Chodov – Vítkovice 3:5 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
3:5 (1:2, 0:1, 2:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 14.04.2024, 14:00 • O2 arena, Praha • ČEZ Extraliga žen • Superfinále
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji všem za sledování onlajnu a přeji Vám hezký zbytek dne. (16:41:18)
     
    Ženské BigBoard Superfinále 2024 je minulostí! Vítězkami ČEŽ Extraligy v sezoně 2023/24 se staly florbalistky Vítkovic, které porazily v superfinále Chodov 5:3. Rytířky tak po roce obájily mistrovský titul.

    Skóre otevřela už ve čtvrté minutě Michaela Kubečková. O vyrovnání se po spolupráci s Lucií Baldreichovou postarala Karolína Mezerová. O chvíli později však Vítkovice znovu vedly zásluhou Simony Grapenaové. Ve druhé části padla jediná branka, ovšem stála za to. Jessica Kabelková vymetla neskutečně levou šibenice branky Christiánové a zvýšila v závěru prostřední periody na 3:1. Také úvod třetí části se Vítkovicím povedl, když už po 35 sekundách skórovala po chybě Chodova Sára Seevaldová. Lvice sice v závěru zápasu snížily gólem Kristiny Belicové. Kapitánka Vítkovic se však prosadila znovu, když trefila prázdnou branku. Na 3:5 už jen upravovala Daniela Frantíková a Rytířky se tak radují ze sedmého mistrovského titulu od chvíle, kdy se sezona ukončuje superfinálovým dnem.
     
    Chodov ani na pátý pokus neporazil v superfinále Rytířky z Vítkovic, tentokrát se poprvé v historii vzájemných zápasů v superfinále ani nemuselo prodlužovat.
     
    Vítkovice tak posedmé vítězí v superfinále a slaví další mistrovský titul!
     
    Celý tým včetně toho realizačního má na sobě vítězné růžové kloboučky.
    1. SC TEMPISH Vítkovice - florbalové šampionky pro sezonu 2023-24
     
    Hráčky týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice právě přebírají zlaté medaile za první místo v ČEZ Extralize, když v BigBoard Superfinále 2024 porazily Chodov 5:3.
     
    Soupeřky si nyní vzájemně gratulují a za chvíli přijde na řadu předání zlatých medailí pro vítězky dnešního superfinále.
     
    Celá O2 arena teď tleská vítězkám základní části a poraženým finalistkám letošní ČEZ Extraligy, florbalistkám Chodova.
    Florbalistky Chodova přebírají stříbrné medaile
     
    Pro stříbro si právě kráčejí florbalistky FAT PIPE Florbalu Chodov, které tak pošesté v historii superfinále přebírají medaile za druhé místo nejvyšší české ženské florbalové soutěže.
     
    Pro ocenění si přišly dnešní rozhodčí Barbora Beranová a Lucie Hejnová.
     
    Nejlepší hráčkou superfinále je zvolena kapitánka Vítkovic Sára Seevaldová.
     
    Nyní je čas na oceňování.
     
    Vítkovice vítězí a obhajují titul vítěze Superfinále ČEZ Extraligy!
    Hráčky Vítkovic obhájily mistrovský titul!
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Vítkovice drží míček za brankou a o vítězi je jasno!
    58:59 Magdalena PLÁŠKOVÁ - 3:5

    Matěj Kourek

    Branky a nahrávky: 12. Mezerová (Baldreichová), 55. Belicová (Vávrová), 59. Frantíková (Plášková) – 4. Kubečková, 15. Grapenaová (Sikorová), 40. Kabelková (Kubalčíková), 41. Seevaldová (Husková), 57. Seevaldová (Staňková)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 15:17.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Bačková) – Skalíková, Naavaová, Fáčková, Frantíková (C), Balková, Vejvodová, Havlíčková – Plášková, Štolbová, Vávrová, Kovaříková, Břeská, Chudá, Prontekerová, Baldreichová, Mezerová, Belicová, Jiříková.
    Trenér: Ondřej Neuman

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Příleská (Karasová) – Staňková, Matýsková, Willlmanová, Lenfeldová, Smetanová – Kabelková, Šponiarová, Kubalčíková, Kubečková, Seevaldová (C), Husková, Maroszová, Hyršová, Planková, Sikorová, Grapenaová, Drzymalaová, Gajdošová.
    Trenér: Dušan Dudešek

    Rozhodčí: Barbora Beranová a Lucie Hejnová

    Diváci: 10647
    bahis siteleri