Opava – Vlašim 3:3 (kon.)
konec
Slezský FC Opava
3:3 (1:1)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Pátek 19.07.2024, 18:00 • Stadion v Městských sadech, Opava • Chance Národní Liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Opava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FELIX ČEJKA. A znovu je tu rychlá odpověď! Tentokrát se prosazují domácí! Matěj Hýbl zleva odcentroval před bránu. První spoluhráč nohou promáchl. Čejka, který dobíhal za ním, si balon nevědomky zpracoval a hned jak se zorientoval, ho i uklidil za záda brankáře. Šestá branka v zápase, skóre je 3:3.
     
    82
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAKUB HODEK. Peter Kareem vyhrál souboj s Jakubem Rezkem a rozehrál na Lukáše Musila. Ten si potáhl míč až na hranici vápna, všiml si nabíhajícího spoluhráče Hodka, kterému pak nedělalo problém uklidit míč za záda brankáře! Vlašim jde do vedení.
     
    61
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ MUSIL. Tak tomu se říká střídání! Hned z první akce se prosazuje Musil, který si pohlídal ofsajdové postavení a uklidil balon hlavou k tyčce!
     
    58
    Opava právě vstřelila branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je FILIP BLECHA. Blecha přibrzdil svůj pohyb těsně před kopnutím a poslal míč na druhou stranu, než kam skákal brankář.
     
    32
    Vlašim právě vstřelila branku!
    Autorem branky je PETR BREDA. Je srováno! Na rohový kop si naskočil nejlépe Breda, který se u zadní tyčky hlavou opřel do míče a s odrazem od země jej dostal do sítě Opavy!
     
    4
    Opava právě vstřelila branku!
    Autorem branky je SEBASTIAN PEJŠA. A je tu první branka! Domácím se podařilo roh soupeře zneškodnit a Rezek mohl upalovat na druhou stranu hřiště. V souboji u postranní čáry si poradil s protihráčem a poté také skvěle našel Sebastiana Pejšu. Ten placírkou uklidil balon do horního levého rohu!

    Matěj Šoba

    Branky: 4. Pejša, 58. Blecha (pen.), 85. Čejka – 32. Breda, 61. Musil, 82. Hodek

    Karty:   36. Lehký (VLA), 58. Spilka (VLA), 66. Onije (VLA), 90+2. Musil (VLA)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 11:18. Rohy: 6:4.
    Slezský FC Opava: A. Richter – Hýbl (90. Srubek), Helešic (75. Čejka), Janoščín (C), Pejša – Omale, Ondráček, Vincour, Blecha – J. Rezek, Mužík (70. Rataj).
    Náhradníci: Hafera, Babka – Blatný, Haitl, Whiffen.

    Trenér: Tomáš Zápotočný

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Spilka – Breda, Kurka, Kareem – Soukeník (60. Musil), Kulhánek (C), Onije, J. Franěk (60. Rosa) – Záviška, Lehký, Hodek (90+1. Biegon).
    Náhradníci: M. Kolář – F. Dostál, Li. Pernica, Holoubek, A. Pudil.

    Trenér: Aleš Majer

    Rozhodčí: Nehasil – Hrabovský, Mojžíš

    Diváci: 1250