Tatran – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.)
po prodl.
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
5:4 (2:0, 1:3, 1:1 - 1:0)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 14.04.2024, 17:30 • O2 arena, Praha • Livesport Superliga • Superfinále
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za sledování onlajnu a přeji všem pěkný zbytek dnešního večera. (20:19:13)
     
    Tatran Střešovice zvítězil nad Mladou Boleslaví 5:4 po prodloužení, a obhájil tak mistrovský titul z loňské sezony.

    Skóre velmi dramatického duelu otevřel Šimon Vavroušek, na nějž navázal Tomáš Hanák. Jeho branka se sice zkoumala u videa, ale rozhodčí žádnou závadu na gólu nenašli, a tak Střešovice šly do vedení 2:0. Tento náskok Mladá Boleslav smazala ve druhé části, když nejprve snížil Jakub Vařecha a chvíli po něm srovnal Patrik Suchánek. Na jeho trefu vzápětí odpověděl Marek Beneš a Tatran znovu vedl. Boleslavi se povedlo opět vyrovnat zásluhou Jana Zoufalého. Ve třetí části poslal Střešovice do vedení znovu Marek Beneš. Pár minut před koncem však skvělou tečí vyrovnal Michal Sládek. O vítězství Tatranu tak rozhodl až v prodloužení druhou trefou v utkání Tomáš Hanák.
     
    Hráči Tatranu ještě běží poděkovat svým fanouškům, kteří v O2 areně předvedli fantastickou atmosféru.
     
    Všichni členové Tatranu už mají své medaile a Marek Beneš přebírá pohár pro vítěze Livesport Superligy v sezoně 2023/24.
    ... a pak i pohár pro mistra letošní sezony!
     
    Střešovice tak završují svou pohádku, kdy zvítězily v Poháru mistrů v Poháru Českého florbalu, získaly prezidentský pohár pro vítěze základní části Livesport Superligy a nyní také zvítězily v BigBoard Superfinále 2024.
     
    Tatran si za malou chvíli přijde pro Pohár pro vítěze BigBoard Superfinále 2024, a tedy pro vítěze Livesport Superligy v sezoně 2023/24.
    Nejprve zlaté medaile pro Tatran...
     
    Členové týmu Mladé Boleslavi si převzali medaile a gratulují soupeři k dalšímu úspěchu.
     
    Zklamaní poražení finalisté si nyní sedli na provizorní podium a čekají, až všichni členové týmu převezmou stříbrné medaile.
    Poražení finalisté si jdou pro stříbrné medaile
     
    Pro stříbro si nyní přicházejí florbalisté Mladé Boleslavi, kteří po druhém místě v základní části končí také jako vicemistři Livesport Superligy pro sezonu 2023/24.
     
    Ocenění nyní přebírají také rozhodčí Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička.
     
    Tomáš Hanák je vyhlášen hvězdou BigBoard Superfinále Livesport Superligy 2024!
     
    Přichází čas na oceňování.
     
    Tatran znovu vítězí v prodloužení a obhajuje mistrovský titul!
     
    62:55
    Konec zápasu.
    62:55 Tomáš HANÁK - 5:4
     
    62:55
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice dávají gól v prodloužení, a získávají tak mistrovský titul! Autorem vítězné branky je TOMÁŠ HANÁK, který si vyjel z pravé strany a tahem vypálil. Na jeho střelu si sice Bauer sáhl, ale cestě do brány jí nezabránil.

    Matěj Kourek


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 7. Vavroušek (Šindelář), 12. T. Hanák (Mare. Beneš), 29. Mare. Beneš (T. Hanák), 56. Mare. Beneš (Havlas), 63. T. Hanák – 26. Vařecha (Delong), 27. Suchánek (Tomašík), 36. Zoufalý (Gašparík), 58. Sládek (Tomašík)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Jurco (Kliment) – Meliš, Kisugite, Tlapák, Sládeček, F. Eliáš – A. Kučera, Mare. Beneš (C), Havlas, T. Hanák, Vavroušek, Šindelář, Kreysa, Sádlo, Šimek, J. Boček, Mar. Čermák, Čelakovský, Kolísko.
    Trenér: Milan Fridrich

    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Týc) – Suchánek, Zakonov, Besta, Punčochář, Feigl, Zoufalý, Gruber – Tomašík (C), D. Šebek, Sládek, D. Beneš, Vařecha, Delong, Gašparík, J. Bína, Tokoš, Šourek, Bergman.
    Trenér: Joonas Naava

    Rozhodčí: Lukáš Čížek a Lukáš Laštovička

    Diváci: 13541
    bahis siteleri