Česká Lípa – Mladá Boleslav 6:14 (kon.) | Královské Vinohrady – Liberec 9:6 (kon.) | Bohemians – Tatran 1:6 (kon.)
Ostrava – Karlovy Vary 6:5 (2:1 po s.n.) | Vítkovice – BUTCHIS 17:0 (kon.) | Pardubice – Black Angels 3:6 (kon.)
Chodov – Sparta 7:6 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
9:6 (2:2, 2:2, 5:2)
FBC Liberec
Sobota 02.03.2024, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady, Praha 2 • Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    Ondřej PLÍHAL - 9:6
     
    59:06
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Brankář Futschik rozehrál přes celé hřiště míček přímo na rozběhlého ONDŘEJE PLÍHALA, který si skákavou přihrávku zvládl zpracovat, a poté umístit svou střelu mezi tři tyče. Asistence: Mikuláš Futschik.
    Lukáš TROJÁČEK - 8:6
     
    58:44
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ TROJÁČEK střílí v dnešním utkání hattrick poté, co si po hezké kombinaci se Zbyňkem Stuchlíkem seběhl před bránu, odkud už neměl sebemenší problém s překonáním brankáře hostů. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    Marek KORYCH - 7:6
     
    56:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Drama je na světě! Poté, co se MAREK KORYCH chopil na rohu velkého brankoviště odraženého míčku z čepele soupeře, vyslal střelu na bránu domácích, která rozvlnila síť a snížila stav utkání na 7:6. Asistence: Adam Stýblo.
    Adam STÝBLO - 7:5
     
    46:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácím se nepodařilo vyvést míček, čehož využil Marek Korych svou střelou na bránu domácích. Ačkoli si s tímto pokusem brankář Vinohrad poradil, tak na dorážku ADAMA STÝBLA byl už příliš krátký. Asistence: Marek Korych.
    Ivan PERGLER - 7:4
     
    45:09
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Odražený míček od zadního mantinelu poslal zadovkou Ondřej Plíhal na IVANA PERGLERA, který se z bezprostřední vzdálenosti nemýlil. Asistence: Ondřej Plíhal.
    Lukáš TROJÁČEK - 6:4
     
    41:33
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Zbyněk Stuchlík našel nebráněného LUKÁŠE TROJÁČKA na středu hřiště, jehož střela ze střední vzdálenosti končí za zády Devátého. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
    Antonín PRAŽÁK - 5:4
     
    40:27
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Ondřej Plíhal rozehrál standardku na vrchol hřiště na ANTONÍNA PRAŽÁKA, který si přihrávku zpracoval a poté svou dělovkou propálil brankáře hostů. Asistence: Ondřej Plíhal.
    Vojtěch WIENER - 4:4
     
    38:41
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Jakub Faksa si naváděl míček za bránu Vinohrad, odkud našel sbíhajícího kapitána VOJTĚCHA WIENERA na přední tyči, který svou prudkou ránou neumožnil domácímu brankáři zavčas zakročit. Asistence: Jakub Faksa.
    Bartoloměj SMOLKA - 4:3
     
    35:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec využívá svou přesilovku a ztrácí na svého soupeře už jen jednu branku. Filip Smutný obdržel z levé strany přihrávku a ihned hledal na středu hřiště BARTOLOMĚJE SMOLKU, jehož štiplavá rána končí v síti domácích. Asistence: Filip Smutný.
    Lukáš TROJÁČEK - 4:2
     
    26:29
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Na ose hřiště našel Pavel Hájek prudkou přihrávkou sbíhajícího Lukáše Trojáčka, který na nic nečekal a vyslal z první míček k levé tyči. Asistence: Pavel Hájek.
    Vojtěch KRUPIČKA - 3:2
     
    25:40
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Dělovku soupeře vyrazil brankář Devátý pouze před sebe, míček si našel František Urbánek, jehož pokus byl taktéž neúspěšný. O poslední slovo se postaral VOJTĚCH KRUPIČKA, který s jistotou trefil při dorážce z poloviny odkrytou bránu. Asistence: František Urbánek.
    18:38 Jakub FAKSA - 2:2
     
    18:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté velmi rychle využívají přesilovou hru, díky čemuž je stav utkání opět nerozhodný. O první střelu v přesilovce se z osy hřiště postaral JAKUB FAKSA, jehož ránu přes zakrytý výhled propustil za svá záda brankář Vinohrad. Asistence: Prokop Ferdan.
    10:53 Vojtěch KRUPIČKA - 2:1
     
    10:53
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Domácí nepolevují a po gólu VOJTĚCHA KRUPIČKY se dostávají do těsného jednobrankového náskoku. VOJTĚCH KRUPIČKA se opřel od levého mantinelu do střely, kterou umístil pod horní tyč. Asistence: Matěj Horák
    10:00 Zbyněk STUCHLÍK - 1:1
     
    10:00
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Zblokovanou střelu Jiřího Procházky z téměř poloviny hřiště si našel před bránou ZBYNĚK STUCHLÍK, na kterého už byl brankář Devátý příliš krátký. Asistence: Jiří Procházka.
    02:58 Prokop FERDAN - 0:1
     
    02:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    PROKOP FERDAN otevírá skóre utkání poté, co jej našel úplně osamoceného na druhé straně Jakub Faksa. Přemisťující brankář domácí neměl šanci na úspěch. Asistence uvedena později.

    Jakub Hladký


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 10. Z. Stuchlík (Ji. Procházka), 11. Krupička (M. Horák), 26. Krupička (Urbánek), 27. Trojáček (P. Hájek), 41. Pražák (Plíhal), 42. Trojáček (Z. Stuchlík), 46. Pergler (Plíhal), 59. Trojáček (Z. Stuchlík), 60. Plíhal (Futschik) – 3. Ferdan, 19. Faksa (Ferdan), 36. B. Smolka (Smutný), 39. Wiener (Faksa), 46. Stýblo (Korych), 57. Korych (Stýblo)


    Využití: 0:2. Zásahy brankářů: 26:18.
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Futschik (Křepelka) – Trojáček, Araks, Krupička, Čuda, Ji. Procházka, Ja. Procházka (C) – Pužman, Pergler, Pražák, D. Gärtner, M. Horák, T. Gärtner, Z. Stuchlík, Keller, P. Hájek, Bajko, Plíhal, Urbánek.
    FBC Liberec: Devátý (Chlad) – Ferdan, Šoltys, Fišera, Bitman, Dolejš – Wiener (C), Faksa, Korych, Smutný, Kopecký, Stýblo, F. Kučera, Velc, Rozkovec, Bäcksbacka, Čumperlík, B. Smolka.
    bahis siteleri