Arizona – Boston 0:3 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Boston Bruins
Neděle 10.10.2010, 16:00NHL
Partner:
     
    Zápas končí, Boston vyhrál dnešní duel o tři branky. Phoenix v útoku přiliš nebezpečný nebyl, Medvědi naopak svého soka jednoznačně přestříleli a po zásluze se radují z vítězství. Děkuji za pozornost a přeji příjmený zbytek nedělního večera. (18:40:03)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Thomas ovšem mohl v posledních vteřinkách celého zápasu přijít o čisté konto, rána Stempniaka se však otřela pouze o tyčku!
     
    59:17
    Boston dohrává závěrečné chvíle s kotoučem na holi u středového kruhu.
     
    57:40
    Ve středním pásmu se schylovalo k šarvátce, Lucic se dostal do vážnější výměny názorů s Jovanovskim. Sudí uděluje oboum hráčům trest do konce utkání.
     
    57:02
    Horton se pokoušel přihrávkou skrz brankoviště dostat kotouč k druhé tyčce, jenže Bryzgalov dokázal včas zasáhnout.
     
    56:24
    V samém závěru si zahrají přesilovku znovu Bruins, menší trest dostává Yandle.
     
    54:07
    Velká šance Phoenixu při vlastním oslabení! Yandle ujížděl sám s Belangerem na brankáře Thomase, oba borci si přehazovali kotouč jako horký brambor. Finální zakončení si připsal zadák Yandle, trefil ale jenom tyč.
     
    53:44
    Krejčí ve spolupráci s Wheelerem nebezpečně operoval před Bryzgalovem, o čtvrtý zásah se vzápětí pokoušel také Chára. Z pravé strany ale trefil jen brankáře.
     
    52:59
    Medvědi budou hrát přesilovou hru, Fiddler se provinil hákováním.
     
    52:51
    Ryder se snažil křižným pasem vybídnout k zakončení volného spoluhráče, avšak dobře postavený Jovanovski prudkou přihrávku zastavil a zakládá útočnou akci.
     
    51:50
    Na dnešní duel si našlo cestu 12 990 diváků.
     
    49:15
    Boston právě vstřelil branku!

    TYLER SEGUIN se ovšem dostal do samostatného úniku, který dokázal úspěšně zakončit. V rozhodujcím okamžiku byl sice faulován, i v pádu ale zacílil přesně - 0:3. Asistence: Ference, Thomas.
     
    48:45
    Zdá se, že Phoenix přidává na obrátkách. Doan se procpal až před soupeřovu bránu, ale skvěle postaveného Thomase znovu pokořit nedokázal. Nicméně Coyotes zůstávají v držení kotouče.
     
    48:10
    Wolski lišáckou kličkou obelstil Recchiho a z levého kruhu střílel, jenže Thomas byl připraven a stále drží čisté konto.
     
    47:39
    Dvě slibné příležitosti si vypracoval David Krejčí. Nejprve zkoušel štěstí ihned po vhazování, svatyni však minul. Český útočník posléze zakončoval kombinaci svého celku v útočné třetině, z nadějného místa před brankou ale trefil jenom brankáře.
     
    46:21
    Marchandovo nahození ukryl Bryzgalov v lapačce, na programu je komerční pauza.
     
    45:00
    Bryzgalov měl nyní plné ruce práce, když musel lapit poskakující kotouč před vlastní klecí. S ošemetnou situací si však dokázal poradit.
     
    43:05
    Hanzal přenechal puk Vrbatovi, ten vystřelil mimo. Třetí třetinu odstartovaly obě družiny celkem aktivně.
     
    42:15
    Až před branku stráženou Thomasem se natlačil Fiddler, jenž se pokoušel hrací předmět ze své hole dotlačit za čáru. Brankář Bostonu ale zůstal přikován na svém místě.
     
