Teplice B – Jablonec B 4:2 (kon.) | Ústí n. L. – Kolín 4:1 (kon.) | Č. Lípa – Ml. Boleslav B 0:4 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
4:1 (2:0)
SK Sparta Kolín
Pátek 17.05.2024, 18:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • 3. Česká fotbalová liga (B) • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    76. Adam BOUGUETOUTA - 4:1
     
    76
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Čtvrt hodiny před koncem základní hrací doby si berou domácí zpět třígólový náskok! Přihrávku do pokutového území dostal Marek Červenka, který nebyl sám před Tůmou hladový a poslal míč před úplně prázdnou branku ADAMU BOUGUETOUTOVI, jemuž odkrytá branka problém nenadělala – 4:1!
    58. Dominik VESELÝ - 3:1
     
    58
    Kolín právě vstřelil branku!
    Kolínští přeci jen dramatizují toto utkání! K odraženému míči se v pokutovém území dostal DOMINIK VESELÝ, který parádní střelou z otočky trefil míč k levé tyči Němcovy branky a snižuje na rozdíl dvou branek – 3:1!
    55. Adam ČIČOVSKÝ - 3:0
     
    55
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    O vítězi tohoto utkání je nejspíše rozhodnuto! Přihrávku za kolínskou obranu obdržel ADAM ČIČOVSKÝ, který si parádně pohlídal své postavení a nenacházel se v ofsajdové pozici. Poté si parádně obhodil brankáře Tůmu, kterému nevyšel skluz a pro ústeckého útočníka nebyl problém zakončit do odkryté branky – 3:0!
    33. Stephane Ismael Ouattara DAO - 2:0
     
    33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Parádní akce posílá domácí po půlhodině hry do dvoubrankového vedení! Míče se na útočné polovině zmocnil STEPHANE ISMAEL OUATTARA DAO, vyměnil si ho těsně před pokutovým územím se svým spoluhráčem a záložníkovi Pobřeží Slonoviny poté už neudělalo zakončení pod břevno Tůmovy branky žádný problém – 2:0!
    4. Jakub MAREŠ - 1:0
     
    4
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí následně odskakují do brzkého vedení! Míč dostal přihrávkou na pravé křídlo osamocený JAKUB MAREŠ, tváří v tvář jednomu z kolínských obránců doběhl před pokutové území a dokázal zakončit parádním dloubáčkem, na který neměl Tůma šanci dosáhnout – 1:0!

    Matyáš Hampl

    Branky: 4. Mareš, 33. Dao, 55. Čičovský, 76. Bouguetouta – 58. Veselý

    Karty:   48. Spychka (UNL) – 43. Čapek (KOL), 56. Hakl (KOL), 59. Douděra (KOL)


    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Němec – Březina, Bárta, Adekuoroye (81. Čítek), Spychka – Dao (72. Bouguetouta), Čičovský (81. Tarasenko), Kučera, Richter – Mareš (C) (56. Červenka), Černý (72. Buneš).
    Náhradníci: Četverik – Severa.

    Trenér: Jozef Šišjak

    SK Sparta Kolín: Tůma – Hakl, Veselý (81. Jaroš), Vondráček (C), Beránek, Čapek, Snížek, Rybička (68. Koděra), Copa, Milec, Soběslav.
    Náhradníci: Myška – Soukup, Breda.

    Trenér: František Douděra

    Rozhodčí: Bohata – Šťastný, Šůma

    Diváci: 625