Třinec – Litvínov 10:1 (kon.) | Pardubice – Vítkovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 9:5 (kon.)
Zlín – Sparta 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Motor ČB 4:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
10:1 (3:1, 2:0, 5:0)
HC VERVA Litvínov
Středa 17.11.2010, 17:00Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečné co se v Třinci děje. MARTIN RŮŽIČKA obdržel pas z obranného pásma až na soupeřovu modrou. Třinecký útočník byl viditelně vysílený a tak do puku jen píchnul - ten doplachtil za Fraňkovu bránu, kde ho Růžička dojel a poslal před bránu. K údivu všech hráčů, novinářů a diváků, si Franěk sám srazil puk do vlastní brány - toto je už opravdu mizérie Litvínova.
     
    53:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól. DAVID KVĚTOŇ byl při zakončování zfaulován a rozhodčí nařídil trestné střílení. V tom se třinecký ostrostřelec nemýlil.
     
    53:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přetože se zápas už jen dohrává, podařilo se třineckým vsítit další gól. Z mezikruží se trefil MARTIN RICHTER. Asistence: Jan Peterek, Martin Adamský.
     
    47:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jaroslav Hübl jde ven z brány, nahradí jej Franěk. Na střídačku ho vyhnal LADISLAV KOHN, který šťastně zakončil učebnicovou přesilovkovou kombinaci téměř do prázdné brány! Asistence: Jakub Orsava, Lukáš Krajíček.
     
    46:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec využívá přečíslení 3 na 1! Adamský na zlatém podnose připravil branku pro Bonka, kterého ale famózním způsobem vychytal Hübl. Kotouč se však odrazil k Polanskému, který si na brankové čáře zpracoval puk, počkal, až se černá guma uklidní a posléze poslal puk do sítě! Asistence: Radek Bonk, Martin Adamský.
     
    38:51
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak se diváci bůra dočkali ještě před přestávkou! Bleskurychle využitá přesilovka, puk se totiž dostal na modrou k Lojkovi, jehož příklep šťastně sráží tečí mezi betony Hübla do sítě VÁCLAV VARAĎA! Asistence: Martin Lojek, Radek Bonk.
     
    25:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Akce ale pokračovala a Třinec ji využil! Zíb z rohu hřiště vyhledal MARTINA RŮŽIČKU, který udělal dva rychlé kroky a vyčistil prudkým švihem levý růžek Hüblovy klece! Nejlepší střlec Třince a mistr světa pokračuje v útoku na čelo tabulky střelců, připisuje si jednáctou branku! Asistence: Lukáš Zíb, Ladislav Kohn.
     
    16:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je mu 39 let ale válí dál! JAN PETEREK zvyšuje vedení domácích. Přebral puk mezi kruhy a zkušeně zavěsil krátkým švihem pod víko - 3:1! Asistence: Vojtěch Polák, David Květoň.
     
    12:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenže Oceláři nalezli nového hrdinu! Je jim ERIK HRŃA. Fanoušky dlouho podceňovaný a zatracovaný hráč 6. formace dneska ničí obranu soupeře! Jeho druhý gólový zářez začal u Polanského, který vybojoval za bránou puk a poslal jej přesně na volej mladíka, jenž z úpatí levého kruhu mířil přesně k tyči! Asistence: Jiří Polanský.
     
    11:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Blesk z čistého nebe a hraje se zase od nuly! Puk se z rohu hřiště odrazil na hůl FRANTIŠKA LUKEŠE, který si ho prvním dotekem zpracoval a druhým poslal přesně pod víko. Hamerlík navíc přes bránící hráče absolutně nic neviděl a rukama jasně ukazoval: Jak je možné, že byl Lukeš sám mezi kruhy? Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    10:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Werk aréna v extázi! Oceláři vedou 1:0! Litvínov znovu zapomněl na zadní vrátka a druhé přečíslení končí brankou! Zakončil ho přesným volejem pod břevno ERIK HRŃA. Třinecký mladík stejně jako stadion ve velké euforii, před domácím publikem se prosadil poprvé v kariéře! Asistence: Martin Adamský, Jiří Polanský.
    Marken.cz

    Adam Sušovský

    Branky a nahrávky: 11. Hrńa (Adamský, Polanský), 12. Hrńa (Polanský), 17. Peterek (Polák, Květoň), 26. Růžička (Zíb, Kohn), 39. Varaďa (Lojek, Bonk), 47. Polanský (Bonk, Adamský), 48. Kohn (Orsava, Krajíček), 54. Richter (Peterek, Adamský), 54. Květoň, 56. Růžička - 12. Lukeš (Kubinčák)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík – Richter, Lojek, Zíb, Hudec, Seman, Krajíček, Hrabal - Růžička, Kohn, Orsava - Květoň, Peterek, Polák - Varaďa, Bonk, McGregor - Adamský, Polanský, Hrňa - Hampl.
    HC VERVA Litvínov: Hübl - Černošek, Švarný, Kousalík, Kubát, Kroupa, Skuhrovec, Jareš, Gula - Vopat, Trávníček, Černý – Jenáček, Ručinský, Jánský - Lukeš, Hübl V., Kubinčák – Gerhát, Kracík, Majdan.

    Rozhodčí: Pešina, Polák - Lederer, Gebauer.

    Diváci: 3604
    bahis siteleri