Žižkov – Třinec 1:2 (kon.) | Kladno – Dukla Praha 0:2 (kon.) | Čáslav – Karviná 1:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
1:2 (1:0)
FK Třinec
Neděle 17.10.2010, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    89
    Střídání Třince, dolů jde Štyvar, místo něj Chlebek.
     
    86
    Domácí naposledy střídají, Čermák přepouští své místo polské akvizici Mateuszovi Slodowému.
     
    84
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané zcela otáčí vývoj dnešního zápasu! Velmi bídnou přihrávku Kučery od postranní lajny podél středové čáry našíř hřištěm vystihl Lisický, okamžitě po pravém křídle vysunul Malíře, jenž měl hlavu nahoře, viděl z druhé vlny dobře nabíhajícího MARTINA MAROŠIHO a hrdina zápasu s Jihlavou hlavou namířil míč za bezmocného Vaclíka!
     
    81
    Hosté střídají, svoji šichtu má dnes za sebou Radzinevičius, posledních deset minut si zahraje dvacetiletý Martin Doležal.
     
    77
    Domácí kouč Pulpit připravil první střídání, střelce první branky zápasu Štočka nahradil Tomáš Kučera, obvykle hrající pravého obránce, dnes však bude dle prvních okamžiků operovat na hrotu.
     
    73
    Na druhé straně využil velké chyby domácích v rozehrávce Štyvar, mířil sám proti Vaclíkovi, před pookutovým územím jej zezadu srazil k zemi Bodeček, dle sudí Damkové čistě, ovšem situace to byla minimálně velmi sporná.
     
    71
    Obrovská příležitost domácích, Štoček v pokutovém území obešel Joukla a z úhlu těsně minul branku, míč poté zapadl přímo za ni, kdy většina diváků se domnívala vstřelené branky a na sekundu se začali radovat z domnělé branky.
     
    62
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté střelecky srovnávají krok! A nutno podotknout, že na to jaké měli dnes příležitosti, povedlo se jim to téměř z ničeho, jelikož Joukl poslal před branku nepříliš povedený centr, který ale Mójta hrubě podskočil, míč jej přeletěl do území nikoho, kde včas vyhodnotil situaci PAVEL MALÍŘ a střelou ve skluzu překonal Vaclíka.
     
    57
    Hosté poprvé mění sestavu, do hry míří Miroslav Ceplák místo Ondřeje Byrtuse.
     
    56
    Po Čermákově přetaženém centru si zpracoval míč Bořil, obhodil si Kudělu a jen výborný zákrok Lipčáka zabránil Viktorii ke dvoubrankovému náskoku!
     
    47
    Hosté ihned po pauze výrazně zahrozili, Jouklův centr vyrazil Vaclík pouze před sebe, kde operoval Kuděla, hlavou namířil míč pod břevno a žižkovský brankář ještě v poslední chvíli dokázal vytlačit míč nad branku.
     
    44
    Domácí byli blízko další trefě ze standardní situace, Folprechtův centr na přední tyči prodloužil Štoček za sebe přesně na Kropíka, jehož hlavičku zblízka výborným zákrokem vyrazil Lipčák.
     
    38
    Co se nepovedlo Radzinevičiusovi po zemi, se povedlo jeho spoluhráčům vzduchem, na přesný centr Malíře si naskočil Štyvar, razantní hlavičkou namířil míč do horního rohu Vaclíkovy branky, ale žižkovský brankář efektním skokem dokázal míč konečky prstů vytěsnit mimo branku, hosté byli velice blízko vyrovnání!
     
    34
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali! Z následného rohového kopu poslal míč před branku Folprecht a v pokutovém území vyrostl nejvýše JAN ŠTOČEK, jenž hlavičkou o zem překonal Lipčáka, Žižkov se tak ujímá vedení 1:0, zásluhu na tom má třeba i jeden z fanoušků na hlavní tribuně, který před brankou rozzuřeně zvolal na celý stadion "dejte proboha už ten gól!" ... a domácí fotbalisté jej bleskově vyslyšeli.
     
    24
    Třinecký kapitán v brance rychle rozehrál a hned z protiútoku mohli skórovat také hosté, po souhře s Radzinevičiusem se Štyvar ocitl naprosto osamocen před Vaclíkem, žižkovského brankáře obstřelil a míč jen těsně zamířil mimo branku.
     
    23
    Folprecht přesným pasem vysunul do pokutového území Markoviče, jenž z šesti metrů nechal vyniknout Lipčáka.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 34. Štoček - 62. Malíř, 84. Maroši


    FK Viktoria Žižkov: Vaclík - Zawada, Bodeček, Kropík, Mójta - Bořil, Procházka, Folprecht, Čermák (86. Slodowy) - Štoček (77. Kučera), Markovič
    FK Třinec: Lipčák - Lisický, Hupka, Kuděla, Joukl - Malíř, Rehák, Maroši, Byrtus (57. Ceplák) - Radzinevičius (81. Doležal), Štyvar (89. Chlebek)

    Rozhodčí: Damková - Košec, Moláček

    Diváci: 1 280
    bahis siteleri