Bournemouth – Luton 4:3 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
4:3 (0:3)
Luton Town
Středa 13.03.2024, 20:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+8
    Další tutovka Enese Ünala! Ten zakončoval přečíslení Bournemouthu čtyři na dva a dostal se do obrovské příležitosti, ovšem nevyzrál na Kaminskiho!
     
    90+6
    Střídání v týmu AFC Bournemouth:
    ze hřiště odchází Ryan Christie, přichází James Hill.
     
    90+2
    Doughty zaváhal při rozehrávce u vlastního pokutového území, podklouzl při kličce Semenyovi a míče se ujal naprosto osamocený Ünal prudkou ránou míjí branku!
     
    90+1
    Střídání v týmu AFC Bournemouth:
    ze hřiště odchází Dominic Solanke, přichází Philip Billing.
     
    88
    Střídání v týmu Luton Town:
    ze hřiště odchází Chiedozie Ogbene, přichází Andros Townsend.
     
    88
    Střídání v týmu Luton Town:
    ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Luke Berry.
    84. Antoine SEMENYO - 4:3
     
    84
    Bournemouth právě vstřelil branku! Nádherná akce domácích přináší dokonání obratu! ANTOINE SEMENYO si mezi nohama prohodil Doughtyho, přihrál Ünalovi, naběhl si na jeho zpětnou přihrávku do volného prostoru a namířil si to do pokutového území, pak prudkou ránou ke vzdálenější tyči překonal Kaminskiho!
     
    73
    Střídání v týmu Luton Town:
    ze hřiště odchází Tahith Chong, přichází Cauley Woodrow.
     
    71
    Střídání v týmu AFC Bournemouth:
    ze hřiště odchází Adam Smith, přichází Tyler Adams.
     
    71
    Další tutovka Lutonu! Ze standardní situace odcentroval Doughty, Carlton Morris pak hlavou sice nenasměroval míč na branku, ovšem přímo před Barkleyho, jenž zblízka trestuhodně míjí branku!
     
    69
    Adam Smith zatáhl za rozběhnutého Chonga, za což si vysloužil žlutou kartu, do Chonga navíc velmi nebezpečně zajel skluzem Zabarnyj.
     
    68
    Střídání v týmu Luton Town:
    ze hřiště odchází Daiki Hašioka, přichází Pelly Ruddock Mpanzu.
     
    66
    Žlutou kartu za hru rukou dostává Chiedozie Ogbene.
    64. Antoine SEMENYO - 3:3
     
    64
    Bournemouth právě vstřelil branku! Nevídaný návrat domácích do zápasu! Dlouhé přenesení hry Christieho napříč útočnou polovinou si u postranní čáry zpracoval Antoine Semenyo, navedl si míč do pokutového území, kde si jej připravil na levačku a přesnou přízemní střelou k bližší tyči překonal Kaminskiho!
     
    62
    Bournemouth právě vstřelil branku! Po rohu se nejdříve k nebezpečné hlavičce dostal Enes Ünal, jeho hlavička si neproklestila cestu do sítě, následnou dorážku ILJY ZABARNÉHO pak už zpoza brankové čáry odvracel Alfie Doughty a domácím pomohly hodinky rozhodčího Alissona, které potvrdily, že míč už byl těsně za brankovou čárou!
     
    54
    Po rohu Doughtyho se do vzduchu zavěsil Carlton Morris, proti jeho hlavičce předvedl famózní zákrok Norberto Neto, míč pak dorazil do sítě Tahith Chong, ovšem z těsného ofsajdu!
     
    52
    Bournemouth rychle vybojoval míč a domácí si to bleskově namířili do pokutového území, kde Tavernier uvolnil Semenya, ten si hodil míč na levačku a těsně přestřelil branku Lutonu!
     
    50
    Bournemouth právě vstřelil branku! Ze sedmého rohu se domácí zprvu neprosadili, odražený míč pak ale hlavou nasměroval do pokutového území Chris Mepham, DOMINIC SOLANKE si jej zpracoval zády k brance, parádně se pak uvolnil a zblízka snadno překonal Kaminskiho! Ještě se ale bude prověřovat, zda Mepham nebyl v ofsajdu.
     
    46
    Střídání v týmu AFC Bournemouth:
    ze hřiště odchází Alex Scott, přichází Marcus Tavernier.
     
    46
    Střídání v týmu AFC Bournemouth:
    ze hřiště odchází Luis Sinisterra, přichází Enes Ünal.
     
    45+1
    Luton Town právě vstřelil branku! To už je naprosto neuvěřitelná produktivita Lutonu! Issa Kaboré ze středu hřiště přihrál do volného prostoru ROSSU BARKLEYMU, ten si to namířil do pokutového území a prudkou ránou nedal Netovi nejmenší šanci zasáhnout!
    31. Chiedozie OGBENE - 0:2
     
    31
    Luton Town právě vstřelil branku! Hostům vyšla skvělá rychlá akce a vedou 2:0! Alfie Doughty si vyměnil míč s Chongem a rozběhl se po levé straně, poté přesným pasem před branku vyzval k jednoduchému skórování CHIEDOZIEHO OGBENEHO!
     
    30
    Jordan Clark ostrým skluzem zasáhl Ryana Christieho, rozhodčí Alisson pak domácím ponechal výhodu a při nejbližším přerušení se vrátil ke Clarkově zákroku.
     
    16
    Luis Sinisterra po levém křídle vnikl až před hostující branku, zblízka ale nevyzrál na Kaminskiho!
    9. Tahith CHONG - 0:1
     
    9
    Luton Town právě vstřelil branku! Nečekaný úvod zápasu! Luton skóruje hned ze své první útočné akce, když Kaboré z pravé strany posunul míč do pokutového území na Jordana Clarka, jehož skvělý centr hlavou umístil do sítě TAHITH CHONG!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 50. Solanke (Mepham), 62. Zabarnyj, 64. Semenyo (Christie), 84. Semenyo (Ünal) – 9. Chong (J. Clark), 31. Ogbene (Doughty), 45+1. Barkley (Kaboré)

    Karty:   69. Smith (BTH) – 30. J. Clark (LTN), 66. Ogbene (LTN)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 14:4. Rohy: 11:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:11.
    AFC Bournemouth: N. Neto (C) – Smith (71. Adams), Zabarnyj, Mepham, Ouattara – Christie (90+6. Hill), Cook – Semenyo, Scott (46. Tavernier), Sinisterra (46. Ünal) – Solanke (90+1. Billing).
    Náhradníci: Travers – Faivre, Kluivert, Kerkez.

    Trenér: Andoni Iraola

    Luton Town: Kaminski – Burke, Mengi, Hašioka (68. Mpanzu) – Kaboré, J. Clark, Barkley (88. Berry), Doughty – Ogbene (88. Townsend), Chong (73. Woodrow) – Morris (C).
    Náhradníci: Shea, Krul – Z. Nelson, Piesold, Martins.

    Trenér: Rob Edwards

    Rozhodčí: Alisson – Perry, Meredith

    Diváci: 11 198
    bahis siteleri