Třinec – Znojmo 2:1 (kon.) | Frýdlant n/O – Blansko 5:1 (kon.) | Hodonín – Bohunice 1:3 (kon.)
Rosice – Zlínsko 1:2 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (0:1)
1. SC Znojmo FK
Sobota 25.05.2024, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • 3. Moravskoslezská fotbalová liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    90+6. CARNEIRO - 2:1
     
    90+6
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané v poslední minutě otáčejí výsledek na svou stranu! Kombinaci na jeden dotek po pravé straně zakončil po přihrávkách Yakubuho a Ayooly střelou z oblasti penaltového puntíku René Dedič. Jeho pokus letící k levé tyči si srazil do vlastní branky JOAO MIGUEL CARNEIRO RODRIGUES! Domácí vedou 2:1!
     
    90+2
    Žlutou kartu obdržen člen realizačního týmu Znojma, konkrétně trenér Rui Amorim.
     
    90+1
    Další zakopnutí balónu je potrestáno žlutou kartou, kterou viděl znojemský Quinvula.
     
    90
    Za protesty vůči odpískanému faulu uviděl žlutou kartu trenér Třince Hejdušek.
     
    87
    Silas mohl rozhodnout zápas! Dadak podcenil soupeře, ten jej přesprintoval a zamířil sám z pravé strany na třineckou branku. Silas měl vedle sebe ještě spoluhráče, ale vsadil na své schopnosti a prudkou střelou po zemi orazítkoval bližší tyč třinecké branky!
     
    87
    Cienciala nakonec dohrál, jeho místo zaujal Ayoola.
     
    83
    Třinečtí vystřídali, Bolfa nahradil obránce Brak.
     
    80
    Omasta přetáhl centr z pravé strany, přesto Třinečtí pokračovali v útoku a celá akce vyústila ve střelu Yakubuho z hranice šestnáctky, kterou Škugor vytáhl vedle brány.
     
    75
    Hosté znovu zkoušeli zdržovat hru, nyní za to viděl žlutou kartu kapitán Ivanovič.
    73. DADAK - 1:1
     
    73
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Rohový kop Machuči z levé strany prodloužil Viegas na zadní tyč k LUKÁŠI DADAKOVI, který v záklonu napálil míč prudce za brankovou čáru – 1:1!
     
    69
    Žlutou kartu za bránění v rozehrávce přímého kopu dostal Pedro.
     
    67
    Trojité střídání na straně Znojma. Hřiště opustili Velosa, Nzanza a Ferreira, místo nich vyběhli na trávník Silas, Quinvula a Neto.
     
    60
    Zajímavá akce Třince! Po pravé straně pláchl Konečný, odcentroval na přední tyč, kam si naběhl Yakubu, jenže ten hlavou přizvedl míč nad bránu.
     
    59
    Domácí střídají, Samiec zamířil na lavičku, místo něj přišel Machuča.
     
    54
    Znojmo střídá, Abdellaouiho nahradil Marcelino.
     
    48
    Po centru Omasty z pravé strany se k hlavičce dostal Samiec, ale jeho střelu brankář Škugor vyrazil robinsonádou vedle tyče.
     
    46
    Dobrou příležitost měl z pravé strany Nzanza, který si naběhl s míčem do pokutového území a stříleným centrem donutil k zákroku brankáře Mrózka. Třinecký gólman míč vyrazil jen vedle sebe, kde byl pohotový Avbdellaoui, který sice bleskově vypálil, ale jeho pokus zablokoval třinecký obránce.
     
    46
    Domácí trenér o přestávce sáhl k dvěma změnám. Na hřiště už nenastoupili Bartůněk s Vlachovským, místo nich přišli Yakubu a Konečný.
     
    42
    Bessa dohrál, na trávník místo něj zamířil Frigerio.
     
    39
    Bartůněk zezadu šlápl na Adriana, který následně upadl. Rozhodčí za tento faul už potrestal domácího hráče žlutou kartou.
    29. FERREIRA - 0:1
     
    29
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou trochu překvapivě do vedení! Centr Nzanzy z pravé strany zamířil do malého vápna na zadní tyč, kde zůstal nepokrytý FELIPE DUARTE GOMES FERREIRA, který nechytatelnou hlavičkou umístil míč ke spojnici levé tyče a břevna – 0:1!
     
    10
    První zajímavá šance zápasu! Viegas vysunul prudkou přihrávkou na levé straně Nzanzu, ten naznačil střelu, ale místo toho ještě přihrál zpět dobíhajícímu Abdellaouimu, který z pravé strany vypálil nad břevno třinecké branky.

    Igor Mainka

    Branky: 73. Dadak, 90+6. Carneiro (vla.) – 29. Ferreira

    Karty:   39. Bartůněk (TRI), 90. Hejdušek (TRI) – 69. Pedro (ZNO), 75. Ivanovič (ZNO), 90+1. Quinvula (ZNO), 90+2. Amorim (ZNO)


    FK Třinec: Mrózek – Omasta, Szewieczek, Dadak, Bolf (83. Brak) – Bartůněk (46. Yakubu), Zinhasovič – Vlachovský (46. Konečný), Samiec (59. Machuča), Cienciala (87. Ayoola) – Dedič (C)
    Náhradníci: Adamuška – Orság.

    Trenér: Hejdušek.

    1. SC Znojmo FK: Škugor – Viegas, Carneiro, Ivanovič (C), Bessa (42. Frigerio) – Nzanza (67. Quinvula), Adrian, Pedro, Velosa (67. Silas) – Ferreira (67. Neto), Abdellaoui (53. Marcelino).
    Náhradníci: Joaquin – Afonso.

    Trenér: Amorim.

    Rozhodčí: Mikeska – Malý, Vlk.

    Diváci: 157