Liberec – Sparta 1:2 (kon.)
konec
FC Slovan Liberec
1:2 (1:0)
AC Sparta Praha
Pondělí 25.10.2010, 18:00Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Změna hráčů v družstvu Severočečechů. Holeňák jde ze hřiště, na opačnou stranu spěchá Vulin.
     
    87
    Sparta právě vstřelila branku!

    Pražané velice rychle otáčí vývoj zápasu a rázem se dostávají do vedení! BONY WILFRIED se s ničím nepáral a skvěle mířenou ranou do pravého rohu liberecké branky skóruje - 1:2.
     
    85
    Střídání také v hostujících řadách, Kadlec uvolní místo Podanému.
     
    84
    Slovan střídá, místo Nezmara si zahraje Dejmek.
     
    84
    Domácí mohli hned vzápětí vrátit vedení na svoji stranu! Gebre Selassie zprava nalezl volného Keriče, ten z penaltového puntíku trefil pouze dobře postaveného Blažka.
     
    82
    Sparta právě vstřelila branku!

    Hosté dokázali vyrovnat! Centr do šestnáctky zasáhl nejprve Wilfried, jenže Bičík proti jeho pokusu předvedl hbitý zákrok. K odraženému balónu se ale dostal LÉONARD KWEUKE, jenž pohodlně zakončil - 1:1.
     
    80
    Sparta měla možnost dalšího rohového kopu, Vacek svým vysokým centrem nalezl hlavu skákajícího Brabce, jenže ten neměl správně seřízená mířidla.
     
    73
    Střídají také domácí, odešel Bosančič. Na trávník vybíhá Papoušek.
     
    72
    David Bičík musel ukázat další efektivní zákrok, tentokrát tygřím skokem zneškodnil dobře mířenou ránu Vacka do dolní poloviny branky.
     
    71
    Žlutou kartu vidí hostující Kucka, Severočeši pošlou balón do hry z poloviny hřiště.
     
    70
    Sparta podruhé střídá, místo Sionka si zahraje Kweuke.
     
    65
    Bony Wilfried měl na kopačce vyrovnání, když se prohnal kolem libereckých zadáků a tvrdou ranou jen o malý kousek minul břevno domácí brány.
     
    64
    Hosté střídají, odešel Adiaba. Do boje spěchá Matějovský.
     
    61
    Nadějné příležitost také na opačné straně hřiště, Sparta vybojovala přímý kop, centr do pokutového území poslal Vacek a domácí zadák Gecov si málem srazil balón do vlastní sítě. Nakonec z toho byl jen roh pro pražský klub, z něhož již fotbalisté v rudém nezahrozili.
     
    58
    Po chybě Kladrubského uháněli domácí do nadějného přečíslení. Vácha ale celou situaci vyřešil hodně uspěchanou střelou z velké dálky, míč navíc mezi tři tyče neletěl.
     
    55
    Liberec mohl z nenápadné akce odskočit svému sokovi již na dvoubrankový rozdíl. Po Keričově přesném pasu se řítil z pravé strany sám na brankáře Breznanik, Blažek ovšem předvedl efektivní zákrok.
     
    46+1
    Lukáš Vácha vidí první žlutou kartu v dnešním zápase.
     
    39
    Liberec právě vstřelil branku!

    Severočeši jsou za svoji aktivitu z předchozích minut odměněni vstřelenou brankou. Kerič vyslal tvrdý projektil z hranice velkého vápna, Blažek jeho dělovku vyrazil pouze na břevno a přibíhající JAN NEZMAR neměl problém zakončit do poloprázdné brány - 1:0.
     
    36
    Slovan v posledních minutách zatápí před Blažkem! Kerič prolétl jako střela do hostující šestnáctky, na poslední chvíli odkopl balón do zámezí Řepka.
     
    5
    První šance Liberce v dnešním zápase mohla skončit brankou! Nezmar se prosmýkl po pravé straně a centrem do pokutového území nalezl volného Breznanika, ten z dobré pozice přestřelil.

    Lukáš Šonský

    Branky: 39. Nezmar - 82. Kweuke, 87. Wilfried

    Karty:   46+1. Vácha - 71. Kucka


    FC Slovan Liberec: Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Holeňák (89.Vulin), Fleišman - Vácha, Gecov, Bosančič (73.Papoušek), Breznanik - Nezmar (84.Dejmek), Kerič.


    AC Sparta Praha: Blažek - Adiaba (64.Matějovský), Řepka, Brabec, Pamič - Kladrubský, Sionko (70.Kweuke), Kucka, Vacek - Wilfried, Kadlec (85.Podaný)


    Rozhodčí: Jech - Koval, Marek.

    Diváci: 5350
    bahis siteleri