Bournemouth – Luton 4:3 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
4:3 (0:3)
Luton Town
Středa 13.03.2024, 20:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Antoine SEMENYO - 4:3
     
    84
    Bournemouth právě vstřelil branku! Nádherná akce domácích přináší dokonání obratu! ANTOINE SEMENYO si mezi nohama prohodil Doughtyho, přihrál Ünalovi, naběhl si na jeho zpětnou přihrávku do volného prostoru a namířil si to do pokutového území, pak prudkou ránou ke vzdálenější tyči překonal Kaminskiho!
    64. Antoine SEMENYO - 3:3
     
    64
    Bournemouth právě vstřelil branku! Nevídaný návrat domácích do zápasu! Dlouhé přenesení hry Christieho napříč útočnou polovinou si u postranní čáry zpracoval Antoine Semenyo, navedl si míč do pokutového území, kde si jej připravil na levačku a přesnou přízemní střelou k bližší tyči překonal Kaminskiho!
     
    62
    Bournemouth právě vstřelil branku! Po rohu se nejdříve k nebezpečné hlavičce dostal Enes Ünal, jeho hlavička si neproklestila cestu do sítě, následnou dorážku ILJY ZABARNÉHO pak už zpoza brankové čáry odvracel Alfie Doughty a domácím pomohly hodinky rozhodčího Alissona, které potvrdily, že míč už byl těsně za brankovou čárou!
     
    50
    Bournemouth právě vstřelil branku! Ze sedmého rohu se domácí zprvu neprosadili, odražený míč pak ale hlavou nasměroval do pokutového území Chris Mepham, DOMINIC SOLANKE si jej zpracoval zády k brance, parádně se pak uvolnil a zblízka snadno překonal Kaminskiho! Ještě se ale bude prověřovat, zda Mepham nebyl v ofsajdu.
     
    45+1
    Luton Town právě vstřelil branku! To už je naprosto neuvěřitelná produktivita Lutonu! Issa Kaboré ze středu hřiště přihrál do volného prostoru ROSSU BARKLEYMU, ten si to namířil do pokutového území a prudkou ránou nedal Netovi nejmenší šanci zasáhnout!
    31. Chiedozie OGBENE - 0:2
     
    31
    Luton Town právě vstřelil branku! Hostům vyšla skvělá rychlá akce a vedou 2:0! Alfie Doughty si vyměnil míč s Chongem a rozběhl se po levé straně, poté přesným pasem před branku vyzval k jednoduchému skórování CHIEDOZIEHO OGBENEHO!
    9. Tahith CHONG - 0:1
     
    9
    Luton Town právě vstřelil branku! Nečekaný úvod zápasu! Luton skóruje hned ze své první útočné akce, když Kaboré z pravé strany posunul míč do pokutového území na Jordana Clarka, jehož skvělý centr hlavou umístil do sítě TAHITH CHONG!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 50. Solanke (Mepham), 62. Zabarnyj, 64. Semenyo (Christie), 84. Semenyo (Ünal) – 9. Chong (J. Clark), 31. Ogbene (Doughty), 45+1. Barkley (Kaboré)

    Karty:   69. Smith (BTH) – 30. J. Clark (LTN), 66. Ogbene (LTN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 14:4. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:11.
    AFC Bournemouth: N. Neto (C) – Smith (71. Adams), Zabarnyj, Mepham, Ouattara – Christie (90+6. Hill), Cook – Semenyo, Scott (46. Tavernier), Sinisterra (46. Ünal) – Solanke (90+1. Billing).
    Náhradníci: Travers – Faivre, Kluivert, Kerkez.

    Trenér: Andoni Iraola

    Luton Town: Kaminski – Burke, Mengi, Hašioka (68. Mpanzu) – Kaboré, J. Clark, Barkley (88. Berry), Doughty – Ogbene (88. Townsend), Chong (73. Woodrow) – Morris (C).
    Náhradníci: Shea, Krul – Z. Nelson, Piesold, Martins.

    Trenér: Rob Edwards

    Rozhodčí: Alisson – Perry, Meredith

    Diváci: 11 198
    bahis siteleri