FC Košice – Trenčín 0:0 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 1:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Michalovce 0:2 (kon.)
konec
MFK Skalica
1:2 (0:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
sk Sobota 09.03.2024, 15:00 • MFK Skalica • Niké liga - skupina o udržanie sa • 1. kolo
     
    76
    Skalica dala gól! Tak predsa len sa nám zápas dramatizuje, keď ADAM KRČÍK získal loptu pred šestnástku hostí a pripravil si loptu na pravačku, z ktorej vyslal nádhernú strelu padajúcu k ľavej žrdi a Hruška sa naťahoval márne! Bez asistencie
     
    54
    Banská Bystrica dala gól! Tak veľmi pekný gólový moment, o ktorý sa postaral MARTIN RYMARENKO a v tejto situácii využil pomoc veterného počasia vo svoj prospech, keď pohotovo zareagoval a všimol si vysoko postaveného Lukscha, preto sa rozhodol napriahnuť z veľkej vzdialenosti a domáci brankár sa už nestihol napriek šprintu včas vrátiť!
     
    39
    Banská Bystrica dala gól! Hostia však predviedli skvelú rýchlu útočnú akciu, pričom napokon prišla finálna prihrávka z ľavej strany do pokutového územia, na ktorú síce Polievka nedosiahol, ale DOMINIK VESELOVSKÝ už mohol zakončovať do úplne odkrytej domácej brány, keďže Luksch už predtým išiel na zem! Asistencia: Záhumenský

    Filip Kosnáč

    Branky: 76. Krčík – 39. Veselovský (Záhumenský), 54. Rymarenko (Hlinka)

    Karty:   55. Smékal (SKA), 89. M. Nagy (SKA), 89. Krčík (SKA) – 83. Považanec (BBY)


    MFK Skalica: Luksch – Krčík, Hradecky, Podhorin, Černek – M. Nagy (C), Hollý (59. Mášik) – Morong, Gaži (59. Matejov) – Haša (79. Sobczyk), Smékal.
    Náhradníci: Junas – Baumgartner, Ranko.

    MFK Dukla Banská Bystrica: Hruška – Záhumenský (75. Marquinho), Migaľa, Godál, Mensah, Pišoja – Hlinka, Richtárech (81. Považanec), Veselovský (75. Slebodník) – Rymarenko (90+1. Ľupták), Polievka (C) (81. Depetris).
    Náhradníci: Trnovský – Klimpl, Guimarães, Hanes.

    Rozhodčí: M. Ruc – T. Straka, R. Kuba
    bahis siteleri