Devils Zlín – Brno 5:11 (kon.) | Kanci Uh. Brod – HC Boskovice 2:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 9:5 (kon.)
Devils Zlín – HC Boskovice 10:2 (kon.) | Kanci Uh. Brod – Brno 3:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 4:8 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
2:5 (0:3, 2:2)
HC Boskovice inline
Sobota 25.05.2024, 09:00 • Zimní stadion Uherský Brod • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    32:48
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Toto byla velká chyba jednoho z obránců domácích. Ten před vlastním brankovištěm trestuhodně přišel o kotouč. Díky tomu se tak STANISLAV HUSÁK následně dostal do velmi snadné pozice pro zakončení. Asistence: Lukáš Cik.
     
    27:04
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se ještě nevzdávají! Již o druhou branku Brodu se postaral JIŘÍ SUHRADA, a to více než deset minut před koncem. Díky tomu by se nám přece jenom ještě nějaká závěrečná zápletka mohla ukázat. Asistence: Milan Šiller a Daniel Gazda.
     
    25:33
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Tak toto je bleskurychlá odpověď vážení! Po méně než minutě od snížení získal pro Boskovice zpátky tříbrankové vedení LUKÁŠ ŠMÍD. Asistence: Tomáš Müller.
     
    24:24
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Tak že by nám toto utkání přece jenom ještě přineslo závěrečnou dramatickou zápletku? Minimálně nás k ní přiblížil první brankou brodu DANIEL GAZDA. Ten tak skvěle využil úniku dva na jednoho. Asistence: Jiří Suhrada a Milan Šiller.
     
    19:27
    Boskovice právě vstřelily branku!
    A máme tady další kotouč v síti Brodu! Již podruhé se o něj postaral LUKÁŠ CIK. Jeho branka těsně před koncem úvodní půle by mohla přinést výrazné uvolnění nálady na střídačce Boskovic.. Asistence: Stanislav Husák.
     
    14:23
    Boskovice právě vstřelily branku!
    Tak toto je klíčový moment dámy a pánové! Hosté z Boskovic se v dnešním utkání dostávají poprvé do dvou brankového vedení. Největší zásluhu na této skutečnosti má zejména LUKÁŠ CIK. Ten totiž při svém zakončení z prostoru mezikruží přesně trefil praví horní růžek brány. Takový náskok by navíc mohl být již rozhodující. Asistence: Jakub Cik.
     
    09:29
    Boskovice právě vstřelily branku!
    A máme tady první změnu skóre vážení! Téměř přesně v půlce poločasu se jako první prosadil TOMÁŠ MÜLLER. Ten tak zakončil bleskovou kombinaci svou střelou mezi betony. Nejdříve si nikdo nebyl jist zdali gól opravdu padl, nakonec ale z této situace odchází nešťastně právě domácí. Asistence: Lukáš Šmíd.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 25. Gazda (Suhrada, Šiller), 28. Suhrada (Šiller, Gazda) – 10. Müller (Šmíd), 15. Lukáš Cik (Jakub Cik), 20. Lukáš Cik (Husák), 26. Šmíd (Müller), 33. Husák (Lukáš Cik)


    IHC KANCI Uherský Brod: Nowak – Gazda, Heča, Rauš, Suhrada, Szabo – Červenka, Karafiát, Šiller
    Trenér: Jan Heča

    HC Boskovice inline: Külzler – Cik J., Cik L., Külzer, Fojt – Husák, Müller, Novotný, Ošlejšek, Šmíd
    Trenér: Nikolas Külzer

    Rozhodčí: Obadal, Blaha

    Diváci: 37