Jihlava – Zlín 3:5 (kon.) | Třinec – Opava 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vítkovice 2:6 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Znojmo 2:3 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:8 (kon.)
Motor ČB – Sparta 0:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (0:4, 2:0, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 28.09.2010, 15:15DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Vítkovice si odvážejí zasloužené tři body za vítězství 6:2. Tím ovšem program v havlíčkobrodské Kotlině zdaleka nekončí, od 18:30 hostí starší dorostenci Mladou Boleslav. Z tohoto utkání pro vás budeme rovněž připravovat textový on-line přenos. (17:19:24)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:06
    Ostravané se bez větších problémů ubránili a už jsou v plném počtu hráčů na ledě.
     
    58:48
    Žvátora držel v obranném pásmu puk dlouho na holi, čímž uspořil spoustu cenných sekund z vítkovického trestu, navíc se mu podařilo záhy vyhodit.
     
    58:05
    Rebelům se zatím v přesilovce vůbec nedaří, do útočného pásma a následných přesilovkových pozic se dosud probíjejí sporadicky a hodně těžce, nyní je zastavilo postavení mimo hru na útočné modré čáře.
     
    57:06
    Kolouch zachytil dlouhou nahrávku a jel tváří v tv ář gólmanu Zvolánkovi, zblízka však střílel nepřesně, když mu kotouč trochu sjel z hokejky. Po odpískání je vyloučen na 2 minuty Slovák (VIT) za podražení.
     
    56:43
    Na lavici hanby usedl Galajda (VIT), jenž se proti hokejovým pravidlům provinil nesportovní chováním a odsedí si za to desetiminutový osobní trest.
     
    55:50
    Galajda střílel z prostoru mezi kruhy, gólman Zvolánek byl však připravený a jeho razantní projektil vyrazil betonem do bezpečí.
     
    54:00
    Varga trefil odražený kotouč v levém kruhu z velkého úhlu, nesešteloval si však správně mířidla a zacílil těsně vedle branky gólmana Kubáně.
     
    52:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté vytvořili kolem brodské branky obrovský závar, kterému gólman Zvolánek úspěšně čelil a vytáhl ze svého arzenálu několik skvělých zákroků, ovšem poté přiťukl Roman Maliník zpoza branky kotouč MICHALU HLINKOVI, jenž střelou bez přípravy skóroval k bližší tyčce a dovršil svůj hattrick! Asistence: Roman Maliník.
     
    51:40
    Aktivní forvard Kucsera se nemazal s pukem v levém kruhu a poslal ho střelou zápěstím na gólmana Zvolánka, který ho ukryl v lapačce.
     
    50:30
    Po zpracování nahrávky se objevil v samostatném úniku Pavelka, který zamíchal s kotoučem na holi, jenže při této činnosti mu ujel až do rohu pásma. Na druhé straně kluziště zakončoval Ondráček, na brankáře Kubáně však nenašel účinný recept.
     
    49:31
    Brodský muž s maskou Zvolánek teď zneškodnil dvě nepříjemné střely z ideálních střeleckých míst, vzápětí střílel z prostoru pravého kruhu dalí vítkovický hráč, ale nepřesně.
     
    48:08
    Vrána zkoušel štěstí z pravé strany, brankář Zvolánek byl ve svém brankovišti na místě a u své levé tyčky ukryl kotouč v nachystané náruči.
     
    46:58
    Z levého kruhu zakončoval nikým nehlídaný Vác. Němec, jeho tvrdou ránu vyrazil gólman Kubáň svými betony. Na druhé straně ujel do rychlého brejku Kucsera, z několika kroků ovšem nastřelil jen gólmana Zvolánka, který mu dobře vykryl značnou část své brány.
     
    45:56
    Na trestnoiu lavici sudí vykázal Slováka (VIT), který si odnesl dvouminutový trest za sekání.
     
    45:27
    Hraje se ve strhujícím tempu. Nejdříve zasahoval gólman Kubáň, který si poradil s nepříjemnou ránou zblízka, poté likvidoval Řehákův projektil z pravého kruhu hrudí brankář Zvolánek a nakonec se v akci ocitl znovu strážce vítkovické svatyně, jenž vychytal z levého kruhu pálícího P. Blažka.
     
    44:00
    Po Žvátorovu přiťuknutí střílel z mohutného nápřahu Hruzík, vyprášil však jen nastavené Zvolánkovy betony. Záhy se k puku dostal Kucsera, jenže zakončoval z mezikruží hodně nepřesně, bránu minul o několik metrů.
     
    42:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Kotouč putoval po ose Michal Hlinka - Karel Richter - ROMAN MALINÍK, poslední jmenovaný obdržel nahrávku do předbrankového prostoru a úplně sám před brodskou svatyní vyzrál i na gólmana Zvolánka! Asistence: Karel Richter, Michal Hlinka.
     