    41:07
    Lucic zpoza soupeřovy brány poslal kotouč do mezikruží, kam si pohodlně najel Wheeler. Z dobré pozice ovšem branku netrefil, puk minul pravou tyč zhruba o metr.
     
    40:18
    Ze středního pásma prosvištěl jako střela před Thomase aktivní Wolski, jenže brankář Bostonu utlumil kotouč ve své výstroji a přerušuje hru.
     
    40:10
    Hráči v Bostonu přejeli útočnou modrou čáru příliš rychle, sudí signalizuje ofsajd.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dvě třetiny zápasu jsou za námi, Boston vede o dvě branky. Medvědi byli stejně jako v úvodním dějství střelecky aktivnějším celkem, tentokrát však svoji převahu dokázali vyjádřit také dvěma úspěšnými zásahy.
     
    Střely na branku: Phoenix - 8 (celkově 16), Boston - 12 (celkově 27)
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:27
    Boston právě vstřelil branku!

    Bruins ovšem vystartovali do svižného přečíslení a přidávají do Bryzgalovy sítě druhý zásah. Po souboji v rohu klužiště se černá pryž ocitla před brankovištěm, kde operoval nikým neatakovaný NATHAN HORTON, jenž si srovnal kotouč na holi a vypálil přesně pod břevno - 0:2. Asistence: David Krejčí.
     
    38:41
    Coyotes se snaží dorovnat náskok svých protivníků, po sérii přihrávek v útočné třetině vypálil Jovanovski, jeho pokus zblokoval zadák Chára.
     
    37:09
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou a trošku se probudili také diváci, kteří před chvilkou ocenili průnik Doana potleskem. Puk musel zastavit až brankář Thomas.
     
    35:37
    Marchandova pumelice letěla nad břevno, obě družiny vzápětí odchází střídat.
     
    34:00
    Phoenix mohl vzápětí vyrovnat! Yandle nenápadně proklouzl až před Thomase, který jeho první pokus vyrazil, následnou dorážku však musel likvidovat obránce Chára, když zastoupil vlastního brankáře u levé tyčky.
     
    32:12
    Boston právě vstřelil branku!

    Medvědi dokázali až nyní svoji střeleckou převahu přetavit ve vedoucí branku! Horton připravil soupeře o kotouč u středového kruhu, přenechal jej rozjetému MILANU LUCICOVI, jenž se štěstím propálil Bryzgalova - 0:1. Asistence: Nathan Horton.
     
    31:12
    Na opačné straně hrací plochy zatáhl kotouč do pásma Korpikoski, ke střele se ale propracoval český forvard Průcha. Mezi tři tyče ovšem nemířil.
     
    30:45
    Pěknou přihrávku na útočnou modrou převzal od svých spoluhráčů dobře postavený Seguin, ale puk mu v rozhodující chvíli odskočil od hokejky.
     
    29:34
    Dělovka Cháry zblokována vysoko nad branku, následuje komerční přestávka.
     
    28:17
    Tempo zápasu znovu opadlo, atmosféra v pražské areně je také bohužel poměrně komorní. Diváky zatím bezbrankový duel příliš nevzrušuje.
     
    27:20
    Špatnou rozehrávku hráčů v červeném mohl potrestat Seguin, který proklouzl až na pravý kruh a vypálil na Bryzgalova, jenž byl připraven a puk dokázal odrazit.
     
    26:51
    Belanger se pokoušel ve spolupráci s Doanem pokořit defenzivu svého soka, což se jim nepodařilo a Medvědi vyváží kotouč do středu hřiště.
     
    26:00
    Hokejisté Phoenixu již krouží na ledě v pěti, avšak sílu svého příklepu vyzkoušel hned vzápětí Boychuk, jenže rozezvučel jenom mantinel za bránou.
     
    24:51
    Boston v náporu, před soupeřovo teritorium si najížděl Recchi, černou pryž však do potřebných míst neumístil. Posléze zkoušel štěstí z levého kruhu Krejčí, ani on neuspěl.
     
