Jihlava – HC Slovan B 3:2 (kon.) | Litvínov – K. Vary 1:3 (kon.) | Kolín – Vienna Capitals 5:4 (kon.)
Trenčín – Frýdek-M. 0:1 (po pr.) | Sparta – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Cracovia – Poprad 3:6 (kon.)
Vlci Žilina – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.) | Chomutov – Tábor 5:2 (kon.) | Litoměřice – Kladno 2:4 (kon.)
Třebíč – Znojmo 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Banská Bystrica 6:1 (kon.) | Nitra – Vsetín 4:2 (kon.)
Sokolov – Slavia 2:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Zvolen – Humenné 4:7 (kon.)
Kobra – Příbram 0:7 (kon.) | Fribourg – Vítkovice 4:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
HC Slovan Bratislava B
Úterý 15.08.2023, 17:30 • Zimní stadion Pelhřimov • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce. Dukla díky střele Burkova šla do vedení 2:1, za hosty ještě v přesilové hře dokázal vyrovnat Dudáš. Definitivně tak rozhodl až Štefančík, který pět minut před koncem překonal hostujícího brankáře bekhendem. Dukla tak v přípravě zůstává neporažená, naopak Modré krídla Slovan hned při svém prvním přípravném zápase prohrávají. Z dnešního utkání je to vše, díky za pozornost. (19:34:34)
     
    Konec zápasu.
     
    59:20
    Burkov hledal Rauše před brankou, přihrávka se mu ale nepovedla a odchovanec Dukly tak nemohl zakončovat. V posledních vteřinách Slovan odvolává brankáře, hosté zkusí hru v šesti!
     
    58:59
    Gadzhiev už se chystal na střídačku, do branky ho ovšem vrací zakázané uvolnění hostů.
     
    58:31
    Slovan místo rozehrání pouze vyhazuje puk na zakázané uvolnění.
     
    57:10
    Pořízek chtěl obloučkem vysoko nad ledem vyslat Vítězslava Brože do úniku, toho ale dobře bránil jeden z hráčů Modrých krídel, hosté tak nemuseli odrážet samostatný únik.
     
    56:20
    Slovan místo útočné akce ze středního pásma pouze nahodil puk za Berana, unavení hosté rychle střídají.
     
    55:40
    Zakázané uvolnění vrací hru k Beranovi.
    54:55 ŠTEFANČÍK - 3:2
     
    54:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla potřetí v řadě vede, tentokrát to může být velmi důležitý gól. Tomáš Havránek se snažil protlačit s pukem až k zakončení, to mu ovšem úplně nevyšlo. Dokázal ale vrátit puk na MARCELA ŠTEFANČÍKA, který se natáhl s pukem a překonal hostujícího brankáře po lehké kličce mezi nohama. Asistence: Tomáš Havránek.
     
    54:32
    Jihlava při přechodu do útočného pásma ztratila puk na modré, při zakládání útoku ve vlastním útočném pásmu se navíc dopustila zakázaného uvolnění.
     
    53:56
    Šik vybojoval puk pro Kočího a ten zkusil okamžitou střelu od modré, Gadzhiev na ni opět dobře viděl a bez větších potíží ji zlikvidoval.
     
    53:10
    Dukla dlouho musela bojovat o puk ve svém obranném pásmu, nakonec se jí to ale podařilo a Jihlava rozjela útočnou akci. Následné zakončení z kruhu Gadzhiev vyřešil svou vyrážečkou.
     
    52:15
    Vidovič vypálil z minimálního úhlu a Mamonov mohl odražený puk dorážet do odkryté branky, nedokázal se ale natáhnout pro puk, Jihlava tak tuto velkou šanci přežila bez úhony.
     
    51:34
    Aktuálně se hraje hlavně ve středním pásmu, oba týmy dobře brání na modré a nepouští své soupeře do větších příležitostí.
     
    50:45
    Jihlava se dlouho snažila vymyslet další akci v útočném pásmu, nakonec ale po nepřesné přihrávce sama sebe zbavuje útočného pásma.
     
    49:44
    O puk se dlouho bojovalo u mantinelu poblíž hostující střídačky, nakonec se šťastně odrazil na hokejku hostujícího týmu.
    48:39 DUDÁŠ - 2:2
     
    48:39
    Slovan B právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno, Modré krídla jako první využívají přesilovou hru. Po krátké kombinaci se k puku dostal TOMÁŠ DUDÁŠ a střelou z první uklidil puk přímo do horního rohu Beranovy branky. Asistence: Miroslav Preisinger, William Hauser.

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 13. Bartoš (Cachnín, Dundáček), 47. Burkov (Křehlík), 55. Štefančík (Havránek) – 25. Mamonov, 49. Dudáš (Preisinger, Hauser)


    HC Dukla Jihlava: Beran (Maláč) – Kolář, Kočí (A), Dundáček, Chvátal, Vala, Dudycha – Cachnín, Bartoš, Šik, Harkabus, Štefančík, Havránek, Křehlík, Rauš, Burkov, Meluzín (C), Pořízek, Brož
    Trenér: Viktor Ujčík

    HC Slovan Bratislava B: Gadzhiev (Andrisík) – Licko, Hauser, Volkov, Marcinko, Vidovič, Kralovič – Ožvald, Preisinger, Dudáš, Masnica, Včelka, Mamonov, Jendek, Adamčík, Petráš, Trubač
    Trenér: Ján Lipiansky

    Rozhodčí: Mejzlík, Polák – Augusta, Trávník

    Diváci: 196
    bahis siteleri