Žižkov – Třinec 1:2 (kon.) | Kladno – Dukla Praha 0:2 (kon.) | Čáslav – Karviná 1:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
1:2 (1:0)
FK Třinec
Neděle 17.10.2010, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    84
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané zcela otáčí vývoj dnešního zápasu! Velmi bídnou přihrávku Kučery od postranní lajny podél středové čáry našíř hřištěm vystihl Lisický, okamžitě po pravém křídle vysunul Malíře, jenž měl hlavu nahoře, viděl z druhé vlny dobře nabíhajícího MARTINA MAROŠIHO a hrdina zápasu s Jihlavou hlavou namířil míč za bezmocného Vaclíka!
     
    62
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté střelecky srovnávají krok! A nutno podotknout, že na to jaké měli dnes příležitosti, povedlo se jim to téměř z ničeho, jelikož Joukl poslal před branku nepříliš povedený centr, který ale Mójta hrubě podskočil, míč jej přeletěl do území nikoho, kde včas vyhodnotil situaci PAVEL MALÍŘ a střelou ve skluzu překonal Vaclíka.
     
    34
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali! Z následného rohového kopu poslal míč před branku Folprecht a v pokutovém území vyrostl nejvýše JAN ŠTOČEK, jenž hlavičkou o zem překonal Lipčáka, Žižkov se tak ujímá vedení 1:0, zásluhu na tom má třeba i jeden z fanoušků na hlavní tribuně, který před brankou rozzuřeně zvolal na celý stadion "dejte proboha už ten gól!" ... a domácí fotbalisté jej bleskově vyslyšeli.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 34. Štoček - 62. Malíř, 84. Maroši


    FK Viktoria Žižkov: Vaclík - Zawada, Bodeček, Kropík, Mójta - Bořil, Procházka, Folprecht, Čermák (86. Slodowy) - Štoček (77. Kučera), Markovič
    FK Třinec: Lipčák - Lisický, Hupka, Kuděla, Joukl - Malíř, Rehák, Maroši, Byrtus (57. Ceplák) - Radzinevičius (81. Doležal), Štyvar (89. Chlebek)

    Rozhodčí: Damková - Košec, Moláček

    Diváci: 1 280
    bahis siteleri