    24:07
    Obr Chára nebezpečně dotíral před brankou stráženou Bryzgalovem, jenž ovšem nakonec zasahovat nemusel.
     
    23:41
    Průcha sedí na trestné lavici, Medvědi hrají přesilovou hru.
     
    21:17
    Wolski táhl nadějné přečíslení svého družstva, svoje finální zakončení ale namířil jen do clonícího obránce. Druhé dějství začalo hodně svižně, věřme, že podobné tempo chvilku vydrží.
     
    20:38
    Phoenix se ihned nastěhoval před soupeřovo obydlí, Jovanovski nahazoval kotouč na Thomase, před kterým se snažil nebezpečně tečovat stojící Vrbata, puk si však do sítě cestu nenašel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po dvaceti minutách svítí na světelné kostce na ledem dvě velké nuly. Duel zatím očekávaných hokejových kvalit nedosahuje, střelecky aktivnější je Boston, ovšem Bryzgalov dokázal všechny kotouče zastavit ještě před brankovou čarou. Největší šanci si vypracoval hned v úvodu Krejčí, z úhlu však zacílil jen do tyče.
     
    Střely na branku: Phoenix - 8, Boston - 15.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:51
    Poslední vteřinky prvního dějství tráví Phoenix v útočném pásmu, Thomas je však zatím bez práce.
     
    19:01
    Chára přišel o kotouč za vlastní klecí, čehož se pokoušel využít Stempniak, jenže neposedný puk se mu nepodařilo ideálně urovnat na své holi.
     
    18:07
    Wheeler vyslal další střelecký pokus na brankáře, avšak diváci se větší příležitosti nedočkali. Následuje vhazování v útočné třetině Bruins.
     
    17:34
    David Krejčí se pokoušel hbitě otočit před soupeřovou svatyní, ale Bryzgalova nepřekvapil. Brankář Phoenixu uzavřel mezírku mezi betony včas.
     
    16:20
    Boston v plném počtu, ani Phoenix nedokázal při své první početní převaze v dnešním duelu skórovat. Rechci vzápětí tečoval tvrdou střelu až do ochranné sítě, vhazovat se bude před Bryzgalovem.
     
    15:15
    Od modré čáry nahazoval Yandle, Thomas měl zakrytý výhled. Puk se mu ovšem zastavil na hrudi.
     
    14:37
    Skrz trojici hokejistů Bostonu se snažil projít aktivní Doan, ale o kotouč byl čistě připraven. Bruins posléze vyhazují kotouč přes celé kluziště.
     
    14:09
    Za brankou vznikla menší potyčka, jež probudila také publikum. Hlavní sudí ale dvojici soupeřů roztrhl a bude vylučovat, menší trest dostává Thorton a Coyotes si zahrají přesilovku.
     
    13:59
    O chvilku později naklouzal do soupeřovy třetiny Horton, snažil se počkat na vhodnou chvilku k zakončení, ale svoji střelu nenamířil mezi tři tyče.
     
    13:15
    Phoenix vyrovnal hru, obránce Yandle se dostal k zakončení. Ovšem Thomas si s jeho nepříliš tvrdou ranou dokázal poradit a rychle rozehrává.
     
    11:38
    Boychuk vzápětí nahodil z velkého úhlu černou pryž do brankoviště Phoenixu, poskakující puk však hokejisté v červených úborech včas odvrátili.
     
    11:02
    Thomas dokázal zastavit letící puk ve své lapačce, bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    10:12
    K zakončení se propracoval také aktivní Chára, jenže hradbu těl před Bryzgalovem propálit nedokázal.
     
    9:12
    Potlesk publika si nyní vysloužil Průcha, který málem ukličkoval trojici protihráčů. Defenziva Bostonu ovšem nebezpečí dokázala uhasit.
     
    8:37
    Wolski se objevil jako blesk z čistého nebe v útočném pásmu, z levé strany se snažil puk posunout na přijíždějícího Doana, ten ovšem černou pryž nezachytil.
     
