Ústí n/L – Znojmo 2:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pondělí 15.11.2010, 18:00 • Zlatopramen aréna, Ústí nad Labem. Kapacita 6 500 diváků. • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pět minut před koncem pohřbila hrubá chyba hostů jejich myšlenky na body. Jejich zmatky za brankou využil Hanzl a druhým gólem rozhodl dohrávku 18. kola. (20:12:56)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:55
    Haman z první mezi kruzhy zkusil střelu po ledě. Salfického beton zasáhl.
     
    57:51
    Bez helmy zůstal sudí Vampola. V souboji Lva s Orlem mu ji vypíchla jedna z hokejek. Bude někdo vyloučen za vysokou hůl? Asi ne....
     
    56:40
    Kanko mohl navýšit vedení Lvů. Zkoprnělé Znojmo mu v obranné třetině nechalo mnoho volnéhpo prostoru. Ústecký forvard však zblízka zamířil jen do Horčičky.
     
    55:02
    Lvi právě vstřelili branku!
    Znojmo si neuvěřitelnou hrubkou komlikuje cestu na bodové myšlenky z dnešního mače. Nedorozumění Horčičky s jedním z obránců za brankou využil ROBIN HANZL. Nečekaně jim zasáhl do předávky, objel branku a zasunl puk k tyččce. Horčička se druhou stranou ke své konstrukci nestihl přemístit.
     
    54:35
    Kanko udržel u hrazení puk, ale špatně rozehrál. Hosté si kontr pokazili taktéž zlou rozehrávkou.
     
    54:00
    Ústečtí se prokombinovali až k zakončení. Pajič mířil mimo. Pak zase hosté zahráli na zakázané uvolnění.
     
    53:27
    Chvíli se domácí drželi v pásmu. Branku však neohrozili. Pak útočili hosté. Zakončoval Haman. Jeho střela z otočky nebezepčná nebyla. Po icicngu Ústí se však hra vrací před Salfického.
     
    51:00
    Diváci ve Zlatopramen aréně jsou v posledních desítkách vteřin svědky neurovnané hry plné přerušení. Vzruch přinesl Kloz. Jeho tečovaná střela mířila kousek vedle pravé tyče. Pak měl domácí mladý forvard ještě lepší pozici po přiťuknutí Skleničky na pravém kruhu dal Horčičkovi zabrat. Hosté obrátili a akci zakončili střelou Barztoše z dálky. Salfický si na ní pošmákl a uklidil ji do lapačky.
     
    48:35
    Mičulka neatakován projel až do pásma Ústí. Střelu namířil slabou přímo do náručí Salfického.
     
    47:20
    Ústí mířilo ve třech na dva. Nesehrálo situaci zle. Pazourek po předávce Pajiče však příliš dlouho krotil puk. Z úhlu pak nezakončil přesně.
     
    46:27
    Marek Hovorka (UNL) 2 + 10 min. - Jakub Kania (ZNO) - 2 min.
     
    46:27
    Příliš ostře do sebe za brankou Znojma zajeli Kania s Hovorkou. Oba budou vyloučeni.
     
    46:00
    Po delší době navštívili Ústečtí útočné pásmo. Puk však honili po mantinelu a k zakončení se nedostali.
     
    45:00
    Hosté opět přehrávali Ústí v jeho obranné třetině. Dostali se i ke střele. Z první z mezikruží. Puk však Salfický viděl a podžel jej v náručí.
     
    43:30
    Ústečtí přestáli tlak Znojma, vyhodli a mohou srovnat řady.
     
    42:40
    Jarůšek byl sám na brankovišti. Skvěle proti jeho bekhendovým dorážkám zakročil Salfický. Zvláště skluz proti té první byl fantastický. Pak už útočník Znojma nepřetlačil brankářův beton.
     
    41:35
    Domácí trojka brání velmi dobře. I když hosté ji svírají. Nestřílí však. Přesto měli velkou šanci. Odražený puk mohl vrátit do branky David. Minul prostor tří tyčí. Další dvě střely z dálky kryl Salfický.

    Karel Filas

    Branky a nahrávky: 27. Němeček (Čurila), 56. Hanzl


    HC Slovan Ústí nad Labem: Salfický (Orct) - Němeček, Boháč, P. Hořava, Gureň,L. Poživil, Holomek, Klobouček - Hovorka, Čurilla, Diviš - Janků, Pajič, Pazourek - Kanko, Mikulík, Ludvík - KLoz, R. Hanzl, Sklenička
    HC LERAM Orli Znojmo: Horčička (Kacetl) - Kolafa, Štach, David, Lattner, Kania, Stehlík, (Pospíšil) - Jarůšek, Haman, Havlík - Beroun, Hradecký, Mičulka - Rachůnek, Říha, Podešva - Vyletelka, Bartoš, Česnek.

    Rozhodčí: Vampola - J. Svoboda, Reich.

    Diváci: 2045