Opava – Nový Jičín 4:3 (kon.) | Uničov – SHK Hodonín 2:5 (kon.) | Trutnov – Pelhřimov 3:2 (kon.)
Chotěboř – Nymburk 1:10 (kon.) | Kolín – Jindř. Hradec 7:6 (kon.) | Kutná Hora – Milevsko 5:3 (kon.)
konec
HK Opava
4:3 (0:1, 1:2, 3:0 )
HK Nový Jičín
Neděle 10.10.2010, 17:00 • Zimní stadion Opava • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    58:31
    Opava právě vstřelila branku!
    Vlna radosti teď ovládla opavským zimním stadionem. TOMÁŠ POLOK zpoza obránce zamířil přesně k tyči hostující svatyně a otáčí tak vývoj zápasu ve prospěch Slezanu. Asistence: Tomáš Grofek, Tomáš Měch.
     
    50:48
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan dostává své fanoušky do extáze! Je totiž vyrovnáno. Po pěkné souhře Zdeňka Pavelka a RADKA TŮMY trefil posledně jmenovaný přesně prostor mezi levou tyčkou a betonem Šrámka a vyrovnává tak na 3:3. Asistence: Zdeněk Pavelek.
     
    40:58
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí Slezan snižuje na rozdíl jediné branky, když dokázal proměnit svou přesilovou hru. Puk jako na zlatém podnose předal Tomáš Polok IVO KOCIÁNOVI, asistence: Tomáš Polok.
     
    37:22
    Opava právě vstřelila branku!
    Po pěkné příhře Radka Tůmy se tvrdou a hlavně přesnou ranou prezentoval domácí kapitán ZDENĚK PAVELEK a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Radek Tůma.
     
    31:39
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A hosté zasazují opavské defenzivě další úder. Po přihrávce Michala Horáka se trefil do černého MARIÁN SKALOŠ. Asistence: Michal Horák.
     
    30:51
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Po pohledné kombinaci se zblízka trefuje hostující DANIEL VRDLOVEC, jenž střelou k levé tyčce překonává Iláše. Asistence: Robin Gebauer, Pavel Hruška.
     
    5:14
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    ROBIN GEBAUER si vyjel zpoza opavské branky přímo před Trenčana a se štěstím ho nadvakrát překonal. Asistence: Daniel Vrdlovec.

    Jan Šimek

    Branky a nahrávky: 38. Pavelek (Tůma), 41. Kocián (Polok), 51. Tůma (Pavelek), 59. Polok (Grofek, Měch) - 6. Gebauer (Vrdlovec), 31. Vrdlovec (Gebauer, Hruška), 32. Skaloš (Horák)


    HK Opava: Iláš (Trenčan) - Kukol, Tůma, Vrabel, Tichý, Vitásek, Schreier - Grofek, Měch, Černý, Kocián, Polok, Pavelek, Herman, Mlýnek, Chalupa, Suchánek, Kříž, Wolf
    HK Nový Jičín: Šrámek (Kozák) - Andrýsek, Gulda, Chvostek, Pelikán, Hruška, Horák, Skaloš, Vrdlovec, Toman, Tomášek, Pavlačka, Macháček, Gebauer, Křesťan, Kabeláč, Zedník, Slavík
    bahis siteleri