    41:50
    Hosté se usadili v útočném pásmu, kde se jim dařilo úspěšně kombinovat, do nebezpečnějšího zakončení se však přes havlíčkobrodskou obranu neprotlačili.
     
    40:41
    Domácí jsou v plném počtu, pokračuje se s plným počtem hráčů na ledové ploše.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostřední části se dařilo lépe Rebelům, kteří zásluhou přesných zásahů Marka Milfaita a Jakuba Doležala snížili na 2:4. Před závěrečným dějstvím, které začne přibližně v 16:50, vedou Vítkovice v Havlíčkově Brodě 4:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    Pociecha pálil z vrcholu pravého kruhu, ale bránu netrefil. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu k brankáři Zvolánkovi, jenž jej schoval pod lapačkou.
     
    39:36
    M. Blažek zblokoval tvrdou střelu od modré čáry a s vypětím všech sil vytěsnil kotouč z obranného pásma Rebelů.
     
    38:41
    Za katr usedl M. Milfait (HBR) a odsedí si dvouminutový trest za hákování.
     
    38:33
    Přiťuknutý puk okamžitě napálil bez přípravy a velkého nápřahu na brodskou bránu Hlinka, gólman Zvolánek stál na správném místě a nadvakrát jeho pokus zlikvidoval.
     
    37:33
    Hra se teď rychle přelévá ze strany na stranu, po rychlém protiútoku si nabruslil do příznivé střelecké pozice Vrána, jenže svůj projektil nenasměroval k brankáři Zvolánkovi, protože mířil nepřesně.
     
    36:22
    Šebesta se hnal k volnému puku, cestu k němu mu však zatarasil důrazný obránce M. Blažek, jenž ho tělem nepustil k ležícímu kotouči, jehož se tak mohli nerušeně ujmout brodští mladíci.
     
    35:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Pavel Blažek s JAKUBEM DIOLEŽALEM vytvořili na vítkovickou defenzívu pořádný tlak, druhý jmenovaný se probil k zakončení z pravého kruhu a přízemním střeleckým pokusem poslal kotouč přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Pavel Blažek.
     
    34:43
    Kotouč opustil hrací plochu a skončil na vítkovické střídačce. Rozhodčí ho vhodí zpět do hry ve středním pásmu.
     
    33:44
    Na druhé straně pálil útočník Šebesta, na brankáře Zvolánka, jenž byl ve svém brankovišti dobře postavený a připravený zasáhnout, si však nepřišel.
     
    33:21
    Varga nahodil kotouč od modré čáry a gólman Kubáň měl zcela zakrytý výhled, zasáhnout tak stihl na poslední chvíli a puk vytěsnil vyrážečkou do bezpečí.
     
    32:32
    Havlíčkův Brod je kompletní, ubránit se mu nedalo ani moc práce.
     
    31:51
    Domácí hráči se zatím velmi organizovaně a účinně brání, Vítkovicím nedávají ve svém obranném pásmu ani kousek prostoru a daří se jim získávat kotouče, které okamžitě vyhazují do soupeřova pásma.
     
    31:16
    Hostům nevyšel dobře přechod do útočného pásma, na modré čáře je zastavilo odpískané postavení mimo hru.
     
    30:32
    Brankář Kubáň měl spoustu práce, když mladí Rebelové vydatně ostřelovali jeho svatyni. Teď však jejich tlak na chvíli pomine, na trestnou lavici je za napadení vykázán Musil (HBR).
     
    29:32
    Nahrávku na modrou čáru obdržel Vác. Němec, střelou bez přípravy však nastřelil bránícího hráče. Vzápětí neuspěli ani havlíčkobrodští útočníci, kteří se ze strany snažili kotouč do sítě protlačit podél bližší tyčky, gólman Kubáň byl však proti a tento prostor včas uzavřel.
     
    28:45
    Rebelové jsou kompletní a začíná jejich zkrácená početní převaha 5 proti 4.
     
    28:21
    Szilva s M. Milfaitem postupně zakončovali z bezprostřední blízkosti, jenže gólman Kubáň vytasil dva skvělé zákroky, jimiž zmařil útočnou snahu Rebelů. Po odpískání odjíždí na lavici hanby Pavelka (VIT) za sekání.
     
    27:30
    Ostravané chvilku kombinovali ve velkém čtverci poblíž gólmana Zvolánka, jenže o kotouč je připravil Zdražil a vyhodil ho až do Kubáňovy blízkosti.
     
    26:45
    Za faul v blízkosti modré čáry havlíčkobrodského pásma odjíždí na trestnou lavici Ambrož (HBR), odnesl si 2 minuty za sekání.
     
    25:11
    Dlouhý odpočinek neměl ani jeho protějšek Kubáň, který musel zasahovat proti tvrdé Němcově ráně z pravého kruhu a zanedlouho ho prověřil i pokus z mezikruží.
     
