Arizona – Boston 0:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Boston Bruins
Neděle 10.10.2010, 16:00NHL
Partner:
     
    Zápas končí, Boston vyhrál dnešní duel o tři branky. Phoenix v útoku přiliš nebezpečný nebyl, Medvědi naopak svého soka jednoznačně přestříleli a po zásluze se radují z vítězství. Děkuji za pozornost a přeji příjmený zbytek nedělního večera. (18:40:03)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Thomas ovšem mohl v posledních vteřinkách celého zápasu přijít o čisté konto, rána Stempniaka se však otřela pouze o tyčku!
     
    59:17
    Boston dohrává závěrečné chvíle s kotoučem na holi u středového kruhu.
     
    57:40
    Ve středním pásmu se schylovalo k šarvátce, Lucic se dostal do vážnější výměny názorů s Jovanovskim. Sudí uděluje oboum hráčům trest do konce utkání.
     
    57:02
    Horton se pokoušel přihrávkou skrz brankoviště dostat kotouč k druhé tyčce, jenže Bryzgalov dokázal včas zasáhnout.
     
    56:24
    V samém závěru si zahrají přesilovku znovu Bruins, menší trest dostává Yandle.
     
    54:07
    Velká šance Phoenixu při vlastním oslabení! Yandle ujížděl sám s Belangerem na brankáře Thomase, oba borci si přehazovali kotouč jako horký brambor. Finální zakončení si připsal zadák Yandle, trefil ale jenom tyč.
     
    53:44
    Krejčí ve spolupráci s Wheelerem nebezpečně operoval před Bryzgalovem, o čtvrtý zásah se vzápětí pokoušel také Chára. Z pravé strany ale trefil jen brankáře.
     
    52:59
    Medvědi budou hrát přesilovou hru, Fiddler se provinil hákováním.
     
    52:51
    Ryder se snažil křižným pasem vybídnout k zakončení volného spoluhráče, avšak dobře postavený Jovanovski prudkou přihrávku zastavil a zakládá útočnou akci.
     
    51:50
    Na dnešní duel si našlo cestu 12 990 diváků.
     
    49:15
    Boston právě vstřelil branku!

    TYLER SEGUIN se ovšem dostal do samostatného úniku, který dokázal úspěšně zakončit. V rozhodujcím okamžiku byl sice faulován, i v pádu ale zacílil přesně - 0:3. Asistence: Ference, Thomas.
     
    48:45
    Zdá se, že Phoenix přidává na obrátkách. Doan se procpal až před soupeřovu bránu, ale skvěle postaveného Thomase znovu pokořit nedokázal. Nicméně Coyotes zůstávají v držení kotouče.
     
    48:10
    Wolski lišáckou kličkou obelstil Recchiho a z levého kruhu střílel, jenže Thomas byl připraven a stále drží čisté konto.
     
    47:39
    Dvě slibné příležitosti si vypracoval David Krejčí. Nejprve zkoušel štěstí ihned po vhazování, svatyni však minul. Český útočník posléze zakončoval kombinaci svého celku v útočné třetině, z nadějného místa před brankou ale trefil jenom brankáře.
     
    46:21
    Marchandovo nahození ukryl Bryzgalov v lapačce, na programu je komerční pauza.
     
    45:00
    Bryzgalov měl nyní plné ruce práce, když musel lapit poskakující kotouč před vlastní klecí. S ošemetnou situací si však dokázal poradit.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 33. Lucic (Horton), 40. Horton (Krejčí), 50. Seguin (Ference, Thomas)


    Arizona Coyotes: Bryzgalov (Labarbera) - Aucoin, Ekman-Larsson, Jovanovski, Lepistö, Schlemko, Yandle - Belanger, Doan, Fiddler, Hanzal, Korpikoski, Průcha, Pyatt, Stempniak, Upshall, Vrbata, Whitney, Wolski.
    Boston Bruins: Thomas (Rask) - Boychuk, Chára, Ference, Hunwick, Seidenberg, Stuart - Bergeron, Campbell, Horton, Krejčí, Lucic, Marchand, Paille, Recchi, Ryder, Seguin, Thorton, Wheeler.


    Rozhodčí: Leggo, Meier - Henderson, Sharrers.
    bahis siteleri