Malajsie – Mongolsko 2:14 (kon.) | Kuvajt – Indonésie 8:7 (kon.)
konec
Kuvajt
8:7 (2:3, 3:1, 3:3)
Indonésie
Pátek 19.04.2024, 17:00 • Ice Skating Rink, Kuwait City • Mistrovství světa - IV. Divize • 3. kolo
Partner:
    Závěrečné sekundy a radost hokejistů Kuvajtu.
     
    Indonésie se už ve hře bez brankáře nedokázala dostat do nějaké větší šance! Po závěrečné siréně naplno vypukla kuvajtská radost! Domácí celek vítězí 8:7 a získává stříbrné medaile na šampionátu IV. Divize!
    54:22 Abdaláh AL-MARAGÍ - 8:7
     
    54:22
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Kuvajťané zase strhávají vedení zpět na svou stranu! Ilja Drozděckich dobruslil puk v levém rohu kluziště. Odsud našel ABDALÁHA AL-MARAGÍHO, který zblízka poslal kotouč k levé Raisově tyčce – 8:7. Asistence: Ilja Drozděckich.
    51:33 Lucas SALOMO - 7:7
     
    51:33
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Indonésie potřebovala na vyrovnání 9 sekund! Po špatné rozehrávce soupeře se dostal mezi kruhy k puku LUCAS SALOMO, který švihem vymetl pravý horní růžek Barvíkovy branky. Bez asistence.
    51:24 Kenneth Dero Siregar - 7:6
     
    51:24
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Indonésie se nevzdává! KENNETH DERO SIREGAR zavezl puk k brance podél pravého hrazení a z již poměrně ostrého úhlu zamířil nad levé rameno kuvajtského gólmana – 7:6. Asistence: Muchammad Athalaa Azqa.
     
    49:33
    Teď se ale Indonésané dostali do přečíslení 2 na 1! Domácí podržel rychlým přesunem Barvík.
    47:16 Bojan ZIDAREVIĆ - 7:5
     
    47:16
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Tohle domácí sehráli skvěle! Alí as-Sarráf nahrál na levý kruh Iljovi Drozděckichovi. Ten posunul mezi kruhy pro BOJANA ZIDAREVIĆE a Rais se proti střele do odkryté klece už nestihl včas přesunout. Kuvajt tedy poprvé odskakuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Ilja Drozděckich a Alí as-Sarráf.
     
    47:09
    Ilja Drozděckich donutil k faulu Daffu Bagaskaru! Přesilovka 4 na 3 pro Kuvajt.
     
    46:58
    Síly na ledě se vyrovnají. Mohamed al-Maraqí podrazil Jonathana Ryana Nugrahu, který pak navíc nešťastně spadl na mantinel. Hráč Indonésie opustil kluziště jen s pomocí zdravotníků.
     
    45:42
    Za držení je vyloučen Muchammad Athalaa Azqa. Přesilovka pro Kuvajt, který má šanci odskočit.
     
    45:02
    Ilja Drozděckich najížděl sám na branku soupeře. Šel do forhendové kličky, ovšem Izzan Rais ho vychytal! Dvacetiletý brankář Indonésie sice dostal šest gólů, ale také předvedl řadu pěkných zákroků.
    43:21 Bojan ZIDAREVIĆ - 6:5
     
    43:21
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka Kuvajtu! Ilja Drozděckich si vzal kotouč, obkroužil s ním branku a naservíroval ho pro BOJANA ZIDAREVIĆE, který ho zblízka uklidil za Raise – 6:5. Asistence: Ilja Drozděckich.
     
    42:21
    Ilja Drozděckich se už chystal střílet z mezikruží, ovšem byl podražen Daffou Bagaskarou. Kuvajt si zahraje přesilovku.
    41:23 Lucas SALOMO - 5:5
     
    41:23
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Haykal Kaykobad si s trochou štěstí obhodil mezi bruslemi zkušeného Zidareviće a dostal se až před branku. Jeho střelu ještě Barvík vyrazil, ovšem proti dorážce LUCASE SALOMA byl již bezmocný – 5:5. Asistence: Haykal Kaykobad.
     
    38:45
    Dorážku Lucase Saloma obětavě zablokoval Alí as-Sarráf! Ten do zakončení protihráče padl a dostal to někam do oblasti krku. To bylo hodně nebezpečně. Doufejme, že bude as-Sarráf v pořádku.
     
    33:37
    Abdulazíz al-Maraghí vyhodil puk mimo hrací plochu. Přesilovka pro Indonésii.
     
    33:36
    Dvě obrovské šance Kuvajtu! Obě měl Ilja Drozděckich, který v krátkém sledu dvakrát ujel obráncům Indonésie, ale v obou případech ho vychytal Rais!
    32:30 Alí AS-SARRÁF - 5:4
     
    32:30
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 se prosazuje ALÍ AS-SARRÁF! Ten se dostal do samostatného úniku a byť to vypadalo, že mu kotouč sjel z hole, ještě se pro něho natáhl a usměrnil ho mezi betony gólmana Indonésie – 5:4. Asistence: Jasím al-Awadhí.
     
    32:19
    Bojan Zidarević srazil k ledu brankáře Raise a dostává dvouminutový trest. Zidarević se pak gólmanovi soupeře omluvil.
     
    31:44
    Rizqi Akira Prijanto dostal dvě minuty za sekání.
    30:34 Ilja DROZDĚCKICH - 4:4
     
    30:34
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Dokonce ve vlastním oslabení završuje hattrick ILJA DROZDĚCKICH! Toho poslal do úniku Bojan Zidarević a Drozděckich překonal Raise kličkou do bekhendu – 4:4. Asistence: Bojan Zidarević.
     
