Jihoafrická rep. – Mexiko 6:3 (kon.) | Turkmenistán – Lucembursko 3:4 (kon.) | Kyrgyzstán – Thajsko 4:9 (kon.)
konec
Turkmenistán
3:4 (0:2, 2:0, 1:2)
Lucembursko
Neděle 10.03.2024, 11:00 • Gorodskoj Katok, Biškek • Mistrovství světa - III. A Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Colm CANNON - 3:4
     
    59:04
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucembursko využívá přesilovku 56 sekund před koncem! Nádherně to trefil COLM CANNON. Ten si na pravé straně útočného pásma položil bránícího hráče a střelou švihem vymetl bližší horní růžek nad lapačkou brankáře Myradova. To nešlo trefit lépe – 3:4. Asistence: Sacha Backes a Philippe Vincenc.
    56:20 Bajmyrat BAJMYRADOV - 3:3
     
    56:20
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Turkmenistán srovnává rychle využitou přesilovkou! Po výjezdu zpoza branky našel BAJMYRAT BAJMYRADOV mezírku pod betony brankáře Lepageho – 3:3. Asistence: Arslan Nurijev.
    44:13 Colm CANNON - 2:3
     
    44:13
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucemburčané strhávají vedení na svou stranu! Sacha Backes vymyslel parádní přihrávku na COLMA CANNONA, který zblízka zamířil do poloodkryté klece – 2:3. Asistence: Sacha Backes.
    35:21 Gurbanmyrat TANNYJEV - 2:2
     
    35:21
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a to znamená vyrovnání! Jerkin Kakabajev poslal do uniku GURBANMYRATA TANNYJEVA. Turkmenský bek si počínal jako zkušený útočník, když situaci vyřešil nechytatelnou ranou nad vyrážečku brankáře – 2:2. Asistence: Jerkin Kakabajev.
    24:50 Alexandr VAHOVSKIJ - 1:2
     
    24:50
    Turkmenistán právě vstřelil branku!
    Je tu kontaktní gól Turkmenistánu! Do střílené přihrávky Amangeldiho Aganijazova pohotově vložil hokejku ALEXANDR VAHOVSKIJ, který usměrnil kotouč za záda Lepageho – 1:2. Asistence: Amangeldi Aganijazov a Dovrangeldi Baijajev.
    05:33 Claude MOSSONG - 0:2
     
    05:33
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    A je to o dva góly! Lucemburčané se prosazují sekundu před skončením klasické přesilové hry. Thierry Beran našel zpoza branky CLAUDEHO MOSSONGA, který z pravého kruhu zamířil ke vzdálenější tyčce. Asistence: Thierry Beran.
    04:24 David CHURCH - 0:1
     
    04:24
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucembursko přesilovku 5 na 3 využívá! Colm Cannon střílel z osy kluziště. Brankář Myradov zasáhl betonem, ovšem kotouč vyrazil na levý kruh, kde byl DAVID CHURCH a proti jeho zakončení se strážce svatyně Turkmenů nestihl přesunout. Asistence: Colm Cannon a Thierry Beran.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 25. Vahovskij (Aganijazov, Baijajev), 36. Tannyjev (Kakabajev), 57. Bajmyradov (Nurijev) – 5. Church (Cannon, Beran), 6. C. Mossong (Beran), 45. Cannon (Backes), 60. Cannon (Sacha Backes, Vincenc)


    Turkmenistán: Myradov (Čarijev) – Annasaparov, Aganijazov (A), Kakabajev, Hydyrov, Tannyjev, Kakajanov, Kakajev – Gurbanov (C), Vahovskij, Barkovskij – Geldimyradov, Jesenov, Dovletmyradov (A) – Baijajev, Nurijev, Bajmyradov – Bajhanov.
    Trenér: Bajram Allajarov

    Lucembursko: Lepage (Cruchten) – Church, Beran, P. Vincens, Mykkänen, Dino Mededovic, Kramer – Backes, Cannon, C. Mossong – Zrika, A. Vincens, M. Mossong – Lasis, Nunes, Demir Mededovic – Mota.
    Trenér: Christer Eriksson

    Rozhodčí: Gal (USA) – Aslanbey (TUR), Kučava (GEO)

    Diváci: 100
    bahis siteleri