Jihlava – Mladá Boleslav 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Tábor 15:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
15:1 (4:0, 7:0, 4:1)
HC Tábor
Neděle 10.10.2010, 11:00 • Hokejová hala dětí a mládeže Za Lužánkami, Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dotřetice dnes vidíme hattrick. Završuje ho PAVEL JENYŠ po krásné asistenci Adama Zbořila. Kapitána Komety od levého mantinelu poslal prudkou přihrávku, které u pravé tyče nastavil hůl Jenyš. Brankář se nestihl přesnunout. Asistence: Adam Zbořil.
     
    53:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zajíc od levé tyče nevystřelil, ale přihrál naprosto volnému JAKUBU BOLTVANOVI, pro něhož nebyl problém sklepnout puk do zcela prázdné brány. Kometa dala čtvrtou branku v přesilové hře. Asistence: Marc Zajíc.
     
    53:05
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkali! Do samostatného úniku se v oslabení dostal JAN MICHÁLEK a krásnou střelou mezi nohy nedal Slezákovi šanci.
     
    50:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nahrávku zpoza brány uklidil z levého kruhu do brány ADAM KOZEL. Střelec možná bude po zápase opraven.
     
    44:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Adam Zbořil zatáhl kotouč po levém křídle a krásně jej naservíroval mezi kruhy PAVLU JENYŠOVI, jenž se nezalekl těžké střely a z první trefil poloodkrytou bránu. Asistence: Adam Zbořil.
     
    36:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí kapitán znova vyhrál vhazování, ale nestřílel. Přihrál na modrou čáru PAVLU JENYŠOVI, jenž trefil levou šibenici. Asistence: Adam Zbořil.
     
    35:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tábor právě inkasoval nepopulární desátou branku, navíc to bylo v jeho přesilové hře. HYNEK GRUNWALD se ujal puku už ve vlastním obranném pásmu, projel celé kluziště a namísto přihrávky na najetého protihráče, zvolil střelu švihem. Měl štěstí a s jemnou tečí o brankáře puk zapadl až do brány.
     
    31:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    Máme tu druhý hattrick! Obránce TOMÁŠ VARAČKA znova nahodil puk od modré čáry a brankář znova nic neviděl. Kotouč mu zapadl do levé šibenice.
     
    27:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ RAČICKÝ přidává další domácí branku. Bylo to lehonkou dorážkou z brankové čáry. Puk si za sebe srazil brankář Dudáček a Garčic tak opravdu měl snadnou úlohu. Asistence: Hynek Grunwald.
     
    25:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    A máme tu druhého dvoubrankového střelce. Krátce po vhazování se nahozením od modré čáry prosadil TOMÁŠ VARAČKA. Puk propadl přes chumel těl Dudáčkovi mezi nohy. Brno znova využilo přesilovou hru.
     
    23:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže napodruhé už byl úspěšnější RICHARD GARČIC. Z pravé strany pohodlně trefil odkrytou bránu Dudáčka. Kometa jeho druhou brankou v zápase zároveň využila druhou přesilovou hru.
     
    20:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dnes poprvé se prosadila první formace. Zbořil nahrál na Jenyše, ten ještě předal puk TADEÁŠI KRÁLOVI, jenže se trefil z mezikruží pod rameno Dudáčka. Asistence: Pavel Jenyš, Zbořil Adam.
     
    17:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Chvíli to vypadalo, jakoby Kometa hrála přesilovku i ve stejném počtu hráčů na ledě. Situaci rozlouskl střelou od modré DAVID VLČEK, jenž se trefil přesně mezi nohy brankáře. Kotouč před ním ještě možná jeden z brněnských útočníků tečoval, ale to se dozvíme až z oficiálního zápisu.
     
    15:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno se konečně dokázalo prosadit z dorážky. To, co hráči předváděli v předchozích chvílích, by se jim mohlo vymstít. Po dalším z velkých závarů před branou Tábora a asi třech dorážkách puk do brány uklidil obránce TOMÁŠ VARAČKA. Kometa se dostává do pohodlného vedení o tři branky.
     
    12:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na nemohoucnost svých útočníku se v přesilovce už nemohl dívat obránce MICHAL KUPČÍK a od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. Brankáři Štekrovi se trefil pod pravé rameno.
     
    01:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na levý kruh vyrazil gólman Štekr střelu od modré čáry a RICHARD GARČIC z otočky po ledě trefil přesně k pravé tyči.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 2. Garčic, 13. Kupčík, 16. Varačka, 18. Vlček, 21. Král (Jenyš, Zbořil A.), 23. Garčic, 26. Varačka, 28. Račický (Grunwald), 32. Varačka, 36. Grunwald, 37. Jenyš (Zbořil A.), 45. Jenyš (Zbořil A.), 51. Kozel, 54. Boltvan (Zajíc), 57. Jenyš (Zbořil A.) - 54. Michálek


    HC Kometa Brno: Slezák (Jekel) - Kupčík, Zbořil Jakub, Vlček, Koch, Varačka, Hohl, Zajíc, Zbořil Adam (C), Jenyš, Kozel, Král, Račický, Garčic, Boltvan, Grunwald, Biolek, Venclík, Weiss, Porzer
    HC Tábor: Štekr (Dudáček) - Rejthar, Pospíchal, Michálek, Straka, Maxa, Blažek, Škrdleta, Gyeri, Šašek, Novotný, Hlaváč, Veselý, Kubíček, Hlaveš, Hájek (C), Horák, Koutský, Brož, Kubička
    bahis siteleri