Ústí n/L – Kadaň 6:2 (kon.) | Benátky n/J – Písek 0:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:3 (po s.n.)
Chomutov – Litoměřice 2:1 (kon.) | Znojmo – Chrudim 3:2 (po s.n.) | Tábor – Beroun 2:3 (po s.n.)
Hr. Králové – Havlíčkův Brod 5:3 (kon.) | Vrchlabí – Třebíč 2:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
6:2 (0:1, 3:0, 3:1)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 16.10.2010, 17:001. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 1991 diváků. (21:09:34)
     
    Ve třetí třetině domácí nerozhodilo ani snížení Kadaně a soustředěným výkonem vybudovaný náskok ještě navýšili.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    38:00
    Výpad Kloboučka nebezpečí neznamena, ani pro Kadaň ani pro domácí, poté, co hosté získali puk a chtěli zaútočit do rozhozené obrany.
     
    46:20
    Moc hokejové krásy se po dlouhé přerušení, navíc za rozhodnutého stavu asi čekat nedá. Už není moc, oč hrát...Naposled se aspoň portáhl domácí brankář po nahození z dálky.
     
    A končně se bude hrát dále.
     
    54:43
    Marek Čurila, David Pojkar, Petr Kanko (UNL) - Tomáš Rohan, Petr Přindiš, Jakub Trefný (KAD) višchni 5 + OK.
     
    54:43
    Hrát se nyní chvíli nebude. Před brankou hostů se strhla pořádná mela. A mnoho hráčů shodilo rukavice. Trestů bude požehnaně.
     
    52:59
    V brance hostů dochází ke střídání. Do hry jde Tomáš Závorka.
     
    52:59
    Lvi právě vstřelili branku!
    A domácí neztrácejí chuť. Šedivý přistrčil do jízdy na JANA KLOZE, který si puk posunul po ruce a po přechodu modré čáry zamířil švihem neomylně. Asistence: Ondřej Šedivý, David Pojkar.
     
    50:32
    Lvi právě vstřelili branku!
    Nyní se už domácí radují oprávněně. Parádní akci zakončili gólově. Rozjel ji Alinč po levé straně, posunul na Diviše, jenž jen jemně bekhendem přistrčil najetému DAVIDU POJKAROVI, pro nehož nebyl problém zakončit zblízka přes rozhozeného Jarinu. Asistence: Richard Diviš, Jan Alinč.
     
    49:55
    KAD - 2 min. příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    48:56
    Marek Hovorka (UNL) -. 2 min. napadení.
     
    48:56
    Ústečtí dosáhli branky, ale ta nebude uznána místo toho půjde Hovorka na trestnou lavici. Situace byla značně nepřehledná.
     
    48:44
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté se ale nevzdávají. Parádní akce JIŘÍHO CHAROUSKA končí brankou. Hostující forvard si položil ústeckého zadáka a zakončil svůj nájezdi úspěšným blafákem. Asistence: David Balazs, Tomáš Bursík.
     
    46:38
    Lvi právě vstřelili branku!
    Ústečtí hrají jednoduše a nese to své ovoce, Rychle přecházejí do kontrů a nyní svou šanci zužitkovali. Po předávce u hrazení zamířil Ludvík zpětným pasem mezi kruhy na MARKA HOVORKU, jež se od položil do rány a trefil se přesně k tyči. Asistence: Marek Čurila, David Ludvík.
     
    46:00
    Díky hbitému Hanzlovi si Ústečtí připravili další dobrou pozici. Obratně zpracoval odražený puk Pazourek a z mezikruží netrefil branku.
     
    44:50
    Až porti pěti se osmělili i hosté. Střelu Révaye od modré lapil do náruče Francouz.
     
    43:35
    A další brejk Ústí. Marek Hovorka prchl hostujícím zadákům. Naznačil střelu, potáhl si puk do forhendu, ale pod padajícím brankářem jej neprocpal.
    Marken.cz

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 25. Alinč (Kanko, Diviš), 29. Pezourek (Hanzl), 33. Zeman (Rod, Kloz), 47. Hovorka (Ludvík, Čurila), 51. Pojkar (Diviš, Alinč), 53. Kloz (Šedivý, Pojkar) - 13. Ton (Přindiš), 49. Charousek (Balazs, Bursík)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Francouz (Orct) - Němeček, Pojkar, Klobouček, Zeman, L. Poživil, Gureň, Gula - Kanko, Alinč, Diviš – Janků, R. Hanzl, Pazourek – Hovorka, Čurila, Ludvík – Šedivý, Kloz, Rod - Majdan.
    Sportovní klub Kadaň: Jarina (53. Závorka) - Schmidt, Hájek, Trefný, Szakal, M. Mazanec, Révay, Přindiš, Všetečka - Eiselt, Mikšovic, Boušek - Balázs, Charousek, Bursík - Rohan, Fiala, Radulay - K. Ton, Freiberg, Mužík.

    Rozhodčí: Trombík - Jureček, Rychlý.

    Diváci: 1991
    bahis siteleri