Znojmo – Motor ČB 6:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 4:1 (kon.) | Opava – Sparta 5:2 (kon.)
Třinec – Plzeň 6:2 (kon.) | Jihlava – Kladno 5:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – Ústí n/L 4:3 (kon.)
Havířov – K. Vary 1:2 (kon.) | Vítkovice – Slavia 4:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 1:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 16.10.2010, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:30
    Kolařík (CEB) ještě vyloučen za podražení.
     
    49:47
    Ze souhrnu trestů rezultuje přesilovka Znojma.
     
    44:58
    Rychlý brejk Znojma musel hasit nedovoleným zákrokem Sekera (CEB) - 2 minuty podražení.
     
    43:50
    Šaur (ZNO) a Moudrý (CEB) dostávají současně dvě minuty za hrubost.
     
    41:50
    Orli právě vstřelili branku!
    Od zadního mantinelu za vlastní brankou našel Pospíšil dlouhou přihrávkou na středovém kruhu rozjetého DAVIDA BARTOŠE, ten upláchl oběma obráncům, rozhýbal brankáře a bekhendem zasunul puk mezi jeho betony. Asistence: František Pospíšil.
     
    38:57
    Stehlík (ZNO) a Seidl (CEB) tedy odchází do kabin s tresty do konce utkání, Podešva (ZNO) navíc dostává 2 minuty za hákování. Hosté hrají přesilovku.
     
    38:57
    Unikající Marek byl stažen k zemi Podešvou, poté shodili rukavice Stehlík se Seidlem, kteří si v dnešním utkání vůbec nepadli do oka.
     
    36:08
    Ne na dlouho, trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Kolařík (CEB).
     
    34:34
    Piskoř (ZNO) vyloučen za hákování.
     
    33:29
    Štěpán (CEB) vyloučen za hákování.
     
    30:52
    Budějovický Seidl si při dorážení puku před Kacetlem počínal velmi aktivně, což se domácím bekům nelíbilo. Současně vyloučeni Pospíšil (ZNO) a Seidl (CEB). Přesilovka hostů pokračuje.
     
    30:11
    Stehlík (ZNO) vyloučen na 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    25:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Hezkou individuální akci předvedl DAVID VIDELKA, který na vlastní modré čáře vyšťoural puk ze skrumáže, prohnal se kolem dvou beků a elegantním blafákem zmátl i brankáře. Asistence: Lukáš Kovalský.
     
    22:46
    Hosté jakoby byli ještě v kabině. Dva Orli jeli sami na brankáře, ale Komínek nedokázal Bartošovu přihrávku zvednout nad beton brankáře. Skvělý a efektní zákrok Bláhy!
     
    21:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Varování hostům nestačilo, další nedůraznou hru před brankou už Znojmo trestá. Kovalský na brankovišti udržel puk, zadovku sice ještě Bláha vyrazil, na dorážku DAVIDA VIDELKY pod břevno už ale neměl nárok. Asistence: Lukáš Kovalský.
     
    19:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí to ještě stihli před sirénou a také oni využívají přesilovku. Po vyhraném osobním souboji za brankou se kotouč dostal k Podešvovi, ten našel u druhé tyče volného PATRIKA NOVÁKA, jenž z první zavěsil k bližší tyči. Asistence: Jan Podešva a Daniel Opalek.
     
    19:21
    Moudrý (CEB) vyloučen na 2 minuty za držení.
     
    18:03
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Početní výhodu nakonec hosté opravdu využívají, když střela TOMÁŠE ROUSKA v chumlu těl před brankářem změnila směr a zapadla za záda bezmocného brankáře. Asistence: Jan Předota a Jaroslav Šaršok.
     
    16:12
    Videlka (ZNO) dostává 2 minuty za hákování.
     
    13:33
    Před Bláhou teď vznikla doslova střelnice a domácí jako by zkoušeli hru Tref si svého brankáře. Činili se hlavně Šaur a Pospíšil, kteří stále více tlačili budějovickou trojici k bráně, skvělého Bláhu ale nepřekonali.
     
    12:20
    Současně vyloučeni Klement (CEB) za sekání a Marek (CEB) za nedovolené bránění. Domácí hrají dvě minuty v pěti proti třem.
     
    11:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí rychle přidávají druhý gól, situaci dva na jednoho ideálně vyřešil přesným bekhendovým pasem Bartoš a střelou za přesouvajícího se gólmana TOMÁŠ KOMÍNEK. Asistence: David Bartoš a Richard Jarůšek.
     
    11:17
    Orli právě vstřelili branku!
    První trefa domácích má přesilovkovou šablonu, přestože padla při hře pět na pět. Šaurovu ránu od modré Bláha jen vyrazil k volnému DOMINIKU PISKOŘOVI, který bez problémů trefuje odkrytou bránu. Asistence: Jakub Šaur a Jan Podešva.
     
    08:41
    Budějovické ostřelování od modré čáry pro tuto chvíli končí, Švihálek (CEB) vyloučen za vysokou hůl.
     
    07:01
    Podešva (ZNO) dostává 2 minuty za držení.
     
    06:32
    Krásná akce Znojma, které využilo nepovedené střídání hostů. Pospíšil viděl v chumlu hráčů najíždějícího Ziku, poslal mu přesný pas do jízdy, další nájezd ale znovu končí na ramenu gólmana Bláhy.
     
    03:45
    Budějovice ztratily kotouč na vlastní modré a Bartoš mohl najíždět z levého křídla sám na Bláhu, ten nadvakrát kryje.
     
    01:08
    Domácí rychle otočili hru a po krásné přihrávce na útočnou modrou ujížděl Jarůšek sám na brankáře. Brankář Bláha ale první velkou možnost utkání pravým betonem likviduje.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 12. Piskoř (Šaur, Podešva), 12. Komínek (Bartoš, Jarůšek), 20. Novák (Podešva, Opalek), 22. Videlka (Kovalský), 26. Videlka (Kovalský), 42. Bartoš (Pospíšil) - 19. Rousek (Předota, Šaršok)


    HC LERAM Orli Znojmo: Kacetl - Hejl, Pospíšil, Tichý, Latner, Opalek, Stehlík, Šaur, Srketič - Novák, Komínek, Bartoš, Trojan, Podešva, Zika, Mikulášek, Piskoř, Telesz, Kovalský, Videlka, Jarůšek
    Banes Motor České Budějovice: Bláha - Kříž, Štěpán, Klement, Předota, Marek, Semrád, Kolařík, Liška - Seidl, Sekera, Sumerauer, Švihálek, Turek, Zvoník, Moudrý, Šaršok, Rousek

    Rozhodčí: Doležal - Reich, J. Svoboda
    bahis siteleri