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Humenné dáva gól!
    Je rozhodnuté. Gólom do prázdnej bránky spečatil víťazstvo HANNU KURU. Stav je 5:3.
    Asistencie: Horvát.
     
    54:39
    Humenné dáva gól!
    V Humennom môžu na ľadovú plochu lietať šiltovky! VADIM PERESKOKOV a jeho presný tretí zásah v dnešnom zápase. Až by sa dal gól rozdeliť, kľudne by si polovicu zobral aj Krajňák, ktorý predviedol dravý prienik až k bráne Krasikova. Strelec gólu následne v predbránkovom území puk dorazil do brány. Opäť čiastočne zlyhala defenzíva Liptákov. Stav je 4:3.
    Asistencie: Krajňák.
     
    43:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci vyrovnávajú stav dnešného duelu! MARTIN REWAY využil chybu obrancu domácich Šimona, ktorý sa hral nebezpečne s pukom. Strelec gólu dostal presnú prihrávku pred bránu, odkiaľ už nemal inú šancu, ako streliť gól. Stav je 3:3.
    Asistencie: Quince, Lahtinen.
     
    24:29
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci znižujú už len na jednogólový rozdiel! Kombinácia Egleho so strelcom gólu MATHEWOM BERRYM. Ten si prebral presný pas od svojho spoluhráča a parádnym backhandom zakončil až za chrbát brány Kozla. Domáci gólman mohol len ťažko niečo urobiť. Naopak Berry si pripisuje už druhý gól v dnešnom stretnutí. Stav je 3:2.
    Asistencie: Egle.
     
    19:58
    Humenné dáva gól!
    Nakoniec Humenčania dávajú aj tretí gól! JAKUB LINET dokázal doraziť do brány Krasikokovov puk, ktorý mu vypadol z lapačky po strele jedného z hráčov domácich. Defenzíva Liptákov už po niekoľkýkrát v prvej tretine zlyhala. Tentokrát si Liptáci nedali pozor na predbránkové územie. Stav je 3:1.
    Asistencie: Šoltés.
     
    18:08
    Humenné dáva gól!
    Humenčania otáčajú vývoj stretnutia v závere prvej tretiny! VADIM PERESKOKOV nastúpil na ľad rovno z trestnej lavice a rútil sa v samostatnom nájazde na Krasikova. Krasikov síce zmenšil strelecký uhol, Pereskokov dokázal perfektne načasovať zakončenie a zapisuje sa už ako druhý strelec zápasu. Stav je 2:1.
    Asistencie: Vaško.
     
    13:38
    Humenné dáva gól!
    Veľká príležitosť Humenčanov a je z toho gól! Domáci vyrovnávajú stav ešte v prvej tretine. Výborná kombinácia Meliška a Pereskokova. VADIM PERESKOKOV síce trafil puk do brány korčuľou, tak arbitri uznali, že to nebolo úmyselné a gól platí. Stav je 1:1.
    Asistencie: Meliško, Parshin.
     
    04:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Veľká príležitosť a fantastická robota hostí! MATHEW BERRY si našiel perfektnú prihrávku na pravom krídle, Humenčania trocha prepadli v obrane. Nádherne si dokázal položiť brankára Kozla a následne mu puk zasunul popri pravej žrdi rovno do brány. Stav je 0:1.
    Asistencie: Hraško.

    Adam Kovaľ

    Branky a nahrávky: 14. Pereskokov (Meliško, Parshin), 19. Pereskokov (Vaško), 20. Linet (Šoltés), 55. Pereskokov (Krajňák), 60. Kuru (Horvát) – 5. Berry (Hraško), 25. Berry (Egle), 44. Reway (Quince, Lahtinen)


    HC 19 Humenné: Kozel (Boľo) – Novota, Sergienko, Parshin, Krajňák, Pereskokov – Meliško, Sredl, Lapšanský, Foss, Kuru – Pacalaj, Ťavoda, Borov, Linet, Šoltés – Šimon, Novický, Horvát, Thomka, Vaško
    Trenér: Martin Štrba

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov (Pajpach) – Žilka, Ullman, Avtsin, Quince, Reway – Lalík, Mezovský, Nauš, Egle, Berry – Hraško, Fekiač, Valigura, Kriška, Lahtinen – Tkáč, Vankúš, Nespala
    Trenér: Juraj Faith

    Rozhodčí: Orolin, Kalina – Stanzel, Hajnik – Martinko (VBR)
    bahis siteleri