Ústí n/L – Znojmo 2:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pondělí 15.11.2010, 18:00 • Zlatopramen aréna, Ústí nad Labem. Kapacita 6 500 diváků. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:02
    Lvi právě vstřelili branku!
    Znojmo si neuvěřitelnou hrubkou komlikuje cestu na bodové myšlenky z dnešního mače. Nedorozumění Horčičky s jedním z obránců za brankou využil ROBIN HANZL. Nečekaně jim zasáhl do předávky, objel branku a zasunl puk k tyččce. Horčička se druhou stranou ke své konstrukci nestihl přemístit.
     
    26:13
    Lvi právě vstřelili branku!
    Po rozhárané hře se ujala rána od modré a Ústí vede. Čurilova příhra na modou byla sražena. Puk vyletěl do vzduchu. ROMAN NĚMEČEK si ho stáhl rukavicí, nerozpakoval se a ihned po dopadu na led se do něj opřel. Střela se mu vyvedla náramně. Zastavila se až v síti Horčičkovy branky, v jejím levém horním rohu. Tam hostující brankář nemohl dosáhnout, i proto, že před ním z pohledu Ústí velmi dobře clonili další dva hráči. Asistence: Marek Čurila.

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 27. Němeček (Čurila), 56. Hanzl


    HC Slovan Ústí nad Labem: Salfický (Orct) - Němeček, Boháč, P. Hořava, Gureň,L. Poživil, Holomek, Klobouček - Hovorka, Čurilla, Diviš - Janků, Pajič, Pazourek - Kanko, Mikulík, Ludvík - KLoz, R. Hanzl, Sklenička
    HC LERAM Orli Znojmo: Horčička (Kacetl) - Kolafa, Štach, David, Lattner, Kania, Stehlík, (Pospíšil) - Jarůšek, Haman, Havlík - Beroun, Hradecký, Mičulka - Rachůnek, Říha, Podešva - Vyletelka, Bartoš, Česnek.

    Rozhodčí: Vampola - J. Svoboda, Reich.

    Diváci: 2045