Jablonec B – Velvary 2:3 (kon.) | Kolín – Chlumec n/C 3:3 (kon.) | Most/Souš – Přepeře 1:2 (kon.)
Živanice – Zápy 1:0 (kon.)
konec
SK Sparta Kolín
3:3 (0:2)
FK Chlumec nad Cidlinou
Sobota 25.05.2024, 10:30 • Brankovická 1216, Kolín • 3. Česká fotbalová liga (B) • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    81
    Kolín právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Sparta Kolín vyrovnává stav tohoto utkání! Přihrávka našla na pravé straně pokutového území volného PETRA RYBIČKU, který z velkého úhlu poslal míč o levou tyč do chlumecké branky a začíná se opět od začátku – 3:3!
     
    76
    Kolín právě vstřelil branku!
    Kolínští z následného rychlého protiútoku snižují znovu na rozdíl jedné branky! Balon dostal na pravou stranu František Hakl a parádním centrem našel ve vápně hlavu PETRA RYBIČKY, který uklidil míč k pravé tyči – 2:3!
     
    62
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    Chlumečtí odskakují zpět do dvoubrankového vedení! Obrana Kolína opět propadla a přihrávka z pravé strany našla před odkrytou Tůmovou brankou úplně volného LUKÁŠE HÁJKA, pro kterého už nebyl problém zakončit do sítě – 1:3!
     
    58
    Kolín právě vstřelil branku!
    Kolínští svůj velký tlak ze startu druhého poločasu přetavili v branku! Milec vyvezl míč až k pokutovému území, kde si ho spolu vyměnili dva kolínští fotbalisté a následná přihrávka před prázdnou branku našla volného PETRA RYBIČKU, pro kterého nebyl problém odkrytou branku trefit – 1:2!
     
    36
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    Domácí po další chybě Milce inkasují podruhé v zápase a Chlumec vede už o dvě branky! Centr z levé strany poslal do pokutového území Vojtěch Řezníček, na malém vápně sklepl míč pod sebe Tomáš Bastin na DANIELA FIŇKA, jehož rána z prostoru na penaltě skončila uklizená u pravé tyče – 0:2!
     
    31
    Chlumec nad Cidlinou právě vstřelil branku!
    Chlumečtí se z následné nenápadné akce dostávají do prvního vedení v tomto utkání! Václav Milec zachyboval po dlouhém míči za kolínskou obranu a nevyhrál důležitý souboj, poté se k míči dostal ROMAN ČÁP, jenž si všiml vyběhnutého Tůmy a zakončil k pravé tyči – 0:1!

    Matyáš Hampl

    Branky: 58. Rybička, 76. Rybička, 81. Rybička – 31. Čáp, 36. Finěk, 62. Hájek

    Karty:   79. Copa (KOL) – 71. Hrabík (CCN), 73. Finěk (CCN)

    Neproměněná penalta: 79. Bastin (CCN), brankář Tůma zneškodnil


    SK Sparta Kolín: Tůma – Hakl, Veselý (46. Jaroš), Vondráček (C), Beránek, Čapek, Snížek (66. Breda), Copa (82. Myška), Koděra (46. Rybička), Milec, Soběslav.
    Trenér: František Douděra

    FK Chlumec nad Cidlinou: Brát – Hájek, Veselka (C), Bastin (87. Labík), Řezníček, Finěk (89. Ludvík), Kopáč, Soukeník, Vaníček, Čáp (87. Strasser), Rudavskij.
    Náhradníci: Ordelt – Cholasta.

    Trenér: Tomáš Hrabík

    Rozhodčí: Řeháček – Hanousek, Pánek

    Diváci: 170