Slavia – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 3:2 (po pr.) | Plzeň – Třinec 3:1 (kon.)
Kladno – Kometa Brno 4:1 (kon.) | K. Vary – Motor ČB 1:2 (po s.n.) | Vítkovice – Sparta 5:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
HC Kometa Brno
Neděle 17.10.2010, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Kladna, na této brance má lví podíl ale svědomí zpytují Petr Hubáček. Riskantně rozehrával, jeho přihrávku na modré zachytil Šmach, nahrál na brankoviště Látalovi. Ten však ještě posunul proti hokejce na JIŘÍHO KUCHLERA, který nedal šanci Hovimu. Asistence: Martin Látal, Ondřej Šmach.
     
    41:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno dává gól, navíc přesilovka bude pokračovat. Látal na sebe natáhl tři hráče a se štěstím přihrál Šmachovi, ten naznačil střelu, do které lehl jeden z obránců. Šmach ho objel a nahrál Kuchlerovi. Jeho pokus sice Hovi vyrazil, ale přímo před ANTONÍNA MELKU, který dává klid na hokejky domácích. Asistence: Jiří Kuchler, Ondřej Šmach.
     
    34:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Velká chyba Kladna. Na útočné modré upadl jeden z kladenských obránců. Hosté toho rychle využili, Pavel Mojžíš rychle poslal do brejku RADIMA HRUŠKU, který uspěl bekhendovým blafákem. Asistence: Pavel Mojžíš, Marek Kvapil.
     
    22:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sasu Hovi se hodně zlobí. Kladenští byli hodně důrazní na brankovišti a dotlačili puk do branky. Hovi měl možná puk pod betonem, ale hlavně, sudí Šír zapískal o chvilku dříve. Nicméně branka platí a jejím autorem je DAVID STIELER. Asistence: Jan Eberle, Antonín Melka.
     
    19:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno vede 1:0! Melka vybojoval za brankou v souboji se Stehlíkem puk, předložil ho před branku, kde střelu chytil Hovi, jenže puk mu vypadl. Kotouče se opět chopil Melka, objel branku a trefil nejspíš břevno. Nikdo ale nevěděl, kde je puk, kromě JIŘÍHO KUCHLERA, který ho našel na brankovišti a trefil prázdnou branku. Asistence: Antonín Melka, Martin Látal.
    Marken.cz

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 20. Kuchler (Melka, Látal), 23. Stieler (Luňák, Melka), 42. Melka (Kuchler, Šmach), 48. Kuchler (Látal, Šmach) - 35. Hruška (Mojžíš, Kvapil)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Falter) - Kameš, Drtina, Piskáček, Mnatsyan, Procházka, Šmach - Treille, Patera, Kafka - Valský, Kalla, Bělohlav - Látal, Melka, Kuchler - Eberle, Stieler, Luňák - Gengel.
    HC Kometa Brno: Hovi (Trvaj) - Richter, Houdek, Protivný, Zubíček, Mojžíš, Malec, Stehlík - Hruška, Kvapil, Erat - Brabenec, Hubáček, Balej - Veselý, Huml, Jakub Svoboda - Pospíšil, Dopita, Dlouhý.

    Rozhodčí: Mikola, Šír - Bádal, Pouzar

    Diváci: 2354
    bahis siteleri