Radek Roušal - Luke Neale (zruš.) | Mateusz Legierski - Matouš Kohout Vítěz: Legierski (kon.)
Vladimír Lengál - Daniel Torres Vítěz: Torres (kon.) | Ronald Paradeiser - Attila Korkmaz Vítěz: Paradeiser (kon.)
Patrik Kincl - Piotr Wawrzyniak Vítěz: Kincl (kon.)
zrušeno
Radek Roušal - Luke Neale

Sobota 02.03.2024, 19:30 • Ostravar Aréna, Ostrava • Oktagon MMA
     
    Duel mezi Radkem Roušalem a Lukem Nealem je na poslední chvíli zrušen. Důvodem je zdravotní problém na anglické straně. (18:12:28)
     
    Vážení

    Zápas je vypsán do pérové váhy a oba borci tento limit splnili. Ruchy navážil 66,2 kilogramů, za to jeho protivník byl lehčí o 300 gramů.
    Staredown obou borců byl intenzivní a i s fyzickým kontaktem, ale nic ostřejšího se neudálo, to ovšem neplatilo na tom veřejném.
     
    Radek "Ruchy" Roušal
    MMA bilance: 2 výhry / 0 porážek (OKTAGON: 2 výhry / 0 porážek)


    Osmadvacetiletý postojář od svého přechodu na MMA se soustředí na sestřelování britských zápasníků. Nejprve na Štvanici předvedl kontrolovaný výkon proti Herczegovi a zapsal svou premiérovou výhru. První šampión organizace DFN se představil také ke konci loňského roku v O2 aréně. Zde se mu postavil Kallum Parker a tentokrát to jak jednoznačná práce pro Ruchyho nebyla. Angličan se nebál jít do přestřelek, ve kterých ovšem nebyl lepší, a tak si Roušal zapsal druhou výhru v řadě. Před domácím publikem bude chtít předvést přestřelku i s nebezpečným Nealem.

    Dokáže Ruchy zaznamenat svou třetí výhru v řadě?
     
    Luke Neale
    MMA bilance: 3 výhry / 1 porážka (OKTAGON: 0 výher / 0 porážek)


    Úspěšný anglický zápasník má již za sebou čtyři profesionální střetnutí v rámci smíšeného bojového umění. Neale z nich dokázal vyhrát třikrát, přičemž všechny dokázal ukončit před limitem. Prezentuje se především tvrdými přestřelkami, které mu také vynesly triumfy. Před svou premiérou v OKTAGONu nastoupil naposledy 11. listopadu proti Robu Bennettovi. Toho ukončil nakonec až ve druhém kole na zabijácký Ground & Pound.

    Povede se mu ve své premiéře pod žlutočernými barvami šokovat Roušala?
     
    Krásný sobotní večer z nejtvrdšího města republiky, tedy Ostravy! Od 18:00 v Ostravar Aréně odstartuje nabitý turnaj OKTAGONu 54. Event přinese devět zápasů nového ročníku Tipsport Gamechangeru, který se odehraje v lehké váze. Karta bude doplněna také zápasy dvou českých bojovníků. Jeden se představí na prelims a druhý v titulovém zápase střední váhy. My jsme si připravili pět atraktivních střetnutí, v prvním z nich se střetne tvrďák Radek Roušal proti anglickému Luke Nealovi.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.

    Matyáš Kotlan

    bahis siteleri