    8:09
    Zakázané uvolnění Coyotes, hra se stěhuje před před Bryzgalova.
     
    6:58
    Bruins jsou lepším týmem, další útočné tažení Chárovy družiny zastavuje Stempniak, jenž vyváží kotouč do středního pásma a odchází střídat.
     
    5:27
    Hokejisté v červených dresech jsou v plném počtu, bojovníci z Bostonu sice přečkali většinu své přesilové hry před Bryzgalovem, avšak ten dokázal všěechny střelecké pokusy zastavit.
     
    4:31
    Coyotes se hnali do nadějného přečíslení, ale Thomas neměl větší práci. Na opačné straně hřiště naopak zahrozil Wheeler, nemířil ale přesně.
     
    3:27
    Bruins se znovu nasunuli před obydlí svých protivníků a k zakončení z úhlu se dostal Krejčí, ale trefil jenom tyč! Doan následně usedl na trestnou lavici a Medvědi si zahrají v přesile.
     
    1:38
    Boston zahájil utkání poměrně aktivně, Chára před malým okamžikem vypálil od modré čáry a chytrou tečí změnil směr letícího kotouče Campbell, gólman Bryzgalov ovšem předvedl hbitý zákrok.
     
    0:52
    Wheeler zachytil kotouč ve středním pásmu, ale k zakončení se nedostal. Obrana Phoenixu byla pozorná a kotouč odpálila do bezpečí.
     
    0:19
    Úvodní buly v dnešním klání vyhráli Bruins, první atak na soupeřovu svatyni ale větší šanci nepřinesl. Oba celky posléze střídaji.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou nastoupeni na modré čáře, budou následovat státní hymny.
     
    Slušně zaplněná hala vítá oba týmy na ledové ploše. Boston dnes oblékl bílé dresy, jejich sok zvolil červené úbory.
     
    Úvodní sestavy:

    Phoenix Coyotes: Bryzgalov (Labarbera) - Turris, Wolski, Jovanovski, Fiddler, Aucoin, Korpikoski, Ekman-Larsson, Stempniak, Belanger, Doan, Lepisto, Vrbata, Průcha, Pyatt, Whitney, Bissonnette, Hanzal, Upshall, Schlemko, Yandle.

    Boston Bruins: Thomas (Rask) - Ryder, Marchand, Boychuk, McQuaid, Hunwick, Krejčí, Stuart, Seidenberg, Caron, Bergeron, Chára, Recchi, Wheeler, Thorton, Ference, Paille, Seguin, Horton, Lucic, Campbell.

    Rozhodčí: Leggo, Meier - Henderson, Sharrers..
     
    Krásné nedělní odpoledne, v Praze je dnes na programu druhý duel celků z NHL. Ve včerejším klání byli úspěšnější hokejisté Phoenixu, kteří svého soka porazili o tři branky. Dvakrát se přitom do soupeřovy sítě trefil Radim Vrbata. Prosadí se český forvard i dnes, nebo družina vedená obrem Chárou oplatí svému protivníkovi předchozí porážku?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 33. Lucic (Horton), 40. Horton (Krejčí), 50. Seguin (Ference, Thomas)


    Arizona Coyotes: Bryzgalov (Labarbera) - Aucoin, Ekman-Larsson, Jovanovski, Lepistö, Schlemko, Yandle - Belanger, Doan, Fiddler, Hanzal, Korpikoski, Průcha, Pyatt, Stempniak, Upshall, Vrbata, Whitney, Wolski.
    Boston Bruins: Thomas (Rask) - Boychuk, Chára, Ference, Hunwick, Seidenberg, Stuart - Bergeron, Campbell, Horton, Krejčí, Lucic, Marchand, Paille, Recchi, Ryder, Seguin, Thorton, Wheeler.


    Rozhodčí: Leggo, Meier - Henderson, Sharrers.
    bahis siteleri