Jihlava – Zlín 3:5 (kon.) | Třinec – Opava 2:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Vítkovice 2:6 (kon.)
Ústí n/L – K. Vary 2:0 (kon.) | Kometa Brno – Znojmo 2:3 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:8 (kon.)
Motor ČB – Sparta 0:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:6 (0:4, 2:0, 0:2)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 28.09.2010, 15:15DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    52:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Hosté vytvořili kolem brodské branky obrovský závar, kterému gólman Zvolánek úspěšně čelil a vytáhl ze svého arzenálu několik skvělých zákroků, ovšem poté přiťukl Roman Maliník zpoza branky kotouč MICHALU HLINKOVI, jenž střelou bez přípravy skóroval k bližší tyčce a dovršil svůj hattrick! Asistence: Roman Maliník.
     
    42:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Kotouč putoval po ose Michal Hlinka - Karel Richter - ROMAN MALINÍK, poslední jmenovaný obdržel nahrávku do předbrankového prostoru a úplně sám před brodskou svatyní vyzrál i na gólmana Zvolánka! Asistence: Karel Richter, Michal Hlinka.
     
    35:01
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Pavel Blažek s JAKUBEM DIOLEŽALEM vytvořili na vítkovickou defenzívu pořádný tlak, druhý jmenovaný se probil k zakončení z pravého kruhu a přízemním střeleckým pokusem poslal kotouč přesně ke vzdálenější tyčce! Asistence: Pavel Blažek.
     
    23:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Krásnou individuální akcí se prezentoval JAN MILFAIT, jenž se ujal kotouče a projel s ním kolem vítkovických beků až do pravého kruhu, kde doslova plácl bekhendem do puku a jeho projektil zpoza obránce zapadl přesně ke vzdálenější tyčce! Bez asistence.
     
    16:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tvrdou ránu havlíčkobrodského obránce Richtera gólman Kubáň betony vyrazil na hole svých spoluhráčů, kteří založili hbitý útok, na jehož konci se uvolnil MICHAL HLINKA a z levého kruhu neomylně trefil vzdálenější horní roh brodské brány! Asistence: Roman Maliník.
     
    5:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Nathan Walker poslal ideální přihrávku na hůl volného MICHALA HLINKY, jenž si sjel do nehlídaného prostoru a přesnou střelou z levého kruhu vymetl vzdálenější horní roh Krchovy brány! Asistence: Nathan Walker.
     
    4:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Vítkovice založily rychlý brejk, na jehož konci se ocitl z pravé strany zakončující PETR KOLOUCH a propálil gólmana Krcha, jenž ve své výstroji neudržel puk! Asistence: Petr Mareček.
     
    0:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Tak to je studená sprcha pro domácí Rebely.Michal Žvátora nahodil kotouč před branku, kde ho těsně před gólmanem Krchem jemně tečoval PETR SLOVÁK a poslal Ostravany do bleskového vedení! Asistence: Michal Žvátora.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 24. J. Milfait, 36. J. Doležal (P. Blažek) - 1. Slovák (Žvátora), 5. Kolouch (Mareček), 6. Hlinka (Walker), 17. Hlinka (Maliník), 43. Maliník (K. Richter, Hlinka), 53. Hlinka (Maliník)


    HC Rebel Havlíčkův Brod:
    HC Vítkovice Ridera:
    bahis siteleri