    29:25
    Vyloučení v týmu Kuvajt:
    Jasím al-Awadhí – 2 min., hákování.
    29:25 Kenneth Dero Siregar - 3:4
     
    29:25
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Také hokejisté Indonésie zužitkovali početní výhodu! Skvělou individuální akci předvedl KENNETH DERO SIREGAR, který se zleva natlačil před Barvíka, forhendovou kličkou si ho položil a zasunul kotouč do branky.
     
    28:56
    Vyloučení v týmu Kuvajt:
    Mohamed al-Maraqí – 2 min., hákování.
     
    28:30
    A Kuvajt mohl skóre i otočit! Bojan Zidarević zblízka nepřekonal brankáře Raise!
    28:09 Ilja DROZDĚCKICH - 3:3
     
    28:09
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka Kuvajtu! ILJA DROZDĚCKICH se natlačil do zakončení z pravé strany a pověsil puk pod horní tyčku. Je tedy srovnáno – 3:3. Asistence: Alí as-Sarráf.
     
    27:58
    Vyloučení v týmu Indonésie:
    Ronald Chandra – 2 min., hákování.
     
    17:25
    Mohamed al-Maraqí dostal dvě minuty za faul kolenem.
    16:12 Bojan ZIDAREVIĆ - 2:3
     
    16:12
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Ilja Drozděckich zachytil puk na modré čáře a z bekhendu nahrál před branku BOJANOVI ZIDAREVIĆOVI. Ten udělal Raisovi bekhendovou kličku a někde pod betony gólmana Indonésie poslal hrací předmět do síťky – 2:3. Asistence: Ilja Drozděckich.
     
    15:57
    Při hře 4 na 4 se natlačil před branku Alí as-Sarráf, který ale ztroskotal na pravém betonu Raise! Následně se domácí hráč rozbil o mantinel a hra byla přerušena. Snad ale bude v pořádku.
     
    15:25
    Vyloučení v týmu Indonésie:
    Jeremiah Praptasuganda – 2 min., držení.
     
    14:29
    Mohamed ad-Duajdž přibrzdil háčkem unikajícího protihráče a dostal dvě minuty.
     
    09:11
    Ilja Drozděckich je vyloučen za sekání. Přesilovka pro Indonésii.
    08:39 Kenneth Dero Siregar - 1:3
     
    08:39
    Indonésie právě vstřelila branku!
    A je to už o dva góly! Nahození spoluhráče Abrahama Novendry tečoval těsně před brankou KENNETH DERO SIREGAR a kotouč skončil za brankovou čarou – 1:3. Asistence: Abraham Novendra a Muchammad Athalaa Azqa.
    08:20 Daffa FADILLA - 1:2
     
    08:20
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Hráči Indonésie otáčejí skóre! V situaci 2 na 1 uvolnil Keionne Zea na pravé straně najíždějícího DAFFU FADILLU, který se prosadil střelou na bližší tyčku – 1:2. Asistence: Keionne Zea.
     
    06:30
    Obrovskou šanci měl Abdaláh al-Asúsí, který zakončoval z pozice kousek před brankovištěm. Skvělý zákrok pravým betonem si však připisuje Rais.
    05:29 Abraham NOVENDRA - 1:1
     
    05:29
    Indonésie právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Střelu Kennetha Dera Siregara z pravého kruhu Barvík neudržel na své hrudi. Kotouč se odrazil k ABRAHAMOVI NOVENDROVI, který ho zametl za záda v Česku narozeného brankáře Kuvajtu a rozjásal početný kotel fanoušků Indonésie – 1:1. Asistence: Kenneth Dero Siregar a Rizqi Akira Prijanto.
    04:19 Ilja DROZDĚCKICH - 1:0
     
    04:19
    Kuvajt právě vstřelil branku!
    Je tu první gól zápasu! ILJA DROZDĚCKICH si s lehkostí vybruslil na pravý kruh a střelou švihem nad lapačku překonal Raise. Asistence: Bojan Zidarević.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Drozděckich (Zidarević), 17. Zidarević (Drozděckich), 29. Drozděckich (as-Sarráf), 31. Drozděckich (Zidarević), 33. as-Sarráf (al-Awadhí), 44. Zidarević (Drozděckich), 48. Zidarević (Drozděckich, as-Sarráf), 55. al-Maragí (Drozděckich) – 6. Novendra (Siregar, Prijanto), 9. Fadilla (Zea), 9. Siregar (Azqa, Azqa), 30. Siregar, 42. Salomo (Kaykobad), 52. Siregar (Azqa), 52. Salomo


    Kuvajt: Barvík (al-Umrán) – al-Awadhí (A), M. al-Maraqí, Chaláf, ad-Duajdž (A), al-Fúdárí – as-Sarráf, B. Zidarević, Drozděckich – M. al-Adžmí, A. al-Maragí (C), al-Marí – al-Chašram, al-Asúsí, al-Maraghí – D. ad-Dáí, H. al-Adžmí.
    Trenér: Marko Zidarević

    Indonésie: Rais (Putra) – Prijanto, Kaykobad, Athalaa Azqa, Nugraha, Chandra (C), Bennerscheidt, Yussanto – Siregar, Novendra, Hafiz – Salomo, Wijaya (A), Praptasuganda – Zea, Saputra (A), Fadilla – Sutanto.
    Trenér: Jevgenij Nurislamov

    Rozhodčí: Wikstrand (NOR) – Al Farsí (UAE), Chua (MAS)

    Diváci: 300
    bahis siteleri