Devils Zlín – Brno 5:11 (kon.) | Kanci Uh. Brod – HC Boskovice 2:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 9:5 (kon.)
Devils Zlín – HC Boskovice 10:2 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Brno 3:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 4:8 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
2:5 (0:3, 2:2)
HC Boskovice inline
Sobota 25.05.2024, 09:00 • Zimní stadion Uherský Brod • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Já vám děkuji za pozornost, a při dalším utkání na slyšenou. (10:03:23)
     
    Dnešní utkání sleduje 37 diváků.
     
    Konec zápasu.
     
    38:06
    Na druhé straně se do obdobně slibné pozice Martin Červenka. Jeho prudký pokus od levého kruhu sice vypadal velmi slibně, ani přesto ale jeho střela z první neskončila za zády gólmana.
     
    35:07
    Blízko k završení hattricku měl nyní Lukáš Cik. Jeho únik dva na jednoho ale nakonec neskončil ani střelou, natožpak jakýmkoli ohrožení brány soupeře. Právě jmenovaný obránce nedokázal zpracovat nabídku, po které mohl pálit do poloprázdné svatyně.
     
    32:48
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Toto byla velká chyba jednoho z obránců domácích. Ten před vlastním brankovištěm trestuhodně přišel o kotouč. Díky tomu se tak STANISLAV HUSÁK následně dostal do velmi snadné pozice pro zakončení. Asistence: Lukáš Cik.
     
    31:26
    Vypadá to, že ani tato početní výhoda nepřinese změnu skóre, a to i přesto, že se dostali k zakončení i oslabení domácí. Pokus Jiřího Suhrady ale skončil pouze na betonu gólmana.
     
    29:58
    Vyloučení v týmu IHC KANCI Uherský Brod:
    Jiří Karafiát – 1,5MIN, podrážení.
     
    27:04
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě nevzdávají! Již o druhou branku Brodu se postaral JIŘÍ SUHRADA, a to více než deset minut před koncem. Díky tomu by se nám přece jenom ještě nějaká závěrečná zápletka mohla ukázat. Asistence: Milan Šiller a Daniel Gazda.
     
    25:33
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Tak toto je bleskurychlá odpověď vážení! Po méně než minutě od snížení získal pro Boskovice zpátky tříbrankové vedení LUKÁŠ ŠMÍD. Asistence: Tomáš Müller.
     
    24:24
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Tak že by nám toto utkání přece jenom ještě přineslo závěrečnou dramatickou zápletku? Minimálně nás k ní přiblížil první brankou brodu DANIEL GAZDA. Ten tak skvěle využil úniku dva na jednoho. Asistence: Jiří Suhrada a Milan Šiller.
     
    22:58
    Tak toto je velká škoda pro Davida Rauše. První početní výhoda utkání přinesla mu umožnila jeho nebezpečné zakončení. Tato střela ale nakonec byla tak přesná, že skončila pouze na pravé tyčce svatyně soupeře.
     
    21:28
    Vyloučení v týmu HC Boskovice inline:
    Lukáš Cik – 1,5MIN, hákování.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:27
    Boskovice právě vstřelily branku!
    A máme tady další kotouč v síti Brodu! Již podruhé se o něj postaral LUKÁŠ CIK. Jeho branka těsně před koncem úvodní půle by mohla přinést výrazné uvolnění nálady na střídačce Boskovic.. Asistence: Stanislav Husák.
     
    18:22
    Tak nyní měli hráči Uherského Brodu zatím největší šanci na prosazení se. Nakonec celé přečíslení Martina Červenky a Jiří Suhrady ale skončilo pouze zablokovanou střelou. Právě druhý jmenovaný se dostal k zakončení, jeho pokus ale trefil pouze hůl obránce.
     
    16:24
    Po vhazování po levici gólmana Brodu se k puku dostal jako první Tomáš Müller. Ten si ale kotouč nepohlídal a tak museli všichni jeho spoluhráči zakládat další akci z vlastní půle.
     
    14:23
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Tak toto je klíčový moment dámy a pánové! Hosté z Boskovic se v dnešním utkání dostávají poprvé do dvou brankového vedení. Největší zásluhu na této skutečnosti má zejména LUKÁŠ CIK. Ten totiž při svém zakončení z prostoru mezikruží přesně trefil praví horní růžek brány. Takový náskok by navíc mohl být již rozhodující. Asistence: Jakub Cik.
     
    11:48
    O vyrovnání se nyní pokusil Daniel Gazda. Tento zkušený obránce ale svou metelicí od pravého kruhu pouze těsně minul horní tyč. Celá akce tak končí pouze ztrátou puku.
     
    09:29
    Boskovice právě vstřelily branku!
    A máme tady první změnu skóre vážení! Téměř přesně v půlce poločasu se jako první prosadil TOMÁŠ MÜLLER. Ten tak zakončil bleskovou kombinaci svou střelou mezi betony. Nejdříve si nikdo nebyl jist zdali gól opravdu padl, nakonec ale z této situace odchází nešťastně právě domácí. Asistence: Lukáš Šmíd.
     
    07:48
    Úvod utkání zatím změnu skóre nepřinesl. Největší šanci měl na své holi pravděpodobně Stanislav Husák při své samostatném úniku na gólmana soupeře. K jeho smůle mu ale řádné zakončení znemožnil jeden z dotírajících obránců domácích.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC KANCI Uherský Brod: Nowak – Gazda, Heča, Rauš, Suhrada, Szabo – Červenka, Karafiát, Šiller
    Trenér: Jan Heča

    HC Boskovice inline: Külzler – Cik J., Cik L., Külzer, Fojt – Husák, Müller, Novotný, Ošlejšek, Šmíd
    Trenér: Nikolas Külzer

    Rozhodčí: Obadal, Blaha.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:00.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 25. Gazda (Suhrada, Šiller), 28. Suhrada (Šiller, Gazda) – 10. Müller (Šmíd), 15. Lukáš Cik (Jakub Cik), 20. Lukáš Cik (Husák), 26. Šmíd (Müller), 33. Husák (Lukáš Cik)


    IHC KANCI Uherský Brod: Nowak – Gazda, Heča, Rauš, Suhrada, Szabo – Červenka, Karafiát, Šiller
    Trenér: Jan Heča

    HC Boskovice inline: Külzler – Cik J., Cik L., Külzer, Fojt – Husák, Müller, Novotný, Ošlejšek, Šmíd
    Trenér: Nikolas Külzer

    Rozhodčí: Obadal, Blaha

    Diváci: 37