    24:36
    Brankář Zvolánek měl te´d o práci postaráno, v krátkém časovém rozmrzí musel zasahovat proti dvěma střeleckým pokusům z vrcholu kruhů. Poradil si na výbornou a přerušil hru.
     
    23:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Krásnou individuální akcí se prezentoval JAN MILFAIT, jenž se ujal kotouče a projel s ním kolem vítkovických beků až do pravého kruhu, kde doslova plácl bekhendem do puku a jeho projektil zpoza obránce zapadl přesně ke vzdálenější tyčce! Bez asistence.
     
    22:37
    Hosté ukořistili ve středním pásmu po havlíčkobrodské nepřesné přihrávce kotouč a hnali se ke Zvolánkově bráně, Walkera však včas odstavila dvojice beků Rcihter - Šíma.
     
    21:22
    Urputný souboj v rohu vítkovického pásma nakonec vyzněl příznivě pro Rebely, Havel se chopil puku a bleskově obkroužil bránu, jeho projektil k bližší tyčce zneškodnil pozorný gólman Kubáň.
     
    20:24
    Vargova tvrdá rána z vrcholu kruhů skončila na připravených Kubáňových betonech, kotouč se záhy odrazil k havlíčkobrodským útočníkům, jenže ti byli touto situací znatelně zaskočeni a navíc tísněni vítkovickou obranou.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka přinesla vítkovickou kanonádu, hosté se po čtyřech brankách ujali vysokého vedení. Dvakrát se trefil Michal Hlinka, po jedné trefě přidali Petr Kolouch a Petr Slovák. Do 2.třetiny, jež začně zhruba v 16:05, půjdou domácí Rebelové se čtyřbrankovým mankem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Z práce M. Nováka u zadního mantinelu mohl těžit Ondráček, který zachytil kotouč a z prostoru u pravé tyčky nastřelil jen připravené Kubáňovy betony!
     
    19:04
    Tvrdou ránu Honzy z vrcholu kruhů ukryl ve své náruči brankář Kubáň, jenž byl ve svém brankovišti na správném místě a měl dobrý výhled na letící puk.
     
    18:37
    Vítkovice si neporozuměly při přechodu do útočného fáze a nepřesná nahrávka končí pouze na jejich zakázaném uvolnění. Buly proběhne po levici gólmana Kubáně.
     
    18:00
    M. Milfait nekolikrát zamíchal s kotoučem na holi a hledal si cestu k ohožení brankář Kubáně, jenže přes důslednou obranu hostů se neprobil do vhodné palebné pozice.
     
    17:37
    Havlíčkobroským hokejistům se nedařilo vymanit se z vítkovického sevření a soupeřův nátlak přerušili vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    16:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tvrdou ránu havlíčkobrodského obránce Richtera gólman Kubáň betony vyrazil na hole svých spoluhráčů, kteří založili hbitý útok, na jehož konci se uvolnil MICHAL HLINKA a z levého kruhu neomylně trefil vzdálenější horní roh brodské brány! Asistence: Roman Maliník.
     
    16:08
    Rebelové rychle zavezli ktoouč do útočného pásma, ovšem zde ho neudrželi na delší časový útek a ze středního pásma vypálil nepříjemně Slovák, jehož ránu brankář Zvolánek vytěsnil vyrážečkou.
     
    15:19
    Hosté bleskově přešli do útočné fáze přes modrou čáru, vítkovičtí forvardi tělem vytvořili dostatek střeleckého prostoru pro Koloucha, jehož ránu z mezikruží ukryl ve své náruči připravný gólman Zvolánek.
     
    14:25
    Gólman Zvolánek si teď připsal několik povedených a důležitých zákroků. Nejdříve zneškodnil ránu Galajdy, jíž lapil do náruče, a záhy ustál i nepříjemný závar před svou bránou. Po přerušení hry jsou současně vyloučeni Řehák (VIT) za sekání a Vác. Němec (HBR) za hrubost.
     
    13:20
    Po přituknutí M. Blažka, jenž projel prostorem za vítkovickou bránou, střílel od modré čáry z mohutného nápřahu Šplíchal, jenže napálil nohy před sebou stojícího protihráče, od nichž se kotouč odrazil do bezpečných míst útočného pásma.
     
    12:00
    Vítkovice přečíslily domácí a po přesné nahrávce zakončovaly z několika kroků, gólman Zvolánek se však bleskově přemístil ve svém brankovišti a mohutným rozštěpem nepustil kotouč za svá záda. Po odpískání je potrestán Galajda (VIT) za vražení na hrazení.
     
    10:23
    Vítkovice chvíli zdržely hru v blízkostri gólmana Zvolánka, ovšem o kotouč záhy přišly a do ofenzivní fáze se hnali Rebelové, zblokovaný střelecký pokus z mezirkuží však svůj cíl netrefil.
     
