Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
1:2 (1:0)
AC Sparta Praha
Pondělí 25.10.2010, 18:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    Sparta předvedla parádní finiš a z města pod Ještědem si odváží tři body. Liberec ve druhém poločase na své aktivitě mírně polevil, za což pyká cenou nejvyšší. Z mrazivého severu se loučí Lukáš Šonský. (19:56:05)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Na trávník vběhl hostující fanoušek! Pořadatelská služba jej nemohla dostihnout, nakonec ale celou situaci zvládla a pokračuje se ve hře.
     
    90
    Rozhodčí nastavuje dvě minuy.
     
    89
    Změna hráčů v družstvu Severočečechů. Holeňák jde ze hřiště, na opačnou stranu spěchá Vulin.
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku!

    Pražané velice rychle otáčí vývoj zápasu a rázem se dostávají do vedení! BONY WILFRIED se s ničím nepáral a skvěle mířenou ranou do pravého rohu liberecké branky skóruje - 1:2.
     
    85
    Střídání také v hostujících řadách, Kadlec uvolní místo Podanému.
     
    84
    Slovan střídá, místo Nezmara si zahraje Dejmek.
     
    84
    Domácí mohli hned vzápětí vrátit vedení na svoji stranu! Gebre Selassie zprava nalezl volného Keriče, ten z penaltového puntíku trefil pouze dobře postaveného Blažka.
     
    82
    Sparta právě vstřelila branku!

    Hosté dokázali vyrovnat! Centr do šestnáctky zasáhl nejprve Wilfried, jenže Bičík proti jeho pokusu předvedl hbitý zákrok. K odraženému balónu se ale dostal LÉONARD KWEUKE, jenž pohodlně zakončil - 1:1.
     
    81
    Hosté poslední minuty zvyšují své obrátky, Kadlec našel chytrou přihrávkou spoluhráče Wilfrieda, ten svoji ranou trefil pouze libereckého obránce.
     
    80
    Sparta měla možnost dalšího rohového kopu, Vacek svým vysokým centrem nalezl hlavu skákajícího Brabce, jenže ten neměl správně seřízená mířidla.
     
    78
    Matějovský nejprve svoji přihrávkou volné spoluhráče v šestnáctce nenalezl a následně motal hlavy hostujícím protivníkům Kerič, o míč byl však nakonec připraven.
     
    77
    Pražané se již z kopu od rohového praporku neprosadili, naopak po dalším z rychlých útočných kontrů domácích pálil Papoušek, leč hodně mimo.
     
    75
    Kadlec byl faulovaný před libereckým teritoriem, ze standardky však Sparta nezahrozila. Bičík dokázal odvrátit letící míč na roh.
     
    73
    Střídají také domácí, odešel Bosančič. Na trávník vybíhá Papoušek.
     
    72
    David Bičík musel ukázat další efektivní zákrok, tentokrát tygřím skokem zneškodnil dobře mířenou ránu Vacka do dolní poloviny branky.
     
    71
    Žlutou kartu vidí hostující Kucka, Severočeši pošlou balón do hry z poloviny hřiště.
     
    70
    Sparta podruhé střídá, místo Sionka si zahraje Kweuke.

    Lukáš Šonský

    Branky: 39. Nezmar - 82. Kweuke, 87. Wilfried

    Karty:   46+1. Vácha - 71. Kucka


    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Holeňák (89.Vulin), Fleišman - Vácha, Gecov, Bosančič (73.Papoušek), Breznanik - Nezmar (84.Dejmek), Kerič.


    AC Sparta Praha: Blažek - Adiaba (64.Matějovský), Řepka, Brabec, Pamič - Kladrubský, Sionko (70.Kweuke), Kucka, Vacek - Wilfried, Kadlec (85.Podaný)


    Rozhodčí: Jech - Koval, Marek.

    Diváci: 5350
    bahis siteleri