    9:48
    Vítkovice jsou v plném poštu, Rebelové si v závěru hry v početní převaze ještě vytvořili dvě zblokované rány z hole obránce Šímy, které neproletěly skrumáží těl před brankářem Kubáněm.
     
    8:41
    Havlíčkobrodští mladíci si v útočném pásmu několikrát vyměnili kotouč, obránce Vác. Němec poté napřáhl na modré čáře a v mezikruží ještě stihl do jeho projektilu vložit hůl Honza, gólman Kubáň však na nepříjemnou teč pohotově zareagoval a vymrštil vzhůru svou lapačku!
     
    7:48
    Obrovskou tutovku promarnil Zdražil, který z bezprostřední blízkosti nedorazil vyražený puk za záda ležícího gólmana Kubáně. Byl však alespoň faulován a dvouminutový trest si odnáší Kovář (VIT) za nedovelené bránění.
     
    6:34
    Ostravané pokračují v útočné snaze a vezou se na vlně euforie, Rebelové mají plné ruce práce vykrývat střelecké prostory a nepouštet vítkovické střelce k zakončení z nebezpečných míst.
     
    5:52
    V havlíčkobrodském brankoviššti dochází ke změně, gólmana Pavla Krcha nahradil jeho kolega Jiří Zvolánek.
     
    5:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Nathan Walker poslal ideální přihrávku na hůl volného MICHALA HLINKY, jenž si sjel do nehlídaného prostoru a přesnou střelou z levého kruhu vymetl vzdálenější horní roh Krchovy brány! Asistence: Nathan Walker.
     
    4:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Vítkovice založily rychlý brejk, na jehož konci se ocitl z pravé strany zakončující PETR KOLOUCH a propálil gólmana Krcha, jenž ve své výstroji neudržel puk! Asistence: Petr Mareček.
     
    4:00
    Brankář Kubáň vytáhl perfektní zákrok, když zlikvidoval nebezpečnou střelu z bezprostřední blízkosti a nepřekonaly ho ani následné dorážky útočníků!
     
    3:43
    Hosrů se dařilo úspěšně držet hru v uctivé vzdálenosti od brankáře Kubáně, ovšem Rebelové se nakonec zabydleli v útočných pozicích a vyprodukovali dvě střely. Nejprve pálil z vrcholu pravého kruhu M. Milfait, jenže trefil jen nohy před sebou stojícího protihráče. Záhy střílel od modré čáry bek Šíma, jehož projektil byl tečován těsně vedle branky.
     
    2:37
    Domácí se snažili o o rychlou odpověď, usídlili se v blízkosti gólmana Kubáně a svého soupeře vůbec nepouštěli k puku. Za svou útočnou aktivitu jsou odměněni přesilovou hrou, prvním vyloučeným hráčem dnešního utkání se stal Mareček (VIT) za podražení.
     
    0:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tak to je studená sprcha pro domácí Rebely.Michal Žvátora nahodil kotouč před branku, kde ho těsně před gólmanem Krchem jemně tečoval PETR SLOVÁK a poslal Ostravany do bleskového vedení! Asistence: Michal Žvátora.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    Krch (Zvolánek) - Novotný "A", Šíma, Ambrož, M. Blažek, Vác. Němec, Musil, Šplíchal, T. Richter - Varga, J. Milfait "C", Szilva, Zdražil, P. Blažek, Havel, Ondráček "A", M. Novák, J. Doležal, O. Doležal, Honza.

    HC Vítkovice Steel:
    Kubáň (Bartošák) - Kovář, Pavelka, Žvátora, Hruzík, Klimíček, Pociecha - Slovák, Kolouch, Kucsera, Řehák, Vrána "C", Galajda, Maliník, Mareček, K. Richter, Walker, Šebesta, Hlinka.

    Rozhodčí:
    J. Vampola - M. Klouda, P. Křivohlavý.
     
    Dobrý den, s přáním příjemného svátečního odpoledne vás vítám u sledování on-line přenosu zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Vítkovice Steel v rámci NOEN extraligy juniorů. Mladí Rebelové v minulém duelu vyšli bodově naprázdno, když si z ledu Liberce odvezli porážku 1:4. Vítkovice vydolovaly jeden bod na kluzišti Chomutova, kde prohrály 2:3 po samostatných nájezdech. Jak dopadne dnešní vzájemný souboj? Utkání začíná v 15:15.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. J. Milfait, 36. J. Doležal (P. Blažek) - 1. Slovák (Žvátora), 5. Kolouch (Mareček), 6. Hlinka (Walker), 17. Hlinka (Maliník), 43. Maliník (K. Richter, Hlinka), 53. Hlinka (Maliník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Vítkovice Ridera:
    bahis siteleri